+1 oy
82 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar çocuğunuz tuvalet temizliğini kendi yapabiliyor mu yaz okuluna başlayacak 1 ay sonra ama kendi tuvalet temizligini yapamıyor şuan söylemesi ayıp büyük tuvaletinden sonra ben siliyorm bunu en güzel en hızlı şekilde nasil öğrenebilirim destek aldığınız kaynak varsa yardımcı olabilir misiniz

4 Cevaplar

+1 oy
(14,677 puan) tarafından

Kaç yaşında canım. Kızım 3 yaşında ben anlatıyorum okulda benim olmayacagimi kendi başına olacağını ve kendisi yapması gerektiğini. Şuan yarım yamalak yapıyor. Bu şekilde anlatsanız 

(29 puan) tarafından

3 bucuk yaşında canim  bende sozle anlattım biraz ama uygulamaua geçirmem lazım artik

-Reklam-
+1 oy
(2,824 puan) tarafından

Kızım kendi silmeye çalışıyor ama sonra ben temizliyorum. Tuvalet konulu kitapları var, oradaki karakterler kendini temizliyor diye, kızım da o şekilde yapmak istiyor. Yani bu konu üzerine kitap ve çizgi film de olabilir. Görmesi ve özenmesi için. 

(29 puan) tarafından

İşte o tarz kitaplardan cizgi film önerisi falan sordum bende canım 

0 oy
(4,922 puan) tarafından

Silmeyle temiz olmaz ki yikanmasi lazım

0 oy
(1,691 puan) tarafından

Evde birden fazla tuvalet varsa birine çocuk klozetin yaparak. 3-4 ay sonra kızım 3 yaşında alacak. 2 buçuk yaşına doğru ona bir banyo yaptırdık. Tuvaleti lavabosu aynası havluluğu duşu falan hepsi kendine özel. Sabah kalkıyor elini yüzünü yıkıyor. Dişlerini orda fırçalıyor.  Tuvaletini yapıp taharet musluğu ile taharet alıp poposunu kuruluyor. Kalkıp ellerini yıkıyor. Bence özel alan çok önemli bu noktada. En azından ona özel bir klozet olursa çok çabuk öğrenir

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 204 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mervem (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 350 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.

Kategoriler