Kızlar ikinci sorum ile geldim devlet Hastanesi'nde sünnet için belirli yaş aralığı varmı
zannetmiyorum. bizim doktorumuz bize su sekilde acikladi . 2 5 yas arasindaki cocugu etkiliyor psikolojik olarak diyorlar ama hic alakasi yok . bizim turk psikologlar egitim alirken yabanci psikologlari felsefecileri okuyup ogreniyor onlarin kitaplarini ornek referans alip onlarin ogretilerini benimsiyorlar. yabanci psikolog ve felsefeciler cogusu yahudi ve hristiyan . hristiyanlarda zaten sunnet yok. yahudilerde de nekadar erken sunnet olmak okadar ustunluk gostergesiymis olabilecek en erken donemde sunneti savinurlarmis. o yizden erkenden 2 yasa kadar yaptirin anlayisini benimserlermis. bizim turk doktorlarda onlari referans aldiklari icin o sekilde erken yasta diye onwriyorlar ama biz olduk 3 yas 4 yas 5 yas bizim vocuklarda buyuk zamanda oldu dedi de psikoljileride hic etkilenmedi alakasi uok yani dedi nezaman kendinizi hazir hissederseniz bismillah deyip de niyetleneceksiniz sunnet isine dedi
Teşekkür ederim canım biz istiyoruz büyük oğlum sünnetin ne anlama geldiğini biliyor anlattık küçük bezli daha 3yaşında ikisi aynı anda olsun istiyorusz
Bebeginiz kaç aylık küçükken yapılması daha kolay iyileşiyor canım
Öyleymiş ama bizim nasip olmadı canım biri 6 biri 3yaşında
Yok canım benim oğlum 7 yaşında anaztezi ile oldu
7yaştan öncesine devlet yapmıyor dediler bana birde 2yaş sonrası yani 2 7yaş arası
Eltim yaptırdi geçen sene 4 yaşında oğluna
1,513,713 soru
24,686,611 cevap
368,094 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın