İhtiyaçi olana yardım etmek isterim
Selamün aleyküm kardeşim cinsiyeti henüz bilmiyorum hamileyim elbise dışında giydirrim eğer uygun görürsen eşim eskici durumum yok benimde ☺️ düşünceniz Cook güzel şimdiden Allah kabul etsin inşallah 🤲
Eslem erkekse haber ver bütün yazlıklar benden 😂
Yaprak dökümü evet abla hamileyim
Bende çok merak ediyorum cinsiyetini gönlüm kızdan yana ama erkek hissediyorum 😁 sağlıklı olsun da hayırlısı olsun inşallah haber ederim İdil abla düşünmen yeter çok teşekkür ederim ☺️❤️
Elinde erkek bebek kıyafeti olan var mı biri var burda kaynanası evden kovmus bir ev tutmuşlar mahalleli eşya verdi ve bu ay içinde doğumu olucak giydirecek birşey yok alacak durumu da yok kadının birde yüksek tansiyonu var gözle görüldü kimin duasının kabul olacağı bilinmez Allah rızası için varsa çevrenizden birinde aklınızda olsun
Prenses annesi Nerde otuyorsunuz canim
Lütfen bir yada iki yaşında kızı olan anneler benim kizimada yardım edin. Bayram öncesi sadece bir kat giyimi olsa bile yeter lütfen elinizde fazla varsa
Ben yollamak isterimde nasıl gönderebilirim
Nerde oturuyorsunuz
Şanlıurfada oturuyor canım
Allah hayrını kabul etsin inşallah canım ❤️
Amin.Bir kaç kişiye yolladım elimde biraz daha kaldı yollmak istiyorum bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaşsin osterim
Yaa çok güzel bir düşünce Allah inşallah yerini kat kat doldursun canım ❤️ 🥰 inşallah ihtiyaç sahibi birine gider
Sağolun ALLAH razı olsun Şuana kadar tamda ihtiyaçi olana gitti inşaallah bu serferkide gider.
Merhaba abla 6.8ve 2yasında kızlarım var bızımlede paylasırsan mutlu oluruz bayramlık alamadık hala
Umarım hayriniz doğru yere gider..
Yenidoğansa bende alabilirim 6 aylık hmileyim kızım olucak nasip olursa
Bu bayram bende alamıyacaktim annanesi dedesi aldı kızima bende oğlana aldım kendime bişey almicektim annem giti bir tane tunik aldı kurban ayı ya kurbana para koydum ondan oldu işallah verdiklerin ihtiyac sahibine gider istemek için yazmadım bunları yazdım yoksa eşyaları var akrabalar veriyo bizim kültürdür ya çocuğu olanlara verilir güzel bişey
Benim ihtiyacım var bebegim 9 aylık ,bir yas kıyafeti olursa cok iyi olur bayram hediyeniz olur şimdiden teşekkür ederim Allah hayranız kabul etsin inşallah 🥰♥️♥️🤲
Bir post vardı sabah okudum etiketleyeyım
@bir_melek_aannesii
Çok sağ olun 🥲
Benimde 6 yaşında kızım 3 .5 yaşında oğlum çocuğunun küçülen lerini vermek isteyen olursa çok sevinirim
1,510,095 soru
24,639,127 cevap
365,680 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın