Valla cnm haklısın çünkü kendimden örnek vereyim yorumlar dada deng geliyorum benim ilk iki kızım vefat etti bı çok şeyi dağıttım ama dagitmadiklarimda oldu sonra rabbim bana 2 erkek evlat nasip etti durumum olduğu halde evde renk ayrımı yapmadim giydirdim giydiriyorum
Geçen ablama arkadaşı vermiş oda bana yollamış eminim seneyede bı tık büyük gelirler ama ben onları güzelce ayırdım koliledim dolabın üzerine koydum bu sene olmazsa seneye giyer
Sunuda anlamıyorum hem istiyorlar hem beğenmiyorlar
Özelden para isteyenler bile arttı bu ara iyice suyu çıktı buranın
Burda bı kaç kez ağzımda yandı mama istedi Allah rızası için göndermek istedim sonra bana 4.5 kişi yazdı kargoları almıyor diye ki oryaya çıkardılar sonra benim adıma post açmıştı neymiş ben eşimden boşanıyormusum çocuğumun mamalarıni satıyormusum 😁😁
Birine kıyafet yolladım sonuç 2 kere kargo ödedim almadı
Gerçekten yardım etmek isteyen çevresine yapsın
Burda gerçekten ihtiyacı olan bı kaç kişi biliyorum birbir evlerine gittim gördüm kahvelerini içtim haylada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Burda yardımci olmak için yazıyorsun adres bilmiyor
Yok adres veremem eee napalim IBAN vereyim parasıni gönder ben alayım deniyor bide 2019 dan beri burdayim o yüzden gidip görmeden kontrol ettirmeden asla yardım etmem artık