+1 oy
43 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,131 puan) tarafından

Yarın yüz ağdası yapmaya niyetim var uzun zamandır yapmadım. Cildim de çok hassastır. Genellikle bir yerde soyulma olur. Acaba gebelikte ekstra bir hassasiyet oluyor mu var mı bilgi ya da tecrubeniz? 6 haftalık gebelik

2 Cevaplar

+2 oy
(1,231 puan) tarafından

Normalde yüzümde asla sivilce çıkmazdı hamileyken baya çıkmıştı biraz hassaslaşıyor bence 

(1,131 puan) tarafından
+1

İmmm 🫤 tesekkurler

-Reklam-
+1 oy
(1,601 puan) tarafından

Hemde ne hassaslaşıyor ben cildime makyaj temizleme jeli ve nemlendirici hariç bişey sürmezdim makyaj malzemelerim bilinen güzel markalar mesela zaten çok makyaj yapmam fondoten maskara hafif bir ruj bir de makyaj bazı ve sabitleme kullanırım her dışarı çıkmam da yaparım hamilelik öncesi kullandığım ürünler ve hamilelik dönemi kullandığım ürünler aynı zaten hep aynı marka alırım bayadıe kullandığım malzemeler hamileyken birden yüzümde sivilce soyulma döküntü yaptı kullanmayınca bişey yok kullanınca oluyordu 

Aynı şekilde güneş kremi sürmeden çıkarım dışarı hiç bir şekilde yanma falan olmazdı bil bakalım hamileyken noldu 😀tabi ki yanıyordum 

Doğum yapalı 19 ay oldu hala saç dökülmelerim bitmedi tutam tutam saç dökülüyor hergün 

Cilt kesinlikle hassaslaşır hamilelik ve emzirme döneminde 

(1,131 puan) tarafından

Haklısın tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 92 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Berivan.12 (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kelebek1998 (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,457,495 soru

23,909,733 cevap

322,914 kullanıcı

...