+1 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (1,616 puan) tarafından

Kızlar izleyen var mıydı ilk defa bi dizi final yaptığı için içim buruk 🥹filmin konusunu çok beğeniyordum 3 sezonluk bi dizi olurdu ama bitirdiler ya siz ne düşünüyorsunuz 

11 Cevaplar

+2 oy
(22,261 puan) tarafından

Final olduğunu gorunce oh be dedim. Hiç izlemedim ama orda olması beni rahatsız ediyormuş🤣

(1,616 puan) tarafından

Aa neden kız asıl konusu çok güzeldi 

(22,261 puan) tarafından

İnan ki konuşu ne hiç bilmiyorum. Sadece başroldeki kızı görünce sinir oluyodum. Kız daha küçük ama yaşının rolünü oynamamış. Fragmanları bile hoş değildi 

-Reklam-
+1 oy
(2,444 puan) tarafından

O ne dostum😁 en son televizyonu ne zaman açtığımı bile hatırlamıyorum 

(1,616 puan) tarafından

Bir çocuk var babası şehit ediliyor o çocuk büyüyüp babasının suçlularını bulmak için polis oluyor sonra bi kıza aşık oluyor kız babasının ölümüne sebep olan adamın kızı çıkıyor sonra bir sürü olay yaşanıyor tabi bunlar evleniyor falan şehit edilen adamın aile dostu sandığı polis bi arkadaşı var ama suç işlemek için delil karartmak için polis olduğu aslında şehit edilen adamın şehit olmasına sebep olan bi kişi de o böyle böyle gidiyor konusu çok hoşuma gitmişti bende çok dizi izlemem bir tek bir gece masalı ve kirli sepetini izlemiştim ikisi de erken final yaptılar bence çok güzel dizilerdi 

(2,444 puan) tarafından

Ben hiç karşılaşmadım kahvelihuzur canım 😁

Kız bu anlattığın yabancı bir dizi daha önce izledim ama adı aklıma gelmedi olaylar dediğin gibi işliyor 😁 konusu güzelmiş ama 

(1,616 puan) tarafından

Evet canım konusunu çok beğeniyordum hem eğlenceli hem atraksiyonlu Hemde aile dizisiydi diyebilirim 

(9,181 puan) tarafından

Merak ettim bakayım bir en son babalar duyar izliyorum şuan ona başladım ben eskiciyim yedi numara Sıdıka kuzenlerim falan izliyorum 😅

(1,616 puan) tarafından

Ay dizi arayışın varsa kirli sepeti de çok güzel eğlenceli bi konusu var bir gece masalında su burcu yazgının bazı haraketleri mıç mıç olsa da konusu için izlemeye değer bence 

0 oy
(1,299 puan) tarafından

İlk zamanlar izliyodum ama canfezanın halleri beni çok sıkmıştı bırakmıştım bence sonradan sarmadı final yaptılar 

(1,616 puan) tarafından

Evet canfezanın hareketleri çok sinir bozucuydu ama filmin konusu çok hoşuma gidiyordu o yüzden izledim sonuna kadar 

0 oy
(16,620 puan) tarafından

Final mi yaptılar onu iyi gidiyodu sanki neden böyle olduysa 

(16,620 puan) tarafından

Doğrudur ama bu sezondaki dizilerin neredeyse bir kaçı konuları benziyor yaşanan şeyler de benziyodu hangisini açsan aynı şeyleri izliyor gibi oluyor ben aslında kızılcık şerbeti final yapar diye düşünmüştüm garip bir şekilde sezon olmuş çok şaşırdım izlemiyorum ama biliyorum instagramdan bir iki kesitlerinden😄

(1,616 puan) tarafından

İşte o yüzden hoşuma gitmişti canım konusu farklı geldi bana da sanırım tv dd gördüğümüz dizilerde hep aldatma konulu şeyler gördüğümüz için bu dizi de öyle bişey yoktu 

Kızılcık şerbetini 2 sezon izledim 3. Sezonun çok azını izledim geri kalan instagramda gördüğüm kadarıyla çok sinir bozucu olmuştu gördüğüm yerde kürekle vurasım geliyordu 😂😂

(16,620 puan) tarafından

Hahsjahsjs dimi bir dizi cidden en fazla 1 sezon olsa yeterli gibi çünkü her sezon daha berbat bi hal alıyo😁😂😂

(1,616 puan) tarafından

Hele kızılcık şerbeti berbat oldu berbat ama ısrarla izleyen ve devam ettiren var 2. Sezonda bitmeliydi belki 3. Sezonda ama 4. Sezona gerek yoktu daha ne kadar suyunu çıkarabilirşz diye iddiaya girdiler sanırım 😂

(16,620 puan) tarafından

Evet iddiaya girmiş olabilirler en berbat dizi bizimki olacak görürsünüz falan 😁😁

0 oy
(1,324 puan) tarafından

Arada izlerdim zaten bütün diziler sezon finali yaptı evdede sıkılıyorum kocam işten çıkmış evde 😂 işe gitse de rahat etsek 

(1,324 puan) tarafından

Yani o kadar saçma filmler devam ediyor buda etseydi iyi olurdu. Ben yargı dizisine çok üzülmüştüm ya

(1,616 puan) tarafından

Onu hiç izlemedim ama eşim arada izliyordu dediğin gibi saçma span kızılcık şerbetinin suyu çıktı artık ama 4. Sezona devam ediliyor sapkınlık saçmalık ne ararsan var ama böyle diziler hemen bitiyor bir de kirli sepeti vardı onu da çok beğeniyordum bi konu hariç eğlenceli ve güzel bi diziydi onu da erken final yaptılar :(

(1,324 puan) tarafından

Kızılcık şerbeti bozuldu baya. Evrim alasya miydi işte kıvılcım açıklama yaptı bide saçma ***** konuşunca artık izlemiyorum 

(1,616 puan) tarafından

Evet ya sokak karısı tarzında bi söylemde bulundu o tarz kadınları eleştirdi ama kendisinin dizi de oynadığı kadın da aynı bahsettiği tarzda bi kadındı 😂😂ne deniyordu trajikomik mi neyse o hale düştü 

(1,324 puan) tarafından

Eskiden severdim ama artık herkesin gözünde düştü.şey demiş bide bu filmi cahil kesime mi yaptık onun gibi bisey demişti

0 oy
(4,437 puan) tarafından

Bizim evde TV hep kapalı o diziyi de reelslerden görüyordum oyuncular arasındaki yaş farkı baya gündemdeydi Bi ara 

(1,616 puan) tarafından

Hahaha demekki tek ben değilmişim çoğu kişi böyleymiş bi de sürekli izleyince evden biri gibi olmuyorlar mı sence de 😂😂

(4,437 puan) tarafından

Ahaha ben çok yerli dizi takip etmem o yüzden bu duyguyu Bi yargıda yaşadım o da bir kaç hafta sonra geçti ☺️ senin dediğin gibi hemen sıkılmamak için de bekliyorum Bi kaç sene geçsin öyle izlerim anca ☺️

(1,368 puan) tarafından

He ya sanki evin içinde gibilerdi 75 bolum çok güzeldi ama bitti varmi önerdiğiniz dizi kizlar

(1,616 puan) tarafından

Kirli sepeti öneririm çok beğendiğim bi diziydi ilk iki bölümü sıkıcı gelebilir hikayenin başlangıçı olduğu için ama sonrası insan bağımlı oluyor resmen esprisi bol tam gülmelik bi dizi 

Benim kardeşim öyle çok dizi izlemez mesela çok seçicidir kardeşime sürekli kirli sepetini izle dedim aman ben öyle dizileri sevmiyorum dedi durdu en son izlediği dizi bitince can sıkıntısından açmış 5.6 bölümü birden izledim daha izleyecektim de uykuya dayanamadım demişti 😂

(4,437 puan) tarafından

Kirli sepetini biliyorum bende canım arada youtubede kısa videolarını izliyordum konusunu falan anladım ama oturup tüm bölümü izlemedim onda sarmadı yargı gibi mesela ☺️

0 oy
(385 puan) tarafından

İyiki final yaptı küçücük kızı koca adamla yapmışlar iğrenç darısı uzak şehire oda yengesiyle diziler tuhaf oldu artık 

(3,040 puan) tarafından

etik bulmuyorum ama ölen kardeşin eşiyle evlenme ülkemizde çok yaygın bir şey. diziyi de izlemedim hiç bizimkiler izliyor ondan biliyorum 

(385 puan) tarafından

Ve dizilerle normalleştiriyorlar

(3,040 puan) tarafından

normalleşiyor değil bir bölgenin normali bu. eskiden başlık parası boşa gitmesin diye ölen kardeşin eşiyle evlendirirlermiş. masraf boşa gitmesin, kadım boşta kalmasın mantığı ile. şimdi de benzer şeyler var. 

yıllar önce tanıdım böyle bir aileyi (kürt bir aile idi), kaynı ile değil de amca oğlu ile evlendirmişler kadını şimdi 40 yıl falan olmuştur herhalde evleneli. 

çok eskiden zerda diye bir dizi vardı, o geldi aklıma yavuz Bingölle ece uslu oynuyordu, orda da benzer bir konu vardı hatta 2-3 eş durumu falan, daha beteri. 

bence de doğru değil ama yıllardır ülkenizde olan bir durum. özellikle doğu ve güneydoğuda hala yaygın

0 oy
(1,526 puan) tarafından

İzlemedim ama izlemeyi düşünüyordum Instagram da keşfettim bir türlü izlemeye baslayamadım

0 oy
(41 puan) tarafından

Oh fınalmı oldu Darısı sahıpsızlerın başına

0 oy
(22,473 puan) tarafından

Konusunu bilmiyorum ama başrol çifti uyumsuz buldum ve seyir zevki vermedi bence 

0 oy
(14,690 puan) tarafından

Hiç izlemedim fragmandan bildiğim kadar iyikide bitti 😄

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 597 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sena21 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
10 cevap 262 göst.
12 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (2,171 puan) tarafından soruldu