+2 oy
1,505 göst.
Diğer kategorisinde (432 puan) tarafından

Bana canım aşkım karım vs hiçbir şekilde seslenmez ama biseyimi de eksik etmez annesi kendine robot süpürge aldi bir baktım ki bana da  bakıyor ben adamı anlayamıyorum kaç defa dedim bana ya ismimle hitap et ya canım de ne bilim ben şimdi ne anlatmalıyım. 

22 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından

Biz isimle hitap etmeyiz asko gülüm yavrum 

Ben kara kuzum derim hep evlendiğimden beri

Asla isimle hitap etmek hiç hoşuma gitmez babamlarjn yanında ismimle sesleniyo Aşkım bana ismimle seslenme hoşlanmıyorum Ayıp olur diye isimle sesleniyom diyo babamlar var 

Babama diyom baba ayıp olurmu yok kızım niye ayıp olsun hemen dönerim eşime bak ayıp olmaz bidaha isimle seslenme

Bende onun ailesinin yanında aşkım bı baksana kocam kara kuzucum bı bak 😅 

Ne bileyim hiç bişey demedende olmazki söyle tatlı sözle anlat

-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından

Aşkım benim eşimde öyleydi tartıştığımız zaman bunu dile getirdiğimde benim ortamımda hep erkek var ben öyle güzel cümleler kurmaktan çekiniyorum o yüzden sana düşünerek sevgimi belli etmeye çalışıyorum der ama ben isimle hitap edilmesini pek sevmem ki bende asla ona ismiyle hitap etmem o genelde bana gülüm der ben ona aşkım fln derim ama bence cümlelerden çok hareketleri düşüncesi önemli biliyorum insan sevgi cümleleri kurulsun istiyor ama yapıları böyle canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,007 göst.
0 oy
13 cevap 797 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 395 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 2,054 göst.
5 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu