Yatagimin arasinda buldum deriye sarılmış
Kesinlikle büyü ama ne için yapılmış bir hocaya göster. Eğer odana da sen ve eşinden başka kimse girmiyor ise eşinden şüphe edebilirsin ama şimdilik birsey çaktırma hocaya göster önce
Ya evet buyuye benziyor tam okuyamadim ne yazdigini tüylerim ürperdi.
Bulduğunuz yeri sirkeli su ile Felak nas okuyarak silin bu kağıdı da su içine koyun bekletin suyla birlikte akan bir nehire atın.
Ne yazıyor anladığıniz kadarıyla
Nerde buldun bunu benziyor büyüye
Yatakbasligi ve baza arasinda
Yuh artık ya son zamanlarda kimse geldimi evine odana giren oldumu
Ailemden uzakta yaşıyorum 2 3 arkadaşım var ama odama geçmezler birlikte otururuz yer içeriz giderler bilemedim ki bende
İyi bi hoca bulman gerekiyor inşallah değildir ya
Okuyan arkadaşlar içinde böyle paylaşmayın, okuyana bile bulaşabilir. İyi bir hocaya danışın.
Olabilir. Okuyana da geçer büyü ise. Paylaşmayın lütfen, başkasının günahına girebilirsiniz. Okumayla bile geçiyor.
Eşinize dostunuza cami imamına sorun. Onlar size tavsiye eder hoca. Ehli sünnet birini bulun.
Okuyana geçtiğini ilk defa duyuyorum . Eğer öyleyse cami hocasına da geçer o zaman okuduğu zaman
Cami hocasına okutsun demedim. Sorsun dedim. İyi okuyun. Tavsiye eder hoca yazdım. Ehlisunnet birini bulup okutmak gerektiğinide yazdım. Burda defalarca dini bütün arkadaşlarda yazdı, bende onlarin yorumunda okuduk bu bikgiyi. Sonra babama sordum. Kendisi eski muezzindir. Evet geçer dedi o da, etkileyebilir dedi o yüzden bakmamak.okimamak gerekir dedi. Okuyana bakana gecebilir. Özellikle yildizi düşük kişiler çok çabuk etkilenebilir. Geçer demiyorum geçebilir bu bir ihtimaldir. Okutmamak yaymamak gerekir. Ehli sünnet biri okumalıdır. Siz bizim ancak Google lens cevirisiyle verebileceğimiz cevaplar vardır kafası karışır.
Bu arada okuyan hocaya da geçer, alaskanin bir yorumunda okudum, hocaların üstüne ağırlığını aldığını yazmıştı. Hatta ücret almasının normal olduğunu hem yazdığı mürekkebin pahalılığından ve dolayı. Ayrıca yine bir yorumunda büyünün uzerinden geçen kisiye bile musallat olabileceklerini yazmıştı. Bırakın okumayı, geçene bile yani. Post sahibi dikkatli olsun diye diyorum. Büyünün iyisi kötüsü olmaz. Ehli sünnet hocalar büyü yapmaz. Koruma büyüsü dahil.
Ya amma çok böyle şeyler oluyor ben inanamiyorum burda görüyorum sürekli böyle şeyler bu insanların hiç işi gücü yokta 7/24 böyle seylerle mi ugrasiyorlar ya tövbe tövbe
Benimde görüştüğüm kimsem yok sok olduk bulunca 2 3 kişi arkadasim var ailemden uzakta şehir dışında yaşıyorum
Gerçekten bunları gördükçe insan kimseyi evinede sokamayacak mi yaa ben boyle şeyler eskiden olur sanırdım meğer ne çok oluyormuş Allah uzak etsin kötü niyetli insanlari
Arapça yazıda hareke yoksa büyüdür diye biliyorum.
Resmini çek kavanoza koy içinde yak sonrada at çöpe gitsin
Yakmak tehlikeli değil mi ? Suya atılması gereklidir diye bilirim
Bende bı ara bulmuştum çok oldu ama hoca bana kavanoza koy içinde yak kullerinide at demişti ondan yazdım
Bütün büyüler aynı değil. Kimisi yakılır kimisi yakilinca daha da kötü olur.
Ozaman Allah korusun hocaya sor
En başında Bismillahirrahmanirrahim yazıyo. Gerisini okuyamadım harfler belli ama ayet gibi değil.
Evet benziyor iyi bir hoca bulup gosterin
Yapay zekadan baktım
Rızık
Hayır bereket
Korunma için yapılmış diyo ama yinede iyi bir hocaya sorun
Canım bilmiyorum ama evet benziyor evine giren çıkan kim var kim oldu illaki sen mutfaktayken gelen kişiler yatak odana girmiş olabilir bak sen hemen bulduğuna göre alelacele koyulmuş olabilir dikkat et evine kimseyi alma o zaman bu son zamanlarda kim evine girdi
Adın Fatmami senin??
Google Lens'ten de bi baksın
Google lensten bende de Fatma yazdı .
Allah hidayet versin son zamanlarda bu tarz postlar cok cikiyo ne kadar cok yapiliyosa artik Allah korkulari da yok oku nacim bi daha gelen giden olursa yatak odani da kilitle
Muhammed ve başharfi F olan bir tanıdığınız var mı sanki Muhammed ve fatma koban mı ne öyle yazıyor lensten arattım
Evine girene çıkana dikkat et. Bu tarz şeylere inanan tanıdığı olan varsa bı ağız ara belli eder kendini o kişi. Ne niyetle yaptığını. Biz ev ararken bı evde muska çıktı bizide etkilemesin diye tasinmadik ev aradık durduk..legende suda beklettik.kuruyuncada yaktık. Öyle yapbilirsin ama bol bol dua oku.
Tanıdık bilen birine sordum cevap verirse dönerim sana
Döndü mü size o kiisi
Fotoğraf paylaştım yorumlarda var
Ya şimdi gördüm kim yaptıysa allah nasıl biliyorsa öyle yapsın çok teşekkür ederim biz akarsuya artık sagolun
İyi yapmışsın canım evine giren çıkana dikkat et. Yatağını sirkeli suyla silip 3 ihlas 1 Fatiha okumayı unutma
Bu konulardan çok iyi anlayan biri. Yazılar birbirine karıştığı için tutmaz diyor. İyi yada kötü akan suya at sen
Benim bi akrabamda hep yanlisikla eşime öyle der düzeltir gene aynı olur 😁 gözüme çarptı yazım dedim
Ay bende onu sonradan fark ettim 🤣 ahahaha kadın yaşlı sesle yazıyor ya otomatik yazmış
1,493,724 soru
24,405,044 cevap
350,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın