+1 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (1,200 puan) tarafından

Bayram geldi daha  temizlik yapamadım sadece sarmaları yaptım  bugün zerre halim yok nasıl olacak  bilmiyorum heryer battı evim çöp ev oldu  😥

26 Cevaplar

+1 oy
(764 puan) tarafından

Herşey bitti banyo yıkanacak 

(1,200 puan) tarafından

Ooo okurken yoruldum o kadar derin temizliğe bayramdan sonra girerim yüzden yapsam benden iyisi yok ellerine sağlık senin de ☺️ 

(764 puan) tarafından

Sağol cnm Rabbim güç kuvvet versin 5 günde bittim valla eşim olsa daha kolay olurdu 

(1,200 puan) tarafından

Yaz  sonuna  kadar eşimden bana fayda yok yanlızım yani bayram sonrası halılarımı yıkatsam eşime  gerisini hallederim yavaş yavaş 

(764 puan) tarafından

Ahh kız o bile insanın üstünden yükü alıyor normalde bende kaç yıldır evliyim hiç halı yıkamadim hep verdim yıkamaya yada eşim yıkadı 5 halı üstüne temizlik bileklerim zonkluyordu asla birşeye gücüm kalmamıştı eşimde kızdı zaten ben yokum çocuklar var niye bu kadar yoruyorsn diye ama insan temiz olduğunu bilmesi psikolojik olarak rahatlıyorsn

(1,200 puan) tarafından

Aynen halım çok yıkamaya  girişemem sanırım belim çok ağrıyor hele bayramı atlatalım da gerisi Allah büyük hallederim inşallah 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah kolaylık versin canım yüzeysel yap bayramdan sonra detaylı yaparsın ne olacak bayram şart değil yani

(1,200 puan) tarafından

Amin sağol canım öyle olacak bu bayram 

0 oy
(22,383 puan) tarafından

Bayram temizliğini bayram içinde yapan ben  🙈

(1,200 puan) tarafından

Ayy ne güzel bayramın birinci günü kalabalık olacaz bizim evde toplanacaz öncesinde yapmam lazım 🤦🏻‍♀️

(22,383 puan) tarafından

Bize kimse gelmez daha doğrusu gelemez gurbetteyiz ben de çalışıyorum arife ve bayram günü yaparım ne lazımsa 

(1,200 puan) tarafından
+1

Şimdiden kolay gelsin ☺️

0 oy
(1,338 puan) tarafından

image

bitmiyoreeeeeeeeee
(1,200 puan) tarafından

Yapanları gördükçe gaza geliyorum Allah razı olsun canım sayende ucundan tutmaya karar verdim banyo paspaslarından başlayayım iyileşeceğim yok 😁😁

(1,338 puan) tarafından

1 haftadır anam ağladı 

Bugünde kapilar yatak odamın tavanı girişin tavani çocuk odasının tavanini sildim bütün evi topladım gocuyordu tekrar supurdum sildim kalan halıları yıkadım camasir vs hallettim bıraktım.artk 

Başla bacım kaç gün kaldı şunun şurasında nasıl yetistircen

(1,200 puan) tarafından

Aynen valla yetişmeyecek küçük çocuk da var ucundan kıyısından başlamam lazım 

(1,338 puan) tarafından

Valla 1 haftayı geçti geberdim ama degdiji 

Kolay gelsin sanada insallah yetistirirsin

(1,200 puan) tarafından

Sağol canım teşekkür ederim ellerine sağlık senin de ☺️

0 oy
(22,424 puan) tarafından

Bitti sayılır benim camlar kaldı sadece

(1,200 puan) tarafından

Sadece ufaktan bahçe temizledim evde de sarma  yaptım bayram adına  başka bişe yapamadım 

0 oy
(11,180 puan) tarafından

Anam ağladı bugün o kadar yoruldum ki ama bitti bitiyo çok az kaldı.

8 aylık hamileyim 3 gündür mutfak dolabınun içindekileri indiriyorum yıkayıp kurutup dolabida silip geri yerleştiriyorum.

Bugün mutfağı balkonlari koridoruda yikadim 

(1,200 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 13 gün oldu gribim geçmiyo geçeceği de yok başlayayım en iyisi zor bela yaparım daha  napayım 

(11,180 puan) tarafından

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun 

(1,200 puan) tarafından

Sağol teşekkür ederim 

0 oy
(1,285 puan) tarafından

Haziran sonunda düşünüyorum detaylı temizlik çünkü doğum temizliği olsun diye düşündüm yinede bayramdan önce bi mutfak dolaplarını silerim 

Bayramdan sonra perde vs yıkıcam

(1,200 puan) tarafından

Büyük bahar temizliğimi bayramda sonra düşünüyorum bende ama canlarım berbat mutfak halısı kızım hep dondurma döktü lekeli kaldı temizlenmeli yada değişirim kapılarım kanepelerin yüzden de olsa silmem lazım oturuyorum daha 😳

(1,285 puan) tarafından

Evet bende öyle kanepeyi silmem lazım bizim eve pek kimse gelmiyor açıkçası biz gidiyoruz genelde ama yinede yapmalıyız 

(1,200 puan) tarafından

Bizim bayramın birinci günü kalabalık oluyor yapmam lazım 

0 oy
(5,866 puan) tarafından

Benim geçen hafta dip köşe temizlik yaptım bitti  çok şükür hergün robot süpürgeyi açıyorum o süpürürken bende silme yapıyorum bir saatte heryer tertemiz oluyor 

(1,200 puan) tarafından

Öyle yatak odalarına girmeden düşünüyorum ben salon oturma odası mutfak banyo tuvalet balkon bahçe yapılacak sadece ama buralar da 3 4 günümü alır 🤦🏻‍♀️

(5,866 puan) tarafından

Valla canım bana eşim yardım etti beraber yaptık yüksek yerleri camları avizeleri dolap üstleri yaptı üç günde bitirdik bide evim pis değildi yani bir hafta öncesi ben temizlik yapmıştım

(1,200 puan) tarafından

Ben Bayadır hastayım eşimin işleri de aşırı yoğun bayram arefesine  kadar boş değil mecbur yapacam yarın   yıkacaklar sırayla yıkıyorum sabahta silip süpürmeye başlayacam 

(5,866 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun gelen giden olmayacak sa uğraşma napacaksın

(1,200 puan) tarafından

İlk gün kalabalık olacaz yapacam mecbur  ama olduğu kadarı ile 

0 oy
(636 puan) tarafından

Senin için demiyorum:))) tam olarak bayram temizliği nedir milelet harıl harıl bayram temizligi diyor temiz ev tekrarmı temizleniyor yoksa kirletipmi temizlemek gerek kendimi söyliyim evim sobalı 20 gün önce dip köşe duvar dolap prizlere kadar silip süpürüp yıkadım şimdi yine aynı şeyi mi yapmam gerek yoksa üsten geçsem yeterlimi

(1,200 puan) tarafından

Ben üstten geçecem ama üstten geçmek için bile baya Bi mesai yapmam lazım gerçekten çok kirlendi evim bayram sonrası bahar temizliği başlayacam o kadar dip köşe gerek yok ama yapacağım kadarı bile 3 günümü yer 

(636 puan) tarafından

Kız bahar biti yaza girdik artık bence bayramdan önce yap bahar temizligini 5 gün var yetişir 

(1,200 puan) tarafından

Nerde bitti benn niye  görmüyorum hala soğuk havalar bizim memleketin haberi yok galiba  bahar bittiğinin 😁😁 

0 oy
(198 puan) tarafından

Bende yapamadım daha eşime dedim bana yardım et diye hamileyim çünkü tamam ederim dedi kaçtı ama yarından sonra yine izinli dedim bu sefer kaçırmam seni haberin olsun dedim

(1,200 puan) tarafından

İyi edersin hamileymişsin dikkatli yap canım bebeği riske atmadan şimdiden kolay gelsin ☺️ 

0 oy
(3,071 puan) tarafından

Ohoooo benim çoktan bitti ev tekrar battı kizcagzim sağ olsun yarın tekrar bi dip köşe giricem mecbur 

(1,200 puan) tarafından

Ben geç bile kalmışım o zamn ☺️

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Yapmadım yüzeysel yapacağım bayramdan sonra evim de inşaat var zaten her yer daha berbat olacak o yüzden bu sefer yapmayacağım 

(1,200 puan) tarafından

Bende yüzden yapacam zaten bu saatten sonra  istesem de öyle büyük temizlik başlayamam ufaktan yıkama işlerine giriştim sabah artık cam kapı koltuk felan siler temizlerim 

(1,489 puan) tarafından

Yetistiremezsin zaten çok detaylı girersen

(1,200 puan) tarafından

Geçen sene yaptım pişman oldum bu sene niyetim zaten yüzden yapmaktı ama onun için bile  geç kaldığımı düşünüyorum 

(1,489 puan) tarafından

Ben normal de yapıyorum temiz olsun diye kimse gelmez ama içim rahat etsin diye yaparım ama.insaat olayından dolayı erteledim bahar temizliği de yapmadım pencereler değişecek laminant değişilecek duvar kırılacak peteklerin yeri değişecek eee her yer toz olacsk bir anlamı kalmayacak bende o yüzden yapmadım kalsın dedim halıları yıkamaya verdim daha onları bile sermedim temizlikten sonra sererim dedim 

0 oy
(213 puan) tarafından

Şükür bitti 2 hafta sürdü iki çocukla her bayram yapıyorum çok şükür bu bayramda yaptım

(1,200 puan) tarafından

Maşallah sana  ben bu bayram neden böyle oldum anlamadım grip Bi geldi gitmek bilmiyor 🤷‍♀️

(213 puan) tarafından

Bizde domuz grip ı olduk valla zar zor yaptım 

0 oy
(3,370 puan) tarafından

O neydik değişik bir temizlik mi anam evde 2 tane ufak var biri 7 yaşında biri 5 yaşında anamı babamı ağlattılar 

(1,200 puan) tarafından

Anamız genelde hep ağlatılır ama senin babanıda ağlatmışlar tuttum bunu 😁😁

(3,370 puan) tarafından

😁 tut bacim tut 

0 oy
(697 puan) tarafından

Bayramda evde olmadığım için daha hiç bayram temizliği hazırlığı vs olayına girmedim sanırım oğullarım büyüdüğünde bende temizlik hazırlık kısmını yapicam:)) 

(1,200 puan) tarafından

Rabbşm sağlıklı uzun ömürler versin o günleri de görürsün inşallah 🤲 ☺️

0 oy
(198 puan) tarafından

Zerre bişey yapmadım ama bayramda da yokuz zaten şükür 😅 ama yarın üstten üstten yapmaya başlayacağım inslalah 😊

(1,200 puan) tarafından

Bayram da yoksan hiç girme boşver ben bayramda evde olmasam hiç ellemem 😊

0 oy
(4,004 puan) tarafından

Gecen hafta bi guzel temizlik yaptim bacim mutfak dolaplari buzdolabi gardiroplar camlar perdeler ortuler ne varsa sudan gecti butun mobilyalarin alti ustu temizlendi ama geri batti nerdeyse bayram icin ayri temizlik yapmam ben hayiz zamanimda yaparim bayramdan sonra yine olcam o zaman bi daha yapcam bu sefer halilar da yikamaya gidecek koltuklar silinecek bayram sobrasi oldugu daha iyi o etin pisligi geri batiriyo evi 

(1,200 puan) tarafından

Evet geçen sene bayramdan 3 4 gün kadar önceydi galiba büyük bahar temizliğini bitirmiştim bayramda bi kirlendi bin pişman oldum bayram günü herkes gezdi ben gene  halı yıkadım 😊 bu sefer yüzden yapacam bayram sonrası büyük temizlik 😊 

(4,004 puan) tarafından

Bencede mantikli olan o zaman bayrmada kimsenin dolabin daginik mi kullanmadigin tabakların tozlu mu dolap diplerinde toz var mi diye bakacagini sanmiyorum bence sonrasinda yapmak mantikli olan 

(1,200 puan) tarafından

Aynen dolapları yüzünden silerim kanepe arkaları görünen camları silerim yeter dolap diplerine kadar girmem girsem çıkamam zaten dolabım çok.. 

0 oy
(4,881 puan) tarafından

Bayram temizliği adına hiçbirşey yapmadım kaç gün kaldı bayrama onu bile saymadim perde yıkamayı düşünüyorum ama😀

(1,200 puan) tarafından

Başla o zaman canım 4 günün var benim için 2 gün var 3.gün baklavaya ayıracam 4.günü bayram alışverişine 

0 oy
(2,485 puan) tarafından

Genel temizlik yaptım ama büyük temizlik yapmadım bayramda evde değilim bayram sonrası büyük temizliğe giricem

(1,200 puan) tarafından

Ayy herkes ne güzel bayrama Bi yerlere gidiyor ben her bayram evdeyim bayram sonrası geziyoruz biz bayramlarda evden çıkmaz eşim gelenekselcidir 

0 oy
(967 puan) tarafından

Elhamdülillah bugün pencereler perdeler vs halloldu. Yarın bi kapıları silicem ve baklava yapıcam nasibse tabi.

(4,004 puan) tarafından

Gorev basinda benimki 

(967 puan) tarafından

Kız bitmiyor görevler anca akşam yemeği yedik sofrayı kaldırdım bulaşıkları yıkadım birazdan kahve içicem nasibse. Sen ne yapıyorsuuun 🌻

(4,004 puan) tarafından

Iyiyilik saglik bildigin gibi hamdolsun 

(967 puan) tarafından

Çok şükür rabbime daimi olsun 🌻🌹🌷🦋

(1,200 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ben baklavası çarşamba yaparım yada perşembe şu temizlik bir bitse rahatlayacam 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 711 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 546 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 597 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,459,358 soru

23,932,211 cevap

324,101 kullanıcı

...