Hayırlı geceler hanımlar, ablamın bir gelini var yeğenimle çok kısa sürede evlendiler şuan bir kçocukları var ablam ben ve oğlu aynı mahallede oturuyoruz geçen günlerde oğlanla gelin kavga ettiler mecbur müdahale ettik ablamlarda oradaydı kızın ailesi de. Yeğenim gelini eski erkek arkadaşı ile mesajlarını yakalamış ve resim yollamış, daha öncede yeğenim sosyal medyadan birilerine mesaj atmış. Sorun şu ki gelinin tek yaptığı bu değil , el uzunluğunu yakaladık, yakım akrabalar hakkında aslı olmayan iftira diyebileceğimiz bir şekilde sağda solda konuşmuş , yakın bir akrabanın çeyiz gününde sorun çıkarıp o günü zehir etti. Şimdide bu mesele olunca herkes ayrılın sizde olmaz dediler aileler devam etmesini istemiyor ama yegenjm konuşmuş aralarında anlaşmıslar , sonuçta kendi hayatları . Benjm sorum size şu ben gelinimizle artık muhatap olmak istemiyorum açıkçası soğudum aynı mahallede oturduğumuz içjn illaki karşılaşıyoruz yada bir kahve icmeye uğruyorlar ama ben artık hiç güvenmiyorum evime almaya . Çünkü yaptığı şeyleri hiç yapmamış gibi devam ediyor en ufak bir mahcubiyet falan görsek amenna ama yok. Hani derler ya ne şeytanı gör ne selavat getir bende o misal , nasıl davranırsam benden uzak durur . Kimseyi kırmadan , suçlu konumuna düşmeden .