Varsa bı kaç sorum olacak:)
Olmadım ama doktorum etmek için çabalıyor direk soruyu sorarsan belki yardımcı oluruz
Senin burnun tam yüzüne göre canım güzel duruyor öyle eğri büyük falan da değil sağlık sorunundan dolayı olup estetik yaptırmasan olmuyor mu ki neden estetikte ekliyor doktor anlamadım
Bende hidrosefali var canım yani beyincigi kist sariyor ve beyinde gelip giden sıvı geliyor gitmiyor beyinde birikiyor onu benim burnuma bağladılar fazla su burundan tahliye oluyor o yüzden oraya bı aparat takılması gerekiyor o yüzden burnumla oynama yapmalari gerekiyor ::( bende istemiyorum
Ama seninki sıkıntılı bir durummuş canım bence ihmal etme bozulacaksa da bozulsun sağlığın daha önemli
Rabbim iyiliğini versin inşallah canım
Amin inşallah canım Allah razı olsun 💐
Tek doktorla kalmak istemiyorum o yüzden bekliyorum
Birde Kendi doktorum beyin ameliyatı eden Dr yurt dışında asistanı ile görüştüm biraz beklesin acele etmesin demiş o gelince duruma göre hareket edicez çünkü benim kistim tekrarladı belki de tekrar ameliyat olucam olmuşken hepsi bir olur burnumu bozmazlar
Çok seviyorum burnumu yaa
Rabbim yavrularına bağışlasın canım inşallah ciddi bi durum çıkmaz da ameliyat olmana gerek kalmaz ❤️zaten burnun estetikli gibi benim burnumda seninkinin biraz daha zayıf ve minnak hali 🤣
1,486,863 soru
24,307,593 cevap
344,543 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın