0 oy
361 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (25 puan) tarafından

Yüzümde tüyler var çene altında da yüz ustarisi ile alsam çoğalır mi veya sivilce yapar mı 

6 Cevaplar

0 oy
(9,884 puan) tarafından

Ustura arttirmaz ama sivlce yapıyor ustura ile beraber tüy incetici Süt kullanırsan geç çıkar tüyler 

(25 puan) tarafından

Sivilce peki. Çok mu yapar zaten sivilcelerim hamilelikte dolayı var onerdiginiz marka varmı ilk defa kulalnicam da 

(9,884 puan) tarafından

Hayır tek tük yaptı sivilce göze batmıyor önerim tırtıklı ustura alman canım öyle kesme ihtimalin çok az müjgan marka ustura kullanıyorum memnnum

(25 puan) tarafından

Tm çok teşekkür ederim ☺️ 

(9,884 puan) tarafından

Rica ederim

-Reklam-
0 oy
(9,723 puan) tarafından

image

1 aydır savasıyorum daha Yüzümde bu zamana kadar 25 yaşındayım bir tane sivilce çıkmıştır ancak Kardeşim geçen bakım yapayım diye usturayla aldı bu hale geldi krem tedavisi uyguluyorum şu anda cildiyeye gittim morelim cok bozuk bana ustura dmyn
0 oy
tarafından

Sakin cene altini alma çoğalıyor bacım neyle alırsan al lazeri bilmiyorum ama

(25 puan) tarafından

Lazer yapmak istiyorum ama eşim buna müsait bütçemiz yok dediği için ustura aklıma geldi  çene altımda kıl çok belli ağda daha da kötü yaptı 

tarafından

İyi araştır çoğalıyor erkek gibi oluyo gerekirse bı cildiyeye git once

(333 puan) tarafından

Lazer bnde çok arastrdim sonra kendim internetten aldım buz lazer onerilmiuor pek bnde ateş olandan aldım baya arastrdim uygun fiyatlı ve yorumları en iyisydi kendim de kullanmaya başladım baya etkisni gördüm vücudumda yüzüme düzenli uygulamadm ondan çok da farkı olmadi vücuduma uyguladığım gibi yüzüme de yapsam fark olurdu diye düşünüyorum 

tarafından

Bı tanidigim yüzü baya sakaldi yani gitmisti lazer aleksandir öyle bı markaydı yüzündeki kıllar tüy olmuştu yani çok fayda etmiyi ama her cilt aynı değil yanlış yondermek istemedim açıkçası 

0 oy
(187 puan) tarafından

Usturayla hiç deneme aynı sakal gibi çıkartıyor tüyleri kalınlaştıriyor 

0 oy
(506 puan) tarafından

Kıllarım cogalmadida kalinlasti ve bende sivilce yapıyor almıyorum o yüzden zaten sarışının ayva tüyleri var o yüzden almıyorum bir kaç kez denedim sadece bende böyle tepki verdi 

0 oy
(235 puan) tarafından

Ustura tahriş eder sivilce yapar bence pil ile çalışan yüz epilasyonu var tavsiye ederim kökten almıyor ama memnunum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 467 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
18 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 329 göst.
23 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 318 göst.
22 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Seda.a.h (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,121 cevap

347,959 kullanıcı

...