Selamlar kızlar nasılsıniz?
Bugün benim doğum günüm. Ne yazsam az gelecek inanın. Günümün güzelliği bundan tanıyıp beraber çocuk büyüttüğüm, dertlestigim, kardeşten öte olanlarimdan geldi.
Her zor günümde, her derdimde sikintimda , en mutlu günlerimde, herseyime ortak olanlarim.
İyi ki...
İyiki doğdun canimmmm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ bütün sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara iyiki tanımışım seniii Rabbim dostluğumuzu baki kılsın seni coooookkk seviyoruz ♥️♥️♥️🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍
Zehrosum❤️ canım benim çok teşekkür ederim. Aminnnn inşallah. İyi ki varsın ❤️
Sen de canımmm ♥️♥️♥️♥️♥️
Aleyküm selam canımmmm
İyi ki doğmuşsun seni doğuran ana nur içinde yatsın 🥹
Yeni yaşın sana hayal ettiğinden daha fazla mutluluk huzur getirsin iyi ki varsın canımın içi ❤😍🌸
Aminnnn kuzum . Bu sene hep annem aklımda zaten 😔 ne hikmetse.
Hep beraber hep güzel günlerimiz olsun inşallah canım benim
Anne işte insan dara düşünce ilk o gelir aklına 🥲. Rabbim rahmetiyle muamele etsin 🌸
Aminnn
Aminn canım benim ❤
İyi ki doğmuşsun sen🙃🫠iyi ki kesişmiş yollarımız seni seviyoruz nice sağlıklı mutlu yaşların olsun❣️❣️❣️
Aglamalara doymuyordum :) canım benim çok teşekkür ederim. Birlikte 50 li yaslarimizi da görelim inşallah
Amin:)
Canım Tuğba ömrün bahar olsun iyi kiiii🌸❤️
Aminnnn bacım.❤ çok teşekkür ederim. 💞
Dogum gunun kutlu olsun.Nice guzel saglikli huzurlu yillarin olsun🎂
Teşekkür ederim canım ❤️
Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllarına ailenle❣️
Teşekkür ederim ❤️
Doğum günün kutlu olsun tuba nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah 🤗🌸
Teşekkür ederim Hülya ❤️ amin inşallah canim
İyi ki doğdun ve iyi ki tanıdım seni🥰 nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah
Çok teşekkür ederim❤ Bende öyle inan.
Oğlum için hastanedeykenki sözlerin desteğin hiç aklımdan çıkmıyor. Birgun yuzyuze de tanışırız belki
Nice senelerin olsun inşallah daimi oldun dostluğunuz maşallah ♥️ seni buralarda pek görmüyorum Tuba artık iyisin inşallah
Teşekkür ederim sedacim. Ya vaktim olmuyor inan ki. Çocuklar büyüdükçe daha bir yoğun oldu tempo.bir de kafam da kaldırmıyor burayı sanırım ya :)
Seda değil kız sevgi :) ya evet çocuklardan insanin vakti olmuyor gerçekten
Kusura bakma inan balık hafızam ya :( çok teşekkür ederim. Sen nasilsin
Estağfurullah canım hiç sorun değil bende bugün kaynanama geldim resmen ilaç oldu günlerdir üç yaş sendromuyla deliriyordum
Allah kolaylık versin ya. Çocuk büyütmek çok zor
Iyıkı doğdun bız senı iyiki tanıdık. Şu sitenin velı nımetı bıze sensin :) iyiki anan senı bıze doğurdu
Ayşenur❤ hoş geldin canım. İyi ki doğurmuş diye ben pek diyemiyorum ama :)
1,492,087 soru
24,380,724 cevap
348,705 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın