+1 oy
331 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (81 puan) tarafından

Ailecek aldınızmı ne kadar harcadınız merak ettim hem sohbet olsun kızlar biz 4 kişilik bi aileyiz 5 6 bin gitti :)

18 Cevaplar

+1 oy
(22,330 puan) tarafından

Bu hayatı her bayram bayramlık alacak kadar sevmiyorum evde ne varsa temiz düzgün onu giydiriyorum 

(1,835 puan) tarafından

Ay bennn kendimede pek bişey almam 

-Reklam-
0 oy
(3,949 puan) tarafından

Esim almayacakmis bende grcen ay bi kac bisey almistim almam ic camasiri toka moka ufak tefek bi kac eksigim var sayarsan onlari alcam cocuga bayramlik alcam bi persembe gunu bakalim ne kadar tutacak 

0 oy
(4,682 puan) tarafından

Kızıma tek aldim yeterli gelen giden yok zaten 

0 oy
(316 puan) tarafından

Kendime bir şey almadım. Zaten et ve kan olacak üstüm başım ilk gün 😀 diğer gunlerde normal şeyleri giyerim . Çocuklarımın da var geçen bayramdan kalma bir ton kıyafeti. Dolaplara sığmıyor çok kıyafetleri var . Bayramlık almayı sevmiyorum. İhtiyacım olunca ve indirimde şeyler varsa öyle alıyorum:)

0 oy
(172 puan) tarafından

Bende geçen ay almıştım bişeyler eşim alırsa gömlek falan alır oğluma da alırım bayramlık 

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Ben kendime almayacağım çünkü bayram sonu kardesimin düğünü var onda baya masraf yapcam kizimada ramazanda aldigimu giydirirm zaten bı yere gitmedik hasta vardı onada dugune alcam allahim nasıl ederse 

0 oy
(5,824 puan) tarafından

Geçen ay kot takımı ve gömlek elbise aldım ikisi 5400 tl tutmuştu kızıma ve oğluma da 3 bin tl harcadım eşim bayramlık almaz sezon sonu indirimden bulunca alır sonra onları bayramda giyer bende üç senedir bir şey almıyordum kendime iki bayramdır eşimin ısrarı ile alıyorum 

0 oy
(6,480 puan) tarafından

Hiç birşey almadım almaya niyetim de adami karalamaya çalışıyorum o çocuklara ve kendime alayım istiyor ama daha geçen bayramdan giymediğim takımlar var çocuklarında öyle o yüzden bence gerek yok 

0 oy
(1,457 puan) tarafından

900 TL'ye bı elbise 450 TL'ye topuklu şık bı ayakkabı 1350 TL'ye de bı çanta aldım . Şal alacam. Kızıma yaz icin önceden almıştım bayramlık için de uygun şık. Ayakkabı aldım ona 500 eşim de bı tişört aldı 300 TL'ye :D

0 oy
(5,447 puan) tarafından

Sadece kızıma alıyordum onada almadım bayramda burada değiliz yazlık bölgeye gidicez orada ve gelince giyinmesi için birşeyler almayı tercih ettim

0 oy
(9,146 puan) tarafından

Ben almadım elbisem çok eşime tişört pantolon ve kızıma takım aldık 2400 TL toplam 

0 oy
(872 puan) tarafından

Bizimde 3 kişiyiz 5 bin vermişti eşim sıfıra çıktım.

Memlekete gidicez bu bayram inşallah 🌼 

🤍

0 oy
(1,978 puan) tarafından

Oğlumun var ama 1 takım yedek alıcam kızımla kendime elbise alıcam eşim bayramda olamicak yurdışına gitti

0 oy
(1,978 puan) tarafından

Oğlumun var ama 1 takım yedek alıcam kızımla kendime elbise alıcam eşim bayramda olamicak yurdışına gitti tah minen 4 bini bulur

0 oy
(1,346 puan) tarafından

Benim bu iki aydir cok masraf gitti once kizlarima aldim hem yazlik hem bayramlik 4 bin etti ,kendime aldim 2 bine yakin ,dunde bebege bikac sey siparis verdim 4 bin tuttu  daha nişan var kiyafet almam lazim oda 1 uzeri. Tutar ,ee doguma kadar bebege ihtiyaclarni alcam yani hep alcam 

0 oy
(4,166 puan) tarafından

Yazıla fiyatlara şoklar içinde bakıyorum. 5 kişiyiz ekstreye bakmadım ama 30 binden aşağıya harcamamışımdır. Ve Eşim kendine alışveriş yapmadı henüz. 

(1,988 puan) tarafından

Bnde bu yoruma hayret içinde baktım güzel para 1.36 kat asgari ücrete denk geliyor

(4,166 puan) tarafından

Kız çocuğunun istekleri bitmiyor malesef. Eteğe bluz lazım, bluza ayakkabı,ayakkabıya çorap, Saça toka, şapka, çanta, kolye, küpe, parfüm. Evde 4 kız iki erkek varsa bence normal bir fiyat. 

0 oy
(2,626 puan) tarafından

Ben almayacağım doğuma sayılı günlerim oluyır gezebileceğimi sanmıyorum gezersekde giyecek elbisemiz var şükür ☺️ bu bayram masraf çıkartmayayım bebiş geliyor dedim 

0 oy
(103 puan) tarafından

Kendime 500 liralık elbise 200 liralık şal çocuğa 300 liralık ayakkabı 200 liralık gömlek eşimde kendine 300 liralık tişört bin beşyüz harcamış oluruz bayramdan sonra düğün var onada bir şey almam oğlumun bayramliklari kendimde arkadaştan elbise alırım ödünç 

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 419 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 727 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,545 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,232 göst.