0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

En etkili folik asit hangısı sızde ve kaç mg olmalı 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,710 puan) tarafından

Ben imom kullandım. İçinde herşey vardı. 

-Reklam-
0 oy
(2,830 puan) tarafından

mgı hatırlamıyorum folidays kullandım ben

0 oy
(4,812 puan) tarafından

Araştırdın mı hiç folik asit zararlı diye bilmiyorum

(2,289 puan) tarafından

Yararini peki biliyormusun?? Sen simdi bunu diyerek yanlış bilgi veriyorsunki sende birsey olmamais olabilir ama bebeklerde omurilik acizliğini nedeni folik asit kullanmamaktandir..

Allah korusun bunun vebalini almakta var keyfi keder verilmiyor bu ilaclar

(4,812 puan) tarafından

Herkes araştırıp öğrensin ona göre kullansın kullanmasın herkesin aklı var. Ben aklımı kullanıp araştırdım zararlı olduğunu öğrendim kullanmadım içim çok rahat Allah a şükür

(2,289 puan) tarafından

Kiz zararı yok yarari var nasıl zararı varmis diyorum ya..

Bebeğin omur iligindeki açıklığı engelliyor.. 

La havle

(67 puan) tarafından

Bende kullanmadım hicbir yan etki olmadı :)))) hatta ekstra bısey dıyım hamileliklerimde ilac  vitamin ve aşı namına hicbirsey kullanmadım hiç pişman degilim elhamdülillah ❣️

(4,812 puan) tarafından

Ben aşı yaptirdim maalesef ama bir daha hamile kalırsam yaptirmicam 

0 oy
(4,261 puan) tarafından

Devletin verdiklerin dozaji yuksekmis, folidoce onerdi doktor 400 mikrogram

(33 puan) tarafından

Doktor bna  fark etmez dedı ama uzun süredur folbıol mu neydı galıba onu kullanıyorum 5 mg bı ıse yaradığını gormedım

(4,261 puan) tarafından

Ilk cocugumdq devletinkini kullanmistim, kan degerlerim firlamisti doktor biraktirmisti

(79 puan) tarafından

Rahatsızlığınız mi var folik asit 5mg çok yüksek dozu. Sağlıklı ve her hangi bir riskli ilaç kullanımın yoksa doktor vermez. Günlük alınması gereken doz 400 mcg.

(33 puan) tarafından

Yok nette bıraz araştırdım çoğu onu soylemıs bn mg veya mcg nın onemlı olduğunu bılmıyodum sonradan ogrendım tamamen ısmı çok onerıldıgı ıcın almıstım

(79 puan) tarafından

O kadar yüksek kullanma doktor reçete etmediyse. Ben epilepsi hastasıyım bana zorunlu kullandiriyorlar. Günlük sadexe ilaçlarla 6 mg aliyorum. Eğer doktor vermeden alırsaniz fazlası da zararlı.

0 oy
(2,307 puan) tarafından

Folat değerim çok düşüktü plansız bir genelik geçirdim 3 tü. Z fol kullandım bir ay sonra 11 e yükseldi. Günde 1, 400 Luk. İçerisinde b vit iceren birşey olması yeterli b 12+ b 6. Günde 400 Luk alman yeterli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ilklem25 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
5 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.

Kategoriler