+1 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Iyi aksamlar  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım genelde arkada olur sen bol bol dinleneceksin ayağa kalkma iş falanda sakın yapma kanama falanda yapabiliyomuş önde olunca yani bol bol yatış
tarafından
Allah korusun kan falan gorursem cok uzulurum ya zaten pskilojik  wc girdigimde ilk baktigim şey oldu
tarafından
Haaa ben sana söyledi sandım belki sen öyle anladın yada farklı bişeydir öyle olsa sana söylerdi ama yinede dikkat et
tarafından
Ama  soyluyor benimle ilgili soyluyor bana kotu birsey demdedi ama sonucta on tarafda bu zaten yarin gidicem. Genital bolge kismimda alt tarafda boyle kasilma hissediyoeum aklimdaydi sorucam
tarafından
Sor canım belki ben yanlış biliyodurum
tarafından
Coooooook sagol⚘
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilen yokmu :(
0 oy
tarafından
Benimde öyleydi plesenta normalde arkada olurmuş benimki öndeydi ve hem devlete hem ozele kontrole giderdim hic biri demedi. En son çok alakasiz bi soruma cevapta öğrendim. Detaylı ultrason çekilirken doktora dedim ki bebegimin  hareketlerini çok hissedemuyorum boyle eli ayağı bazısında belli oluyor bende hic olmadı dedim. Doktor da dedi ki plesentan on kısımda bu yüzden bebek hareketlerini dışardan gormene  engel oluyor demişti. Ama hic kimse bi sorun bu demedi. Şükür sağlıkla da dogurdum.
tarafından
Yani  bu bir sorun degilmi
tarafından
Plesentanin rahim ağzında olması sorun diye biliyorum. Bir de plesentanin yapışma derinliğinde önemli. Siz yine de dikkatli olun ben zaten başka bi sebepten ötürü hep yatarak geçirdim gebeligimi. Ama hic bi doktor da plesentan önde dikkat et demedi
tarafından
Yarin doktora gidicem bunu sorucam neden bana  bilgi vdrmediginide acaba sorun yoktu oyuzdenmi birsey demedi 2 gun once gitmistum ysrinda bir gidiyim
0 oy
(10 puan) tarafından
Erken doğum yptim sürekli yat kanamaların olabilir
tarafından
Kanamam simdiye kadar hic olmadi cok sukur :(
(10 puan) tarafından
Dikktli ol hep
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Canım ilk gebeliğimde benimde bebeğimin eşi öndeydi
tarafından
Hic anlamiyoeum ne demek hic biomiyorum boyle seyleri :/
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım onun hiçbir zararı yok bazı arkadaşalr kanaman olur yat dinlen diyerek yanlış bilgi vermişler. Eğer plesanta rahim ağzında olursa o zaman kanama olur ve tehlikeli olur ama seninki öndeymiş. Yani karnının tam arkasında plesanta var. Bebeğin plesantanin arkasında kaliyo senle bebegin arasında yastık gibi duruyo. Bu nedenle de hareketlerini çok şiddetli hissedemezsin bebeğinin. Benimde plesantam öndeydi çok net hissetmezdim oğlumun hareketlerini. Şuan 7 aylık doğumda felan hiçbir sıkıntı olmadı canım.
tarafından
Cok sagolun yorumunuzu gormemisim ksuura bakmayin. Bugun gittim zaten :) ben sekretere soylerken duydum bunu bana soylememisti sorun olmadigi icin soylemis senlik birsey yok gayet iyi dedi :)
(581 puan) tarafından
Estağfurullah canım ne kusuru :) Zaten Allah korusun bi sorun olsa doktorun mutlaka söyler bunu senden saklamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
0 oy
(10 puan) tarafından
plasenta onde olunca bebek kanali kapali oluyor dogum buyuk ihtimal sezeeyan oluyir diye biliyirum
tarafından
Sorun yokmus. Hastaneden geldim yeni :)
(10 puan) tarafından
iyi sukur sevindim☺
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Böyle bir durum varsa Sana söylemesi gerekirdi benimde plesanta aşşağıdaydı kanamam oldu gittim doktora alttan baktı yatış verdi
tarafından
Benim ön tarafda. Gittigimde gayet saglikli dedi yani buyuk ihitmal kotu birsey yoktu 2 gun once gittim ama garanti olsun yarin yine gidicem
(1,347 puan) tarafından
Git canım ama haberde ver bana olurmu inşallah kötü birşey yoktur
tarafından
Cooookkkkkkk sagol ❤❤❤ yazarim :)
(1,347 puan) tarafından
Sende saol kuzum hayırlı haberler bekliyorum inşallah ❤️
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤
tarafından
Bacim geldim gayet iyiymis hicbrsey yokmus birsey olsaydi geldiginde soylerdik zaten dedi
(1,347 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım benim çok sevindim şükür ya
tarafından
Cooooook sagol ilgin icin ❤❤❤❤
(1,347 puan) tarafından
Ne demek canım kardeşiz hepimiz ❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FilizEymen (8,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 339 göst.
10 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mhmthan (103 puan) tarafından soruldu

408,591 soru

12,277,351 cevap

37,788 kullanıcı