0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Bu Kızlar 38 haftalık hamileyim  7,8 santim açıklıkla geldim nişanımda geldi ama doğum yapamıyorum bebeğin başı yukarda napsam önerisi olan varmı

9 Cevaplar

+1 oy
(11,983 puan) tarafından

Makat geliş yani sezeryana almadılar mı seni 7.8 cm açıklıkla.  Hayırlı doğumlar dilerim sağösalim kucağına almayı nasip etsin Allah 🥰

(605 puan) tarafından

Başka yorumda da bebek baş aşağı değil demiş bir şey anlamadım hakkında hayırlısı olsun inşallah post sahibinin ama olmuyorsa da çok zorlamamak gerek yani sezaryen olmak dünyanın sonu değil 

(169 puan) tarafından

Bebek baş aşagı kılzar sadece kanala girmemiş  girse hemen olcak çok şükür bir sıkıntı yok 

(605 puan) tarafından

Şu an nasıl durumun inşallah bir avazda kurtulursun

(169 puan) tarafından

Doğdu çok şükür 

(605 puan) tarafından

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 

-Reklam-
0 oy
(1,189 puan) tarafından

Başı yukardaysa normal doğum yaptirmazlar ki. Hem çok tehlikeli. Benim kızım da dogumdayken carpraz duruyordu sancı çekerken sürekli skuat yaptım ve plates üzerinde 8 çizdim öyle düzeldi ama tamamen yukardaysa döneceğini sanmıyorum 

0 oy
(4,855 puan) tarafından

Başı yukarda derken kanalda mı değil ters mi duruyor? Ters duruyorsa sezeryana döner büyük ihtimal ama kötü bişey değil önemli olan bebeğin sağlığı.

Kanalda değilse squat tarzı hareketler yap bacağını iyice iki yana açarak iner inşallah. Tabi dr a  ebelere danış emin değilim.

(169 puan) tarafından

Kanalda değil

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Benim sana tavsiyem lütfen normal doğum diye tutturma makat geliş gerçekten tehlikeli bebeğin içerde nefessiz kalabilir daha sonra yoğun bakıma almak zorunda kalırlar doktorlar ne diyorsa onu yap ters doğum gerçekten zor olur 

(169 puan) tarafından

Baş aşağı bebek kanalda değil 

0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba benim açıklığımda 8 cmdi. 8 cm ile 8 saat sancı çektim. Normal doğum olsun istiyordum. Bebek kanalda hatta saçları dışardaydı. Bebek 4. Saatten sonra yukarı hareket ediyormuş gibi geliyordu. Ben durumu söyleyince sana öyle geliyor falan dediler. Sancıdan çok yorulmuştum. Su dahi vermemişlerdi bana. 8 saatin sonunda eşim sezeryana alın dedi. Çünkü sancı bitince bayılıyormuşum. Sancıyla gmzümü açıyormuşum. Doktorda 3 saat daha bekleyelim doğmazsa sezeryana alırız dedi. Eşim tartıştı doktorla. Yarım saat içinde acil sezaryana aldılar. Sezaryan bitince doktor ablama iyiki sezeryana almışız bebeğin kordonu dolanmış. Anneye de bebeğe de birşey olabilir demişiz. Süreci sizi korkutmak için anlatmadım. Ama temkinli olmakta fayda var. Kendinizi çok kötü hissederseniz. Sezeryanı düşünün derim. Evet bir ameliyat ama hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından daha önemli değil. Ben ameliyattan 4 saat sonra kendime ve bebeğime iyi bakabildim. Sadece çok ödemim vardı vücudumda. O da bir hafta sonra düzelmişti. Zaten ödem herkeste olmuyor. İnşallah gönlünüzde doğumu yapıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bugün bütün dualarımı sizin ve yavrunuz için yapacağım. Sağlıkla büyüsün ufaklık

(169 puan) tarafından

Allah razı olsun canım öyle tabi haklısın kanala girmesini bekliyoruz acelen yok dedi dr 38 haftalık daha yavaş yavaş ilerliyoruz kanala girse olcak inşallah

0 oy
(7,525 puan) tarafından

8 cm ile doğurdum ama zorladılar beni çok yırtığım oldu

0 oy
(8,097 puan) tarafından

Sancın yoksa biraz daha bekle acele etme canım bebekte sıkıntı yoksa kalp atımı normalse korkma . 

0 oy
(1,881 puan) tarafından

Sizin birsey yapmanıza gerek yok bence oldukça güzel açılma var belki hafıf sancı verılınce kanala girer kolay doğumlar dilerim 

0 oy
(3,796 puan) tarafından

Müzik açık bacaklarının arasına koyabilirsin bir de karanlık bir odada karnının altına fener tutmayi deneyebilirsin masaj yapılabilir bir de bas asagi yatma var. Bunlar burada uygulanan teknikler.

Her şeye rağmen bir bebek makat gelisli de vajinal doğabilir 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,092 soru