Ah ah bu yazdikların çok cok normal. Bu yaş araliginda doğum yapanlar aynı bunları yaşıyor. Benimde iki kızım arasında 3 yaş bile yoktu. 2 sene 9 ay araları. Bende neler çektim neler. İlk kızının aynısı benim ilkim. O da aglak mızmız 2 kaşık yemek için beni 2 saat ugrastiran dakka başı beni yanında isteyen bir çocuktu. Ikincisi desen kolik 6 ay sürdü 6 ay boyunca aglama krizleri beslenme reddi 6 ay evin içinde geze geze çocuğu dik tutarak emzirdim. 2 cocuk zor her türlü. Bir gün hatırlıyorum bi yandan küçük kızı emziriyorum bi yandan elimde diger kızı yediriyorum bi yandan emzirdigim için midem kazanıyor karnimi doyurmaya çalışıyorum 😃 Şimdi büyüğü 3.5 yaşında küçüğü 1 yaşına girecek 3 hafta kaldı. benimde kimsem yoktu bu arada. Kaynanam 1 saat mesafede bir kere yardıma gelmedi. Eşim bebek çok ağlıyor hic durmuyor diyordu her defasinda o da "yakın olsaydık farkli olurdu" cevap veriyordu :)) anneliği babanneliği sadece yakınında oturan oğluna torununa yaptı.
Biraz büyüsün kolaylaşır 6 aylık oturmaya başlasın yürümeye başlasın eskisi kadar tükenmiş hissetmeyeceksin