+1 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (658 puan) tarafından

Merhaba kızlar bu lazer epilasyon kullanıp memnun kalanlar var mı? Hep karşıma çıkıyor genel itibariyle herkes memnun sanki. Çocuklardan ötürü kendim gidemiyorum merkezine

2 Cevaplar

+1 oy
(658 puan) tarafından

?? İşte bu makinaa

image

(1,453 puan) tarafından

Markası neymiş cnm göremedim 

(7,966 puan) tarafından
+1

bu dandirik seye para verecegine merkeze gdip iki senas yaptirirsin en azindan biter. bu tuyleri uyutur . yaptigin surece ylyuyler uyur. 50 sene biyunca yapacaksin mesela tuyler uyuyacak . yapmayi birakinca tekrar cikacak hem ugrasacaksin hemde bir sonuc yok.normal merkeze gtsen 7 seans 8 seansda bitecek.  omur boyu birdaha asla ugrasmayacaksin. 

(1,453 puan) tarafından

Ben güzellik merkezinde çalıştım o arada bende nasiplendim Alex bacım vardı bitti şükür

(7,966 puan) tarafından

aynen bende 18 yil once aleksandrite. sukur bitti 8 ayda

(1,453 puan) tarafından

O zaman o meşhurdu buz lazer yeni cikiyordu benim dönemimde, herkes buz tercih ediyordu ben üç ay çalıştım deneme için nereme attıysam bitti, bir tek yüzüme cesaret edememiştim agustostu bide leke filan kalır diye korktum keşke kış olsaydi yüzümü de yapar çıkardım patronumuz iyidi sağolsun bize ücretsiz izin veriyordu keşke yuzude halledeydm 

-Reklam-
+1 oy
(4,520 puan) tarafından

Ben kullanmıyorum şimdilik memnunum canım yani en azından o kalın kökleri inceltiyor bakalım ilerisi ne olacak

(658 puan) tarafından

Tmm cnm peki kullanımı falan nasıl haftada ya da ayda kaç defa kullanıyorsun atışları bitince ne oluyor makina çöp mü oluyor 

(4,520 puan) tarafından

Trendyoldan aylarca yorumları okuyup burdan da bir kaç arkadaşın tavsiyesi ile aldim bende canım 

İlk 2 ay haftada 2 seans yapıyordum şimdi haftada 1 e düşürdüm artık canim satıcı da atışları bitince ücretli doldurabilirsiniz demişti en az 10 yıl götürür demişti 10 yıl götürse ben atış doldurmasam da olur kafasindayim canim😁😁 

(658 puan) tarafından

Ayy cnm çok sağol teşekkür ederim 🥰 bende alayım o zaman inşallah faydasını görürüm bende🙂

(4,520 puan) tarafından

Rica ederim canım inşallah görürsün faydasını trendyoldan yorumlara da bak öyle karar verirsin sende 😁

(658 puan) tarafından

O kadar memnun kalanlar var ki o yüzden bende alayım cnm dedim 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 91 göst.
+2 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
5 cevap 213 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
11 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,851 soru

23,901,813 cevap

322,491 kullanıcı

...