0 oy
208 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Kızlar 6 yıllık evliyim hiç takmadığım tıpta kolye ve söz bileziğim var. İki üç yılda bir düğün olursa taktım iki üç defa o kadar. Kuyumcuya sordum ikisini bozdurunca iki tane ajda bilezik alabiliyorum ajdayı her gün takarım hoşuma da gidiyor sizce ikisini bozdurup iki tane ajda almalı mıyım siz olsanız alır mıydınız ? Görsellerini de ekliyorum.

image

image

12 Cevaplar

+1 oy
(5 puan) tarafından

Takmıyorsun değiştir gitsin. Ölümlü dünya. Zararı karı düşüne düşüne de hayat bitiyor. Takmıyorum diyorsunuz Ajda şuan moda sonuçta içinizde kalacağına takarsın hem Ajda ince kolay oluyor kaba da durmuyor sürekli takarsın 

-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından

Çok zarar edersin bunlar şimdi almaya kalksan kim bilir kaç bin TL ajdalar ince ne kadar tutacak ki iyice araştır derim ben. Başka yerlere de sor varsa. 

(9,157 puan) tarafından

İnceliğine değil gramına bakarlar canım kalın olup 10 Gr olan bilezikte var ince olup 20 Gr olanda 

0 oy
(2,008 puan) tarafından

Kelepçe değilde kolyeyı bozabılırdım sanırım ajda var benim de günlük hayatta çok rahat kullanılıyor dıkkat çekmıyor şık duruyor 

(2,008 puan) tarafından

14 ayar almanın zararları bunlar bende de vardı birsürü  küpe bileklık kolye vs hepsını verıp 1 tane ajda aldım en azından 22 ayar olmus oldu

0 oy
(903 puan) tarafından

Ben olsam bozdurmam canım yeniden Ajda bilezik alırım.

İşçilikli ikisi de zarar edersin. 

Ajda bilezikler kaç gram 

0 oy
(2,626 puan) tarafından

Kız deli misin hasarın 10 numara adam bozarmi onu..5yillik evliyim bileziğim var (mehir)hasır istiyorum yıllardır delirme çok güzel bence...

(1,328 puan) tarafından

Canım çok güzel çok beğeniyorum ama hiç takamıyorum takacak düğün kalmadı artık bayramlarda da biraz abartı kaçıyor gibi tugra kolye hele hiç tarzım değil evlenirken moda diye almıştı annem kıyamadım durdu kenarda şimdiye kadar şimdi de ajdaları çok beğendim acaba böyle mi değerlendirsem dedim ama yarı yarıya fiyat düşüyor ya kafam çok karıştı 

(2,626 puan) tarafından

Benimde var Tigran niye bozcan hatıra dursun iki bebekle bende takıyorum bayramda bu yere giderken....Ajda bin modası geçer Ajda alabilirsin 15gr filan zaten ip ince insan bozarmi bu parçaları 

0 oy
(265 puan) tarafından

Zararı çok fazla ayarları düşük oluyor bunların bende de var duruyor öyle düğünde bayramda takıyorum 

(1,328 puan) tarafından

Evet yarı yarıya zarar ediyor resmen bizim takacak düğün de kalmadı şuan bayramlarda da takmıyorum çok tarzım değiller ajdalar çok tarzım o yüzden kafam karıştı ya 

(265 puan) tarafından

Normalde bende sevmiyorum ama satamayınca kullanmak daha mantıklı 

0 oy
(1,455 puan) tarafından

Bence çok hoş bileziğin, çok zarar edersin bozdurursan.

Birikim yapabiliyorsan zamanla olur ajdada, hem 2 tane sahte aldım onu takıyorum ben😁

(1,328 puan) tarafından

Birikim şuan yapamıyorum canım malesef 10 gram ajda 40 binmiş şuan çok beğeniyorum bunları da takmayınca degerlendirseö mi dedim ama gerçekten fiyatlarına baktım şuan almaya kalksam bozdurma fiyatının iki katı resmen kafam karıştı 

0 oy
(9,157 puan) tarafından

Ben olsam alırdım takmadığım altın başıma yük olmasın

(1,328 puan) tarafından

Gerçekten hiç takmıyorum boşuna duruyor duracak da tuğra zaten hiç tarzım değil evlendiğim zamanlar modaydı annem almıştı öylece duruyor iki defa anca takmışımdır nişanlıyken. Şimdi gerçekten almaya kalksam çok pahalıymış kafam da karıştı ama biraz daha araştırıp iyi fiyat veren bir yeee bozduracağım sanırım ajdalar çok hoş duruyor her gün takarım en azından 

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Bende twkmadiklqri bozup başka birsey yapmıştım 

0 oy
(22,343 puan) tarafından

Ben bu kolyenin zincirini tek başına takıyorum günlükte çokta hoşuma gidiyor 

0 oy
(5,408 puan) tarafından

Kolyeleri bende beğenmiyorum benim ki tuğralı değil tam altın birde böyle cevrecesi var duruyor ama işime de yaramıyor yani hatira diye işime yaramayan şeyi saklamak ta hoşuma gitmiyor eşimin anneannesi hediyesi eşim benden daha çok kıymet verdiği için duruyor yoksa satardım :) ama bilezikte com zarar edersin bileği satma kolyeyi sat üstüne para ver beğendiğin bir takı al

0 oy
(3 puan) tarafından

Benimde böyle kolyem vardj içinde altın olmzssa hiç kar ermiyor çünkü kolyeler öyle bende sattım üstüne biraz ekleyip ajda aldım hem kullanırsın hemde kar edersin 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 166 göst.
+1 oy
46 cevap 1,273 göst.
0 oy
17 cevap 767 göst.
11 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 458 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,980 soru

23,927,304 cevap

323,824 kullanıcı

...