0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Aileme gidicem kızlar beni en çok bacaklarım uğrastırıyır makineyle alsam sivilce batık oluyor ve ev kalabalık oluyor alması zor oluyor acaba diyorum venüs jilet alıp onumu kullansam yaa öneriniz var mı kol altımı makine yaparım orası basit ama bacak uzunda sürüyor

12 Cevaplar

0 oy
(16,728 puan) tarafından

Ağda yap sende daha iyi olmaz mı 

tarafından

Hiç beceremiyorum oda uzayacak sonuçta ozmn napıcam

-Reklam-
0 oy
(1,529 puan) tarafından

Ağda ile almayı denedin mi çünkü jilet erken çıkartır bu sefer de jiletle almak için uğraşırsın en azından agdayla alırsan 1 ay gider

tarafından

Yok canım yaa benim neyle alsam çabuk çıkıyor valla illallâh ettim alt bacaklarımı makina yapıcam yine uzun cıkmazda üst bacak çok hassas benim

(1,529 puan) tarafından

Jilette çoğaltır derler ben hiç jiletle almadığım için bilemiyorum makineyle alıyorum ama çabuk çıkma konusunda haklısın 1 ay demeden çıkıyor dene yine de istersen

0 oy
(829 puan) tarafından

Valla bende jilet de batık yapıyor daha önce denedin mi yapma ihtimalı olur. Ağda en kurtarıcı gibi duruyor 

tarafından

Onu hiç beceremiyorum yaa

0 oy
(3,070 puan) tarafından

cevaplarına karşı yazıyorum. şimdilik jilet al sonra git lazere. batığın tek çaresi lazer

tarafından

Canım lazer zararlı diyorlar bilmiyorum ki yaa ev tipi çok istiyordum bu ara ama

(3,070 puan) tarafından

ne gibi bir zararı olabilir ki sadece hamileyken yapılması önerilmiyor 

0 oy
(796 puan) tarafından

Tüy dökücü kremlerle al jiletten daha iyi. Jilet hem çoğaltır hemde kalinlastirir. Makinayla devam et olmazsa ama jilet tavsiye etmem

0 oy
(2,838 puan) tarafından

Ağda daha iyi aslında ama dediğiniz gibi ortam müsait olmadığından jiletle alsanız daha pratik olur. Eve döndüğünüzde o kalınlaşan tüyler ile uğraşmak zorunda kalırsınız ama en azından tatildeyken kafanız rahat olur. 

tarafından

Evet işte tam düzene sokayım diyorum pat diye yaz geliyor azda deil bir buçuk ay durcam zor oluyor odaya geç epilasyon yap fln

(2,838 puan) tarafından

Ben de jiletle almak zorunda kaldım maalesef. 

En iyisi lazer epilasyon. 

tarafından

Ev tipi alayım diyorum uyutuyor yine aynı çıkıyor diyolar kafam katıştı iyice

0 oy
(11,998 puan) tarafından

Valla ben tatillerde bayramlarda falan bi yere gideceksem kuaförde aldırıyorum ağda ile çünkü çabuk çıkmaması lazım ki uğraşmayım

0 oy
(2,171 puan) tarafından

Aile evin kalabalık mi canım orada da makine ile alsan. Gitmeden hemen önce ağda yaptır kuaförde tam çıkmadan önce makine yap daha hızlı biter. Jiletle bazen çok sıkışırsam alıyorum arada çoğalmadı bir kere iki kere almakla birşey olmaz. Kol altımı hep jilet yapıyorum ağda yada makinelik olana kadar uzatamıyorum yazın kısa kollu tişörtten görünüyor. 

0 oy
(22,268 puan) tarafından

Jilet sakin değdirme. Çoğalıyor. Kalinlasiyor. Ya makine ya ağda kullan bence. 

0 oy
(22,498 puan) tarafından

İmkanı olana lazeri lazere imkanı olmayana ağdayı tavsiye ederim 

0 oy
(2,576 puan) tarafından

Venüs jilet çok iyi fikir 

0 oy
(49 puan) tarafından

Aktarlarda hamam otu var onu kullanabilirsin kokusu kötü ama hem seyrekleştiriyo hem geç çıkarıyo

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 135 göst.
+1 oy
4 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
23 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,446 soru

23,945,528 cevap

324,930 kullanıcı

...