+1 oy
135 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (230 puan) tarafından

Uyku tulumu gerekli mi sizce? Önümüzdeki kışa bebeğim 1.5 yaşında olacak . Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Evim dogalgazli ama bebeğim sürekli üstünü açıyor. 

Alsam mı kullanışlı olurmu ? 

9 Cevaplar

+2 oy
(22,080 puan) tarafından

Hep derim . Allah bulandan razı olsun. Ssyesinde 10 dk da bir uyanmaktan kurtuldum. Ben örtüyorum. Oğlum anında tepinip açıyor. Uyku tulumu sayesinde sıcak uyuyor 

(230 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

-Reklam-
+1 oy
(1,785 puan) tarafından

çiş dönemi öncesinde kesinlikle hayat kurtarıyor, hastalıktan koruyor. ciddi şekilde tavsiye ederim. ama çiş döneminde tuvalete erişimi kısıtladığı için ben tercih etmeyeceğim

(6,342 puan) tarafından

Bu marka ,model canim 

https://ty.gl/ubpqnf9lz7896

(1,785 puan) tarafından

ahhaah canım ona 3erden 6 bin vereceğime gider kombiyi biraz daha yakarım kış boyu +bin lira versem gece kısa kollu pijamayla bile yatarlar bence :) ben o kadar zengin değilim kız... ama teşekkür ederim yine de sağolasın

(6,342 puan) tarafından

Canim gecen yaz bin liraya aldim 1 tane. Kisin 2700 oldu. 1 tane aldim haftada 1 yikadim sabahtan petege koydum aksama kadar kurudu :)) ekimden-nisan ayina kadar kullandik yani kombiyi yakmadigimi donemlerde de kullandik. Bi de ben bu kista kullanirim buyuk beden almistim. Yani indirimden buyuk beden denk gelirse almak mantikli oluyo. Bu yazda indirim olursa 1 tane daha alacagim. En azindan kurudumu sorunu olmaz. 

önce (1,785 puan) tarafından

inşallah denk getirirsem düşüneyim de bakalım.. teşekkür ederim

önce (6,342 puan) tarafından

İnsallah canim ,rica ederim :)

0 oy
(5,572 puan) tarafından

https://ty.gl/au00er55zuej0

Biz bundan aldık bi kaç sene giyebiliyor. Pazen kumaş çok rahat eviniz çok soğuk değilse uygun 

(230 puan) tarafından

Soğuk değil doğalgazli. Teşekkürler 

(230 puan) tarafından

Linke baktım şimdi de çok ince gözüküyor o tulum

(5,572 puan) tarafından

Dediğim gibi soğuk değilse güzel ısıtıyor çift kat pazen battaniye kumaşı. Ben elyaf sevmiyorum en doğal da bunu buldum

(230 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum 

0 oy
(6,625 puan) tarafından

Benim oglan giyiyor evim dogalgazli ama hayatta ustunu orturmez en azindan geceleri aklim kalmıyor

(230 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

0 oy
(2,557 puan) tarafından

ben kullandım, seneye kışa da kullanacağım 

(230 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

0 oy
(6,342 puan) tarafından

Ben dogdugundan beri kullaniyorum. 3.5 yasinda hala uzerini acar. 

(230 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

0 oy
(1,794 puan) tarafından

Aldım 1 kez giymedi benim kızım rahatına düşkün çok döner uyku tulumu ile dönemiyor rahat edemeyıp ağlıyor

(230 puan) tarafından

Aaa öyle mi 

(6,342 puan) tarafından

Yok canim normal tulum seklinde ve pijama takimi seklinde olanlar var. Yani normal kiyafetten farki yok. Rahatlikla donuyo benim ki. Cok kalin pofuduk olanlar rahatsiz eder belki. 

(1,794 puan) tarafından

Bu benim deneyımım yani içi kapitone 1.8 tog aldık bu şekılde kullanamadım

(6,342 puan) tarafından

Evet canim onlar kalin oluyo. Ben 0.5 ve 1 tog kullandim. Bambu veya pamuk tercih ettik cok rahatlardi yumusaciklardi zaten.

0 oy
(2,048 puan) tarafından

Kullanışlı bir şey ben yaklaşık 3 yaşına kadar kullandım tuvalet eğitimi sırasında zor oldu bıraktım. Ama küçük yaşlarda kesinlikle olması gereken bir şey. Evin sıcaksa 1 yada 1.5 tog değerinde olanlar yeterli olur. 

(230 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

0 oy
(4,582 puan) tarafından

Ben kızıma ilk kış pazen tulum almıştım çünkü kollarını dışarda tutuyordu ve buz gibi oluyordu kolları. Ama bu kış gerek duymadım çünkü üstünü çok açan bir bebek değil

(230 puan) tarafından

Tmm cnm 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 281 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,457,349 soru

23,907,965 cevap

322,837 kullanıcı

...