+2 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde (15,591 puan) tarafından

image

Ben onbaşı şuan ama hamileyim bakalım sonrası Allah kerim 🤣🤣

Sizin rütbeler ne ☺️

48 Cevaplar

+3 oy
(1,063 puan) tarafından

Onbaşı ve onbaşı olarak kalmak istiyorum gözüm yükseklerde değil 

(15,591 puan) tarafından

Bende öyle derdim ama 20 haftalık hamileyim çokta büyük konuşmamak lazımmış 🤣🤣

(1,063 puan) tarafından

Elimden geldiğince buna sahip çıkmaya çalışacam

(8,031 puan) tarafından

bu liste  bastan assa yanlis tepetaklak olmus. cocuksuz olan maresal pro max olmasi lazim 5 cocuklu olan er bile daha rutbeli kalir yaninda direk sefil sefalet yasadigina sukretsin ne rutbesi😂😂

cok cocuk marifet degilki hic cocukliluk on numaradir en azindan bir cocuk yine bir derece😂

(1,063 puan) tarafından

Valla 6 yıl bekledim çocuğum olsun diye öyle değil ya çocuksuz olmuyor gerçekten de şimdi kızım var 29 aylık bana zararı yok istediğimi yapabiliyorum istediğim yere gidebiliyorim bana zararı yok hatta kızımdan sonra daha da güçlendik ❤️🤍 ama çok çocuk bende karşıyım hadi iki tamam ama daha fazlası bana göre çok fazla benim sağlık sorunum olmasa iki çocuk isterdim ama sağlık sorunum var doktorlar kesinlikle aslaaa diyorlar bende o yüzden istemiyorum 

(15,591 puan) tarafından

Bakabilen isteyen yapar neden marifet olmasın ki ben bakabilecegim kadar yaptıktan sonra bence dünyanın en güzel marifeti ama yap yap at kenara ona bende karşıyım 

(8,031 puan) tarafından

:))) nebilim her cocuk daha cok cökertiyor insani haliyle daha kotu oluyor insan hem ruhsal hem fiziksel . haliyle hic cocuksuz yada en fazla bir cocuklu daha lux ve rahat geliyor banada ben iki vocukla perisanim mesela 3 cck olan daha perisan 4 cocuk olan yasadigina sukretsin 5 cicuk olan toprak altindakiler gibi tek farki nefes alip vermesinfalan benim nazarimdaki siralama😂 o yizden dedim

(8,031 puan) tarafından

misal buyugu okula yolladim simdi . ufak olmasaydi cay kahve keyfi yapar isime oyle baslardim . bi ona kosturuyorum bi isime kostiriyorm . kendime vakit kalsin spor yapicam diye . suan vc de vakit buldumda buraya grdim😂

(15,591 puan) tarafından

Ya zor ama yinede dünyanın en güzel şeyi bence evlat bende uyuttum uzandım canları sağolsun bir gün büyürler ☺️❤️

(1,063 puan) tarafından

Ben o kadar zorlanmiyorum kızım uyanıkken kahvemi de içiyorum banyo da yapıyorum temizlik yemek de yapıyorum zorlanmiyorum çok şükür öyle zor bir bebek değil 9 aya kadar zordu 9 aylık olunca rahatladım çok şükür 

(15,591 puan) tarafından

Benim kızda doğdu doğalı uykudan yordu beni sadece onun dışında şükür aglak bir cocuk değildi hatta temizliği benden daha çok sever elektrik supurge delisi 🤣🤣peşinden koşar sürekli 

(8,031 puan) tarafından

diom ya bi tane oda kiz olursa zaten hayatin zorlugu 1 senekik farz yani en fazla bi sene sonrasi ite kaka gider. mevzu 2 den sonra baslio😂😂 bir cocukla heleki kizda zaten kimse zorlanmaz 😂😂

(1,063 puan) tarafından

Şuan 29 aylık dedim ya 9 dan sonra rahatladım herşeyi yapıyoruz her yere gidiyorum bana zorlauk yaşatmadı sadece benden ayrılmaz yada babasından ayrılmaz yani bir yere gittik ya yanıma olur çocuklarla oynamaz onun dışında sorun yok evdeyken rahatım

(15,591 puan) tarafından

İkinciye hamileyim cinsiyet sürpriz zaten göstermiyor da bizde sürpriz olsun dedik bakalım erkek mi kizmi 🤣🤣 

(8,031 puan) tarafından

hayirlisi allahtan kusum :) 

-Reklam-
+3 oy
(15,489 puan) tarafından

Teğmenmişim ahahajshhs🤣

+3 oy
(7,518 puan) tarafından

Yarbay 

2 erkek 1kız

+2 oy
(1,229 puan) tarafından

Hahaaha onbaşı 😂

(15,591 puan) tarafından
+1

Bende bende 🤣

+2 oy
(9,758 puan) tarafından

Üsteğmenmısım ben 

+2 oy
(2,045 puan) tarafından

Üsteğmenmişim😄

+2 oy
(8,799 puan) tarafından

Üstegmen 🫣🫣🫣

+2 oy
(1,010 puan) tarafından

Mareşal pro Max(4erkek).      Aman Allahım canları sağ olsun 

(15,591 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ❤️ 😀

(1,010 puan) tarafından

Amin zor değil iki büyük ergenlik dönemi inan daha zor şuan catismadayiz canları sağ olsun hepsinin inşallah 

+2 oy
(1,433 puan) tarafından

Üsteğmen mişim 😅🙃

+2 oy
(1,294 puan) tarafından

Ahahhahaa yüzbaşı

+2 oy
(16,174 puan) tarafından

YÜZBAŞI 🌸🌸🐞

+2 oy
(315 puan) tarafından

Yüzbaşı 😂😂😂😂