Bugün otobüse bindim. Şoför koltukta oturan adama sen kalkabilirmisin bu hamile abla otursun dedi. Otobüsteki herkes karnıma baktı sonra.. hamile de değilim göbeğim var ama üzüldüm adam öyle diyince az önce eve geldim spor yapıyorum şu an :)))
Boşver oturarak gitmişsin işte daha iyi 😄 bende hamileyken son günlerime kadar otobüse bindim hep doğum yapınca kimse yer vermiyor boşluğa düştüm 😄
Kıyamam yaa yer vermiyorlar malesef
Kilolu da değilim göbeğim var adam nasıl da ilk görüşte fark etmiş kız :))
Yolda sen beklerken daha görüp farketti heralde ya da binerken yolcuları inceliyor yoksa nasıl anlayacak
Ben binerken adam o şekilde gördü
Çok dikkatli bakmış demek ki
7 aylık hamileyken karnimin fark edilmemesi 😀
Ben de 7 aylığım ama göbeğim benden 2mt önde gidiyor 😂
hahhah :))) neyse en azindan harekete gecirtmis seni o yonden bak okumlu dusun . ayni minibuscunun tas gibi manken ablamiza yer verin ulan utanmazlar dedittirmeyi nasip etsin allah😂😂😹
Aynen canım iyi yönden bakmak lazım :)) agminnnnn
Ay güldürdün kız beni 🤣
Ahahahah göbeğim çok ta yok aslında kilolu da değilim :))
Adam öyle anlamış demek boşver oturarak gitmişsin en azından 😄
Spor yapman beni kahretti 😂😂😂😂😂
Ahhahah en azından adamın öyle demesi tekrardan spora baslamama vesile oldu :)
İyi bari bol eksiler bacım azmine hayran kaldım 🤭
Amin canım teşekkür ederim
Kaç kilosun? Bende 55 kiloyum. Göbeğim var birazda bisey yesem sisiyor geçen parkta arkadaşta beni hamile sanmıs hamile misin dedi benimde çok moralim bozulmuştu :D o gün bide çok su icmistim sanırım ondan göbeğim sis duruyordu.
Boyum 61 kilom 69
Bnde 1.60 ama 80 kiloyum :(
Diyet spor bir şekilde vermeniz gerekiyo canım sağlıklı değil bu kilolar
Hahahahahahaa Allah iyiliğini versin kız 😁😁
Ahahahah seninde canım :))
Ayy hiç gülecek havamda değildim kız güldürdün beni😁 spora başlamana senep olmuş canım bak ne güzel
Aslında duzenli spor yapiyordum üç gündür temizlik yapmaktan fırsatım olmuyordu :))
Kız ne kilolular var boşver hepimizde var o kadarlık göbek
Göbek; ben ne alaka 😂😂
Ee sonuç ne oldu kız oturdun mu bari çaktırmayp 😁
Ahahah Evet oturdumm :))
Bi komşu kızımız vardı hep diyordu kilolu olmanın en güzel yanı otobüste yer veriyorlar hamile diyerekten aklıma o geldi jahahjajs boşver keyfine bak
Kız kilolu da değilim göbeğim var :) kilom hep gobekte resmenn :)) boyum 61 kilom 69
Kilolu değilim demişsin ama canım 161 69 kilo çok gibi geldi bana 9 kg fazlan var 60 olsan daha ideal olursun :)
Ama hiç gostermiyorum o kadar çevremdeki insanlar diyor çok zayifsin kolun çok ince toton yok diye :)))
Ahahahahha benzer durumu yaşadım bende normalde zayıfım ama bi ara göbeğim aşırı şiş duruyodu ban bile diyodum sanırsın 6 aylık hamileyim diye insanlar hamilemisin diye soruyodu hatta bi ara yeğenimi kucağımda tutuyorum birisi maşallah ikinci çocukmu geliyo dedi yok kendi göbeğim dedim aa doğum kilosumu kaldı dedi henüz hiç doğum yapmamış olmam dışında bi sorun yoktu yeğenimde 3 yaşında falan kucağımda yani doğum kilosumu😁😁😁😁
Bu şiş durma sorunu neden var acaba benimde öyle bazen ve zayıf olmama rağmen :)
Gluten hassasiyeti olabilir gluten göbekte şişlik yapar ama insan vazgeçemiyor da ahahah
Kız ben olsam bir güzel yerlesirdim koltuğa hiç de caktirmazdim :D keyfime bakardim :D
Bende öyle yaptım zaten :))
Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler 😀
Aynen öyle canım :)
Ay gecmis olsun canim ne desem bilemedim uzucu yani
Ben ilk başta üzüldüm ama şu an gülüyorum canım spora baslamama vesile oldu sonuçta :))
Arada göbekten dolayı benim de başıma geliyor 😂😂
Bende anneme gidince babam ne menü hazırlayacağını şaşırır. Annem sağolsun babamın menüsüne bin bir ek yaparak hep sofra kurar. 2 ya da 3 gün kalıp tıka basa yemiştim. LCW ya girdim, kasada bana siz buyrun diye diye ortalardan taa öne aldılar beni. Acaba dedim kamera şakası falan mı? Arkamdaki bayan yanıma geldi, Allah bağışlasın, tek nefeste doğsun inşAllah demişti.
Boşver kız ne güzel oturmussun bende 8 aylık hamileyim yeni 1 aydır millet yer veriyo fark ediyo
Güldüm gece gece 3 buçuk aylık oldum saklıyorum kg aldm belki saniyolar kimseye demedkm
Ben de bir keresinde bir hanıma yerimden kalkarak buyrun siz oturun hamilesiniz dedim nötr bir ifadeyle hamile değilim göbekliyim dedi geride oturamadim biseyde diyemedim az tebessüm ettim ama yerin dibine ben girdim 😅
Bu yorumu bu saatte gördüm ve kahkaha attım 😂😂😂
Ay aklıma şey geldi 9 aylık hamileyim doğurdum doğurcam kontrole gittim hastane o kadar kalabalık ki oturacak yer yok. Çocuk yukarı dayanmış nefes aldırmıyor. Ve bazı beyler eşlerinin yanında koltuklarda oturuyor. Ayakta dikilelim hamileler otursun yok.. nasıl sinir olmuştum
1,490,135 soru
24,353,777 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın