0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

Veli sikayet etmiş ve olayı anlattım.boykeyken böyle diye bu kadar büyük bir mesele değil ki olabilir yani evet ama bende sorumluyum bende uyarmak istedim dedi.sorun yok dedi.tamam hocam ben çocuğumun kaydını alabilir miyim dedim.ortada bu kadar abartılacak bir durum yok.tu ki siz bu kadar abartiniz üç kere aramak nedir dedim ve orasi okulmus adi varmis çocuğun kaydıyla aldım geldim.seneye küçüğüne göndereyim diyordum vazgeçtim bu yaptığınız beni çok kırdı ve üzdü deyip geldim eve anlamayanlar bir önceki postuna bakabilir

10 Cevaplar

+1 oy
(162 puan) tarafından

O veliler hiç insan olmamış 

Hiç anne olmamış belli bir şey bu

Ya çocuktur 

Ve 2 '5 yaşında diyorsun 

Sanki hiç çocuk olmamışlar.

Ne kendini üz 

Ne çocuğu 

-Reklam-
0 oy
(4,838 puan) tarafından

Kız niye çocuğu aldın okuldan ne dediler ki 

(113 puan) tarafından

Uzun Mesele müdür bisey demedi ama sinif öğretmeni çok fazla tepki verdi ve dün o kadar zordur gün geçirdim beni sürekli arayarak rahatsız ettiler strese soktular 

(113 puan) tarafından
+3

Whatsap grubuna yazdım merhaba arkadaşlar  böyle birsey başıma geldi okulda bu durumu öğretmene yada ta müdüre kadar sikayet etmek zorundamiydiniz?hepimiz insanız ve hepimiz anneyiz sizinde başınıza gelebilirdi 

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Aman yavrum öyle okula gideceğine gitmesin daha iyi iyi yapmışsın daha güzel bir okul bulur gönderirsin ama açıklama yapmışsın 2.5 yaşında Li çocuk için yani gerçekten eğitimciyiz diye oratada gezenlerin ağzına yapıştırcan ha 

0 oy
(1,008 puan) tarafından

Hiç kendini üzme çocuğunuda üzme hayırlısı olsun ben olsam okuldan almazdım yaptıkları hakikatten ayıp strese girme. Yaptığı gayet normal neticede çocuk benim de oğlum dışarda oynarken iki kere yaptı komşunun bahçesinde ne olmuş yani. Komşu hiç kötü davranmadı ben hemen temizledim. 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Olabilir böyle şeyler ya normal, hiç sıkma canını. Erkenden kurtarmissin kendini ve cocuklarjni o okuldan

0 oy
(443 puan) tarafından

Ay çok saçma okul ne kadar abartmış olayı anaokula giderken kardeşim büyük tuvaletini söylemeye utanmış ve altına yapmıştı gidip alıp gelmiştik sonuçta anaokulu hiç de ne öğretmeni birşey dedi ne biz diğer velilerden de şikayet olmadı ,çocuk bunlar sonuçta yanlışlıkla da kaçırabilirler , okuldan mi atiyorlar her altına kacirani birde 2.5 yaşındaki çocuk birden yapmış 3-4 kere aramanın ne gereği var temizlemissiniz sonuçta okulun prestiji meselesi vs ne saçma orası anaokululuymus illa altına kaçıran çocuklarda oluyordur anaokulunda ,sanki hiç başlarına gelmeyen birşey okuldan aldığın iyi olmuş bence biraz okul abartmış olayı 

0 oy
(3,834 puan) tarafından

Çok büyük hata yapmışsın canım öylece bırakacaktın üstüne çirkef olsaydın senden kıymetlisi olmazdı 🙂🙂 

0 oy
(307 puan) tarafından

Sorun onların küçük çocuk olması değil bence sorun senin verdiğin tuvalet eğitimi demek ki parkta bahçede belki de ormanda vb herhangi bir yerde yaptirmissin çişini hepsini geçtim ben gelsin gelmesin evden çıkarmadan çişini yaptırır öyle çıkarırım bu yaşıma geldim senin çocukların gibi oturup okul bahçesine yapani da ilk defa duydum 

Veliler bu çocuk okulun bahçesinde bunu yapıyorsa sınıfa da yapar diye dusunmekte bence çok haklı  

(8,284 puan) tarafından

amin . vallaha oyle bisver arada boleleri cikar. muhtemelen cokugu cocugu yok yada kucuk suanlik anlamiyor hayatin sillesini yememis. cocuk buyutmenin farkindaligi yok. bi yorumda . 2 bucuk yastaki cocugun nasil bir sekilde oldugunu bilmiyordur yuzde 99 . 2. bucuk yas cocuk evin ortasina edip bide eliyle minciklarda bezi bile olsa bezini cikarirda. buna gormediysen anlik bisekilde mudahale edemessin mesela . gelirsin olay yeri e o manzarayla karsilasirsin . 2 bucuk yas icin bu normal bisey.gozunun onunde yapiosa zaten engel olursun bezini vikarmaya calistigi an zaten mudahale edersin. kendi cocugun o yasa geldiginde anlarsin muhtemelen . yada o yasi gecmis cocuk büyütmus biriysen derlerya cirkin sansi versin rabbim diye.  seninkide o hesap sansina sakin bir cocuk cikmis demekki senden yaramazlik yapmayan oturan uslu duran sakin cocuk buyuttuysen ne mutlu sana

(2,497 puan) tarafından

Bu arkadaşın tek derdi millete laf sokmak, insanları kötü hissettirmek. Kimse şahsi algilamasin. Tüm yorumları aynı üslupta. Hatta ben eski bir kullanici olduğunu düşünüyorum bu negatiflikle

(307 puan) tarafından

Ne desem boş siz böyle düşünüyorsunuz ama her çocuk sizin çocuğunuz gibi ortalığa siçsa dünya komple iğrenç bir yer olurdu bazı kadınlar çocuğuna parkta mesire yerlerinde tuvaletlerini yaptırıyor git o ağacın altina işe diyor e haliyle çocuk dışarıda tuvaletini yapabileceğini düşünüyor o yaşta bir çocuk bu serbestliği gormediyse donunu indirip yapmazdı altına direk yapardı emin olun 

(8,284 puan) tarafından

her cocuk her an tabiki yapmaz ulu orta . bu cocukta hergun yapmiyordur emin ol ilk kez yapmistir bis bir anina gelmistir kadin gorememistir. kim disarida lavabo falan yokken bo.kla falan ugrasmak isterki kadin istemez yani muhtemelen . cocukda bir kerelik yapmistir surekli bunu yapan cocuk olsa annesi zaten temizlemez brakir oylece

(113 puan) tarafından

Laborantim arkadaşım çocukların dışkısı kedi köpek diskisindan temiz haydi pis oldu b bunu topraktaki bakteriler anlayacağın şekilde söyleyeyim emer ve yok eder yani dünya iğrenç bir yer olmaz diğer postumuda okumadan cevap vermişsiniz orada gitmeden önce  tuvalete tuttuğumu ilk defa başıma geldiğini belirtmiştim lütfen daha fazla yorum yapmayın hatunla hanım kendinizi haklı görüyorsunuz ama bakın benden önce post sahibiyim kaç kişi size cevabınızı vermiş haksızsın tıpkı okuldaki insanlar gibi 

0 oy
(3,154 puan) tarafından

Bir öğretmen olarak yazıyorum gerçekten bu kadın nerde eğitim almış geçtim eğitimi nasıl bir vicdanı var. Cocuk bu olur birak.kucugu 5 yaşındakiler bile yapabiliyor. Üzüldüm büyük çocuğunuz için durdum yere okulundan olmuş. Keşke almasaydınız okuldan anlayamaz da bu yaşta 

0 oy
(979 puan) tarafından

2 buçuk yaşında çocuğun tuvaletini yapmış olması kadar normal ne var anlamadım onun kasları henüz tuvaleti tutacak kadar gelişmiş değilki ve altına yapmamak için çocuk pantolonunu indirmiş bence takdir edilmeliydi tuvaletin kesinlikle tuvalete yapılması gerektiğini bilecek yaştamı. 3 ay olmuş daha bezi bırakalı hadi veliler cahil öğretmeni demi cahil 2 buçuk yaş çocuğunun gelişimini bilmiyor mu yazık bide öğretmen eğitimci bunlar yani asıl sorun okullarının adı varmış madem o çocuk niye bankta oturmuş annesini bekliyor nerde bunun öğretmeni okul sınırları içerisinde öğretmenin sorumluluğunda ben senin yerinde olsam mahcup olcağıma onlara laf ederdim bu çocuk niye tuvalete gitmemiş ki oraya gelene kadar tutmuş bende anaokulu öğretmeniydim  çocuklar altına yapabilir ben yardımcıyı beklemeden temizlerdim travma kalabilir çocukta öyle beklemek diye

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 399 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
+1 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,459,929 soru