+2 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından

Yemek lekesi var çıkmıyor nasıl çıkarabilirim 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(28 puan) tarafından

Farmasinin oxsin tursuli var çok güzel onunla tencerede kaynat çamaşıra at hicbirsey kalmıyor 

-Reklam-
+1 oy
(4,211 puan) tarafından

Kızımın kıyafetinde de buna benzer bir leke vardı. Şok markette satılan sıvı Arap sabunu var onu koydum bir gece beklettim ılık suda ertesi gün çitilledim çıktı. Instagram'da bir videoda görmüştüm Her şeye çaresi var bu Arap sabununun diye denedim gerçekten de işe yaradı sen de bir dene istersen

(213 puan) tarafından

Yarın alayım bi

(13,431 puan) tarafından

Bi tane kadın var Arap sabunuyla çamaşır sodasını döküp sıcak suya basıyor çamaşırları özellıkle veya çorap altları falan. Suya kapkara çıkıyor bende deneyeceğim. Şoktan bakayım bende Arap sabunu

0 oy
(83 puan) tarafından

Evde kalıp sabun varsa onla dene yavru sabunla elbiseyi surt ben hep oyle yapıyorum eskj lekeler bile çıkıyor 

0 oy
(1,601 puan) tarafından

E bebekteki toz leke çıkarıcısını kullanıyorum kaynatılmış suya 3 kaşık koyuyorum geceden sabaha kadar duruyor daha sonra çamaşır makinesine kısa programda atıyorum 

İlk oğlumun yenidoğan çıtçıtlı atletlerinde kaka lekesi vardı ikinci oğluma kullanmak için çıkardım ilk oğlum leke yaptığı zaman bu leke çıkarıcıyı bilmiyordum ikinci oğluma hamileyken gördüm aldım 2 sene geçmesine rağmen çıkarmıştı kusmuk ve kaka lekelerini 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
5 cevap 165 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melekcl (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 354 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (787 puan) tarafından soruldu