Merhaba kızlar. Aslında bu bir soru değil anlamsız bir yaşanmışlık. Eşim bugün evdeydi. Çoluk çocuk bahçeye döküldük. Oturuyorduk kamelyada derken satıcı arabası uzaklardan bağıra bağıra mahallemize girdi.. Sandalyeler, masalar, tabureler.. En ucuzları burada... Diye bağırıyordu. Eşim de ben de hayatta ne arabaya döner bakarız ne de kapımızda durdurur bu tarz araçlarla alışveriş yaparız, neyse..
Eşim bana ufaklıkların sandalyelerine uygun boyutta masa varsa eğer alalım mı dedi, bahçede kırsalar da umrumuzda gelmez, sabahları büyük masaya oturamıyorlar, onlara da yanımıza masa kurar kahvaltı yemek yediririz dedi, tamam dedim.
Araç bağıra bağıra yaklaştı, eşim ve ben bahçe kapısından dışarıya çıktık. Kilolu esmer bir adam aracı durdurup hemen indi. Minibüsün arkasından orta yaşlı bir kadın ve ve gene esmer, dolgun bir genç kız indi.kız çok güzeldi Allah için, inkar edemem. Manken gibiydi, yüzü cildi kaymak gibi, gözleri bal rengiydi, saçları uzun, yandan atmış bir yana, temiz ve parlak. Eşimle ani göz göze geldiler. Sonra eşim adama döndü. Onunla konuşmaya başladı. Masalar büyüktü, alamadık. Eşim genç Kızın dikkatini çekmedi belli ki ama eşim konuşurken hep afalladı. Sesi bile titrekti, neyse.. Adamlar muhabbeti bitirince içeriye doğru yöneldik, genç Kız arabanın arkasında parmağını yarıya kadar burnuna sokmuş ölümüne kurcalıyordu. Kurcalayıp uzatıp sümüğünü ağzına aldı kız, çiğnedi yedi. Eşimle buz kestik bahçeye girdik hemen. Araba uzaklaşınca güldük eşimle ama o afallaması beni biraz üzdü açıkçası.