Iki ön disimin arası bayaga çürüktü bugün cürügü temizleyip sanrm estetik dolgu yaptı çürükler bayaga gitmis bir kısmında azıcık kalmış benim anlamadigim disin arka tarafında dolgudaki sey var dilime takılıp duruyor normal mi bu durum bir de agrisi var bilen yazabilir mi kızlar devlette yaptrdm emin olamiyrm ya iyi mi yapti kötü mü
İki ön dişimde dolgu var dolgu olduğu belli olmuyor yaptıralı 11 yıl oldu ilk gün sızlama gibi ağrısı vardı ama kendi dişimden ayırt edilmiyor arka tarafında da dilime gelen çıkıntı yok
Allah Allah bende niye var ya özelde mi yaptırdn canm.sen
Devlette yaptırdım ama yaptırdığım dişçi işinde çok iyi hep tercih edilen biri
ya cilasini iyi aymamisdir yada fazlaligini guzel torpulememistir. gdio torpulettirip cilalatabilirsin iki dakikada oenen zimparamsi aletle yapar
Ozel de muayneler ücretsiz islem yapılmadığı surece gidip muayne ol
Başta bende ön dişim dolgu yaptırdım tuhaf geliyordu diğer dişlerim değiyordu ama zamanla alışıyorsun
Arkasında fazlalık varmıydı peki
Aynen arkasındaki fazlalık zaten canımı sıkıyordu dişim dilim çarpıyordu ama zamwnla oturdu geçiyo. Başta rahatsız edici oluyor ama geçiyo
Peki agrı oluyor mu normal mi
Ağrı hatırlamıyom pek sanırsam bigün tek oldu geçti ya
İşlemi bilmiyorum ama benimki de buna benzer durumda, yapılırken ağrısı çok oluyor mu canım bunu merak ettim
Alışık olmadığınız için rahatsız ediyor. Zamanla hiç farkına varmayacaksınız. Ağrı olayı da yeni olduğu içindir.
O his geçer zamanla
Bende devlette yaptırdum düştu klinikte yaptırdım ili sene oldu sorun yok
Hadi ya ne zaman sonra düstü
Uç ay fln
Geçen yıl bende arası hafifçe k vardı estetik dolgu yaptırdım sızlama iki gün falan oldu bişey yiyemedim ama doktorum sürekli sordu dilin degiyo mu diye ona göre düzeltti bnm
Devlette mi özelde mi yaptırdn peki sen
Ben devlet hastanesi fakülte var oda devlet aslında ona yönlendirdi doktor yaptı ama genelde stajyer olur bna doktor düştü payıma
Git düzelttir çürük kalan yeri de söyle
Ya özele gidecgm kanal.tedavi icin oraya düzelttirim olmadı ama yeniden islem mi yaparlar ki yoksa arkasını mi düzeltirler ya
Düzeltme yapar benim de arkadan alt dişime değiyordu düzeltti
1,488,699 soru
24,333,798 cevap
345,762 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın