Bana canım aşkım karım vs hiçbir şekilde seslenmez ama biseyimi de eksik etmez annesi kendine robot süpürge aldi bir baktım ki bana da bakıyor ben adamı anlayamıyorum kaç defa dedim bana ya ismimle hitap et ya canım de ne bilim ben şimdi ne anlatmalıyım.
Herkesin sevgi dili farklıdır kimi aşkım balım der kimi düşünceli davranışı ile belli eder kimi hediye alır kocanın dengi dili de bu demekki
İnsan arada güzel şeyler de duymak istiyor ama
İnsanın sevgisi sözcüklere mi bağlı. Misal sen istemeden sana robot Süpürge alması seni sevdigi anlamına gelmiyor mu.
Bazen adım yokmuş gibi hissediyorum ama :(
Bizde tam tersi hitap ederken guzel kelimeler kullaniriz. Sükür bi seyimi eksik etmiyor ama bana karsı merhameti cok az . Yani esinin yaptigi seyi benim eşim asla yapmaz.
Yok sürpriz yapar parası olduğu sürece bizde de tersi işte :)
Nasıl yani isminle de mi hitap etmiyor ne diyor sana
Ya kaba ve kro gibi geliyor aslında ama eşim çok kibar konuşur eşimin sesiyle olunca banada kibar gelmeye başladı hatun karım kelimesi 😂
Bana arabesk geliyor, mesela sevda kelimesini de hiç sevmem. Sevdam, ömrüm, huzurum falan öyyk :))) Dümdüz adımı desin yeter. Resmiyet severim ben :))
Karım yine iyi benimki yalnız karı der karı su getir karı yemek var mı :D
Ay karı deyince aklıma hep şu ses geliyor yıkılıyorum gülmekten
https://youtube.com/shorts/Y7kVAwSEcus?si=mVFpVHxn1lHSasS-
Hatunum diye katdetmis
Hitap konusunda sıkıntı var demek ki. Bence eşin seni seviyor. Ama öyle alismadigi için beceremiyor. Babam da bize hiç kızım dememiştir mesela. Biz de neden hiç kızım demiyosun diye sorardık. Başkasının kızı misiniz benim kizimsiniz işte der geçerdi. Hep adimizla seslenirdi. Büyüdük. Bu sefer de minnosum demeye başladı 🤣 erkekler garip yanı
Kesinlikle var canım ama muzdaribim
Aşkım der karım der kimse yoksa ama miletin yanında ismimle hitap eder
Ele hojdur :)
Seni çağıracağı zaman ne diyor adını da kullanmıyorsa?
Hiç bişey demiyor diyorum ya :)
Sen eşine nasıl hitap ediyorsun canım?
İsmiyle genelde yada asko diyorum o bana sadece mesajda aşkım diyo
Pardon daha çok kocam diyorum
Bu sorun bendede var ben diyemiyorum.Bende esimin yanina gidip oyle sozumu diyorum mesajda yaziyorum askim hayatim falan.Dilde yok isminide soyleyemiyorum.Mesela ben kaynanamada birsey diyemiyorum sevmediyimden deyil iyi bir insan kendisi
Ben kaynanama bişey demiyorum ya sevmediğim için djjdjdjd
Seviyorum aslinda iyi kadin.Basda anne dememi istedi esim bende evlenince derim dedim o yuzden teyzede demedim.Evlendikden sonrada anne diyemedim oyle kaldi.
Belki sevgisini belli edemiyordur ama bence seviyor
Sağol canım benim ❤️
Ayy yeminle. Benim annemde öyle babama daha hiç ismiyle seslendiğini duymadım. 30 yaşındayım bak :) canım cicim zaten demez . Ama seviyor babamı biliyorum. Bazı kişilerin yapısı bu şekilde maalesef
Aynen öyle galiba bu durumu kabul etmek lazim
Ben eşime adıyla bile seslenmem, çoğu zaman ortaya konuşurum. Ama inan istese ciğerimi söker eline veririm. Öyle de çok seviyorum kendisini.
Vay vay vay
Benm eşimde ne aşkım ne canm hiç birşey demez ama arkadaş annesi olsa güzel söz söyler bir bana demiyor bende kızıyorum ama değişen birşey yok
Bende merak ediyorum ben yokken benden nasıl söz ediyor acaba jsjsjsjd
Telefondan ses kaydı aç ben olsam öyle ypardim meraktan
Çocuklarına nasıl hitap ediyor ☺️
onlarada mı ismini söylemiyor
Yok bir tane var ona adıyla sesleniyor
Onun yapısı öyle demek ki, sevmese 1 kuruş harcama yapmaz.
Öyle şeyler konuşmak adeti değil demek ki. Sevmediğini göstermez karakterini gösterir. Bazı insanlar öyle konuşmaktan hoşlanmaz
Bazen oyle aklıma geliyor ama dediğin de doğru sevmese bana hediye bakmaz etmez
Benim eşim de öyle isimle hitap ediyor kızarım tamam der canım der 1-2 sonra yine ayni
Aynısı işte:)
Sevgiyi sözcüklerde aramamak gerek ne adamlar var dillerinde sevgi sözcüğü bitmiyor ama beş kuruş değer vermiyor eşine bak kendin diyorsun bişeyimi eksik etmiyor beni düşünüyor diye bence çok büyük şükret canım sen
Kişinin sevgi anlayışına bağlı. Ben gösterilmeyen dile dökülmeyen sevgiden pek etkilenmem. Başkası için davranışlar yeterlidir.
Sevgisini gösterme şekli farklı. Seni seviyorum demek yerine seni düşündüğünü belli ediyor. Zamanla alışır belki sevgi sozcuklerine
Eğer ki hastaysan o işe gittiğinde gün içinde arayıp sen nasılsın nasıl oldun deyip soruyorsa uyuya kaldığında üzerini kapatıyorsa seninle konuşurken gözlerinin içine bakıyorsa ya da az yediğinde neden az yediğin hasta mısın yüzünün asık olmasını anlayabiliyorsa senin sevdiğin şeylerden alıp eve getiriyorsa bence bir takım sevgiyi anlatma dilimi benim eşim de demez ama bunların hepsini yapar söylemeden de anlatır Evet ara sıra hediye alır çok nadir de olsa sevdiğini söyler
1,493,187 soru
24,397,739 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın