0 oy
845 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi 

Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?

31 Cevaplar

+1 oy
(1,949 puan) tarafından

Bunu gerçekten soruyorum bu hayatı niye çocuğuna ve kendine eziyet ediyorsun bir baba çocuğuna beddua ediyor hakaret ediyor nasıl bir anne olarak buna göz yumuyorsun evet boşanmak kolay değil biliyorum benim de çok sorunlarım oldu eşim ve ailesi yüzünden çok basit sorunlar büyüdü çözemedik ve bosanacagim dedim gerçekten de bosaniyordum kapıma gelip ağlayıp yalvarmasaydi çoktan ayrılmıştım dua et kızın var dedim barıştık hatalarına devam etseydi yine bir dakika bile durmaz giderdim ki bu sefer geri dönüşü olmazdı yapmayın Allah aşkına o çocuğun ne suçu var psikolojisini hiç mi düşünmüyorsunuz benim annem iki göz oda da 3 çocuk büyüttü tek başına eski bir evdi nafakayla sosyal hizmetlerden gelen yardımlarla okuttu bizleri hiçbirseyden de mahrum kalmadık bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum seni istemeyen birine de yalvarma kendini bu kadar düşürme 

-Reklam-
+1 oy
(28,563 puan) tarafından

Yapma ruhu orsp biri için canına kıyma korkma git babana yaparsın başarırsın biraz zorlanırsın ama zamanla halledersin onu o kadına bırak belliki bi *** yiyo

+1 oy
tarafından

Merhaba kızım yazılarını okudum ve çok üzüldüm 

Eşin seni dövecek sövecek

Çocuğuna beddua edecek seni aldatacak

Sende özür mü dileyecektin 

Yazık hem de cok Yazık 

Yavrum kafanı kullan 

İntihar falan düşünme 

Çocuğum var diyorsun 

Çocuğunu o pisliklere mi bırakacaksın biraz akıllı ve gururlu ol emi kızım benim 

Kendini ezdirme

Davanı aç

Baro avukat veriyo

Ücret istemiyo 

Nafaka tazminat talep et

Takı bırakma 

Esya bırakma 

Gir bir işe çalış 

Babanın yanına git

Ileri doğru baktın hersey yolunda güzel gidiyor 

O zaman babanla başka eve çıkarsınız.

Senin moral zaten gitmis 

Cocugununda psikolojisini bozma 

+1 oy
tarafından

HAYAT GÜZEL VE YAŞAMAYA DEĞER İNAN 

0 oy
(508 puan) tarafından

Sen güçlü dik duracaksın eğer intihar edersen bak bebebgin varmıs sana bunları yapan ,kadın için bebeğine neler yapmaz yarın birgün gider başka biriyle evlenir sen öldüğünle bebeğin annesiz kaldığında kalır, evlenir kadının ağzına bakar üstelik , sağa sola kalır el kadar bebek sakin kendini salıp ,kendine kötü birşey yapma, Allah görüyor canım zamanla herşey düzelir inşallah, ne demişler  su akar yolunu bulur, gerekirse babana dönersin ama küçücük yavrunu annesiz bırakma babadan çocuğa hayır yok anladığım kadarıyla , sana ve bebeğe sahip çıkmıyor sen bebegini koruyup kollayacaksin o nefsinin peşine düşmüş kocan Allah hidayet versin inşallah, sakın sakın ,kalk silkelen kendine gel güçlü dik dur salma kendini 

Eşinden ayrilsan bile dünyanın sonu değil hayat gerçekten yaşamaya değer neler neler çıkar önünüze ne kapılar açılır salma kendini hayat güzel değmez yani ve özür dileme o kocandan 

0 oy
(1,889 puan) tarafından

Bazen gerçekten sizi anlamıyorum. Bebeğine beddua ediyor bunu sineye çekiyorsun ama boşanmak istedi diye ay bu benim tanıdığım adam mı tribine giriyorsun. Valla anlam veremiyorum ya. Cidden. 

0 oy
(1,033 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemem ama kimsem yoksa da kadın sığınma evine gider yine kalmazdım o adamın yanında 

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Ayy yarisina kadar okuyabildim bebeğe bunu yapan sana neler yapmaz büyüdüğünde düşünemiyorum kaç kurtul

0 oy
(9,702 puan) tarafından

Ablamın kocası aynı ben kendiaiyle konuamuyorum prası ayrı örnek verdim sadece .

Oda dışarlardaki kadknlaeı örnek gösterip ablamı hep eziyor tırnak yaptır açıl biraz cilveli ol yatakta iyi deilsşn ha duvar ha sen aynı açıl iş yerindeki muhaswbeci vs calışanlarla  yakınlaşma bu durum gittikce eakorta kadar gitmiş şuan 4 cocugu var 1 cocuk varken hayatını kurtar bizim kızın piskoloji yerlebir 

0 oy
(731 puan) tarafından

Baban arkanda ise ayrıl emin ol şu anki halinden daha iyi olur , bende ayrıldım kızım bir buçuk yaşındaydi , şimdi kızım on yaşında eğer ayrılmamis olsaydım bugün akli dengemi yitirmiş olurdum ve kızımında hayatını maf etmiş olurdum, kızım babasız büyüdü ama emin ol babası ölmüş olsaydı kızım asla mutlu huzurlu bir ailede büyümezdi ben kızımı en iyi ve mutlu huzurlu şekilde gözü bir şeyde kalmadan büyüttüm , yani çocuk için sence hangisi iyi sakin bir ev yada anlattığın olayların içinde büyüyen bir çocuk emin ol iler ki yaşlarda o evden kurtulmak için kaçıp gider her yolu dener o yüzden sen çocuğunu şimdiden düşün , kendini , koçanı değil çocuğunu düşün, evet ayrılmak zor ben de aşırı zorlandım ama Allah'a şükür hepsi geçiyor, kızım büyüdü, bende yeniden evlendim iki yıl oldu, kızım benimle eşim aşırı iyi biri Allah'a şükür, o yüzden karar senin ya ölene kadar bu adama katlan bide çocuğa da kötü davranır yada çek git en azından çocuğun mutlu olsun , yani giyim kuşam onu bunu istemesi hakkında yazmıyorum bile çünkü bahane emin ol buna 

0 oy
(731 puan) tarafından

İntihar kimin için kurtuluş sence , eşinin umrunda mı olur hayır daha rahat olur her haltı yapar , onu geç, çocuğunu düşündün mü, madem öyle şimdi al çocuğunu sokağa bırak eve git bunu yapabilir misin el kadar bebek sokakta annesiz babasiz ne hale gelir yaşar mı , sen ölürsen çocukta öyle sokakta kalır emin ol senden daha kötü şeyler yaşayanlar var ama çocuklar için ayakta kaldık hep bugün her şey kötü olabilir ama emin ol sen savaşırsan o kadar güzel günler göreceksin ki 

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,801 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 449 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,216 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Malefiz (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,594 göst.