Yüzümde tüyler var çene altında da yüz ustarisi ile alsam çoğalır mi veya sivilce yapar mı
Ustura arttirmaz ama sivlce yapıyor ustura ile beraber tüy incetici Süt kullanırsan geç çıkar tüyler
Sivilce peki. Çok mu yapar zaten sivilcelerim hamilelikte dolayı var onerdiginiz marka varmı ilk defa kulalnicam da
Hayır tek tük yaptı sivilce göze batmıyor önerim tırtıklı ustura alman canım öyle kesme ihtimalin çok az müjgan marka ustura kullanıyorum memnnum
Tm çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Sakin cene altini alma çoğalıyor bacım neyle alırsan al lazeri bilmiyorum ama
Lazer yapmak istiyorum ama eşim buna müsait bütçemiz yok dediği için ustura aklıma geldi çene altımda kıl çok belli ağda daha da kötü yaptı
İyi araştır çoğalıyor erkek gibi oluyo gerekirse bı cildiyeye git once
Lazer bnde çok arastrdim sonra kendim internetten aldım buz lazer onerilmiuor pek bnde ateş olandan aldım baya arastrdim uygun fiyatlı ve yorumları en iyisydi kendim de kullanmaya başladım baya etkisni gördüm vücudumda yüzüme düzenli uygulamadm ondan çok da farkı olmadi vücuduma uyguladığım gibi yüzüme de yapsam fark olurdu diye düşünüyorum
Bı tanidigim yüzü baya sakaldi yani gitmisti lazer aleksandir öyle bı markaydı yüzündeki kıllar tüy olmuştu yani çok fayda etmiyi ama her cilt aynı değil yanlış yondermek istemedim açıkçası
Usturayla hiç deneme aynı sakal gibi çıkartıyor tüyleri kalınlaştıriyor
Kıllarım cogalmadida kalinlasti ve bende sivilce yapıyor almıyorum o yüzden zaten sarışının ayva tüyleri var o yüzden almıyorum bir kaç kez denedim sadece bende böyle tepki verdi
Ustura tahriş eder sivilce yapar bence pil ile çalışan yüz epilasyonu var tavsiye ederim kökten almıyor ama memnunum
1,491,319 soru
24,370,121 cevap
347,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın