+2 oy
154 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (127 puan) tarafından

Kızlar hangi marka acılaşmıyo benimkiler mi acı çıktı anlamıyorum çaykur sarı paket kullanıyorum acayip acı okuyo var mı tadı hafif içimi rahat

15 Cevaplar

+2 oy
(13,478 puan) tarafından

Yıllardır Çaykur Tiryaki içiyorum kırmızı pakette olan bir çaycı olarak benim çayım bu 💫

-Reklam-
+1 oy
(5,405 puan) tarafından

Lipton ve beta tea karıştırip kullanirim 

+1 oy
(518 puan) tarafından

Kaçak Çay der geçerim.baska çay içemiyorum 

(1,430 puan) tarafından

Hahaha bendensin 😚🥰

0 oy
(2,577 puan) tarafından

geçen migrosun kendi çayını aldık. bence güzel 

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Altınbaş kullanıyordum siyah pktti sanırım son zamanlarda bozdular çayı liptonda gğzel değil geçen karali çay gördüm aldım çok güzel tadı sanırım artk karali alıcam

0 oy
(4,581 puan) tarafından

Caykur ya da doğuş hangisine denk gelirsem alırım 

0 oy
(6,353 puan) tarafından

Lipton demlik poset kullaniyorum. 

Mado'nun da cayi guzel.

0 oy
(5,749 puan) tarafından

Çaykur bol dem yada çaykur altınbaş alıyorum çayı demledikten sonra içindeki poşetleri 30 dk sonra çıkarıp al acıma ve kararma olmaz 

0 oy
(4,613 puan) tarafından

Ben bimdeki kaçak çayla herhangi bir yerli çayı karıştırarak demliyorum

0 oy
(23 puan) tarafından

Bende Çaykur Tiryaki olanı kullanıyorum paketi kırmızı gayet güzel tavsiye ederim.

0 oy
(1,755 puan) tarafından

Çaykur Tiryaki kullaniyorum kırmızı paket 

0 oy
(1,319 puan) tarafından

Acıma olayı ne kadar beklettiginize bağlı degilmi ben çayı demleyip iyice çöktükten sonra bir saat içinde tuketirim .daha da kalırsa acilasir zaten buda normaldir .acilasmayan çay da çay degildir bence .kaliteli yaprak kullanılmamıştır.Caykur kamelya kullanıyorum açık mavi paket .

Demlik poşet tavsiye etmem o dışındaki bez gibi paketler 3 dakikadan fazla suda kalırsa kanserojen üretiyor bile bile kendimizi zehirlemeye gerek yok pratiklik için

0 oy
(4,204 puan) tarafından

Çaykur Tiryaki kırmızı paket sabah demlerim akşam eşim işten gelene kadar içerim ne acılık ne bayatlama.

Ama hamileliğimde çay demlerkenki çıkan o çiğ kokudan çok tiksindğim için bu aralar sadece Lipton demlik kullanıyorum 

0 oy
(4,666 puan) tarafından

Çaykur Tiryaki alırdık ama bı de filiz alalım dedik. İçmesi daha yumuşak geldi. Dışı pembe olan. Artık onu alıyoruz 

0 oy
(1,601 puan) tarafından

Çaykur kırmızı paket aldık aşırı ağır ve acı 

Çaykur altınbaş aldık hafifimsi gibi ama biraz durunca acıyor

Tirebolu kırmızı paket aldık çok hafif çay tadı gelmiyordu acıma yapmıyor ama 

En son doğuş siyah paket aldım çay bu dedim hem acımıyor hem hafif ağır arası bişey 

Hele Çaykur normal attığım ölçekten az atsam bile acıyordu asla sevmedim altınbaş ilk çıktığı dönemler iyiydi sonradan onu da bozdular 2.3 aydır doğuş alıyorum hoşuma gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
+1 oy
3 cevap 132 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aayfer (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
+1 oy
14 cevap 424 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,579 soru

23,910,629 cevap

322,958 kullanıcı

...