+1 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından

Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim. Bebeğim hareket ettikçe çok aşırı canım yanıyor. Yani sancı gibi de değil ama neden olur bu? Nefesim kesiliyor kipirdayamiyorum. Yaklaşık 4-5 saattir böyle. Şuan hastaneye gidiyorum ama sancı mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(8,067 puan) tarafından

tirnaklarini gecirmiş de kaziyor sanki etini icerden tirmiklar gibi oluo caaaarttt diye benim ole olurdu yani ole tanimliyorum . norman bebegin yeri daraliyor su alani az bebek alani fazla haliyle kese lambur lumbur sallandikca etine vucuduna organlarina gacur gucur surtunuo mantiken ole dusunuyorrdum ben

(1,179 puan) tarafından

Evet aynen sanki eline neşter almış kesip çıkmaya çalışıyor 😂 ama şimdi hastaneden geliyorum. O ağrıyan yerde poposu varmış. Hicbisey anlamadım valla nasıl bu kadar ağrı yapabiliyor 

-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından

Canım ben hep öyleydim 1 haftadır en sonu dün bunlarında yanında bel kasık ağrısı felan sırtımda 1 haftadır ağrıyor du 

Dün gece 3.45de 34 haftalık doğum yaptım canım ihmal etme bende sancı değildir diye gitmiyordum

(15,603 puan) tarafından

Ay dogurdun mu şekerim gözün aydın bende 34 de doğurmuştum bebeğin de sende iyisindir umarım 

(2,610 puan) tarafından

Doğurdum canım yanlış yazmışım 35 haftalık doğum yaptım bebeğim doğduğundan beri küvezde enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisine başladılar solunum problemi devam ediyor bakalım şuan taburculuk görünmüyor maalesef 😟 bebişim iyi. Olsun ben iyiyim 

(15,603 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin yavrunada sanada 

(2,610 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn inşallah 🤲🤲🤲🤲❤️

0 oy
(15,603 puan) tarafından

Ya bende 20 haftalık hamileyim her hareketinde sanki karnım gurulduyor ve midemi bulandırıyor bu nedendir acaba 

(1,179 puan) tarafından

Hareket ettikçe benim de midem bulanıyor. Karın guruldamasi da büyük ihtimalle bağırsaklara vuruyorlar ondandır 

(15,603 puan) tarafından

Heralde ondan canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esssss18 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,578 soru

23,910,616 cevap

322,957 kullanıcı

...