İyi geceler kızlar 💗eşimle oturup konuştuk demirhan olmasina karar verdik ,çağrı icime sinmedi ilerde zorbalansin istemiyorum😂demirhanlar nasıl oluyor sizce ?
Çağrı zorbalanacak bı isim değil ki. Aksine manası çok güzel bı Türk ismi. Çağrı Bey tarihte güçlü ordu yonetmis lider bir komutandır.
Demirhan biraz ağır sanki demir Ege falan olsa belki daha iyi olurdu canım yine de senin içine sindiyse güzeldir :)
Metehan Emirhan Poyraz Kerem Yiğit Talha Mert
Egemen yada Ege Çınar Rüzgar Ömer Emre Yağız bunlar daha güzel ama yinede sizin çocuğunuz tabi siz daha iyi bilirsiniz
Benim oğlan olsaydı Egehan yada Alparslan yada Göktuğ düşünüyordum
Hep de eski türk isimleri şuan farketttim :F
Acayip saçma demirhan demir hânı der gibi
Kimsede olmayan isim bulacam diye artik insanlar saçma sapan isimler koyar oldu
Nureddin hocanin isim videolari ni izleyin
O kadar çok Peygamber sahabe isimleri varki
(Hamza
Ömer
Ebu bekir
Osman
Yusuf
Musab bunun gibi daha bir cok guzel isimler var ken
Ates su hava çagri demir acayip saçma
Merhaba arkadaşlar çok saçma bir isim bence
7 aylık miniğimin ismini bir defa konuştuk sadece acaba ne olsa diye akrabalarından bi fırsat olursa eşimin inşallah bizde konuşup bulacaz
Kızlarının ismi ne merak ettim canım
Demirnur😁😁
Çağrı isminin zorbalandığını hiç duymadım Demirhan ismini daha çok zorbalarlar bence onun yerine bir harfi silip Emirhan koysanız daha iyi değil mi
Emirhan veya metehan veya Alihan bunlar daha güzel değil mi sencede 😁
Yok bakırhan olsun🤣🤣🤣
İsim çok güzel ama fırlama yalancı irazda korkak oluyolar 😀🤣
Kız demirhan nee çagrı daha iyi çagatay güzel ne bilim kerem koy mert koy ama demirhan hicc güzel degil :)))
İlla han olsun diyorsan bir kız asilhan koymuştu
Demirhan'dan zorbalanma riski Cagri'dan zorbalanma riskinden daha yüksek. Lisede 3 tane Çağrı vardı, benim de Çağrı diye öğrencilerim oldu. Hiçbirisinin de zorbalandigina şahit olmadım. Bence çok havalı bir isim.
Demirhan yerine Demir Asaf olabilir belki ben oglusuma Aybars koydum Barlas Baybars Aybars bu isimleri çok beğeniyorum
Sevgicim adiyla yasasin💙bende seviyorum bu 3 ismi ama hepsine kulp buldular aybarsa ayvas baybarsa baypas barlasa bardak:(
Ahaha eşimin ailesinden o ne öyle baypas gibi diyen falanda oldu ama kocam hickimseyi takmadığı için gitti hadi dedi söylemesi bir tık daha kolay Aybars olsun yoksa Baybarsdi :)
Kizzz nicke yeni baktım ay sen hamiş misin 🥹 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Ahaha evet canim 5 bucuk aylik oldum😻cok sagol sevgim
Yaa baya olmuş kız çok sevindim Merve oglus geliyor haa :) hadi gözün aydın canim
1,487,121 soru
24,311,285 cevap
344,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın