Uyku tulumu gerekli mi sizce? Önümüzdeki kışa bebeğim 1.5 yaşında olacak . Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Evim dogalgazli ama bebeğim sürekli üstünü açıyor.
Alsam mı kullanışlı olurmu ?
Hep derim . Allah bulandan razı olsun. Ssyesinde 10 dk da bir uyanmaktan kurtuldum. Ben örtüyorum. Oğlum anında tepinip açıyor. Uyku tulumu sayesinde sıcak uyuyor
Teşekkürler cnm
çiş dönemi öncesinde kesinlikle hayat kurtarıyor, hastalıktan koruyor. ciddi şekilde tavsiye ederim. ama çiş döneminde tuvalete erişimi kısıtladığı için ben tercih etmeyeceğim
Bu marka ,model canim
https://ty.gl/ubpqnf9lz7896
ahhaah canım ona 3erden 6 bin vereceğime gider kombiyi biraz daha yakarım kış boyu +bin lira versem gece kısa kollu pijamayla bile yatarlar bence :) ben o kadar zengin değilim kız... ama teşekkür ederim yine de sağolasın
Canim gecen yaz bin liraya aldim 1 tane. Kisin 2700 oldu. 1 tane aldim haftada 1 yikadim sabahtan petege koydum aksama kadar kurudu :)) ekimden-nisan ayina kadar kullandik yani kombiyi yakmadigimi donemlerde de kullandik. Bi de ben bu kista kullanirim buyuk beden almistim. Yani indirimden buyuk beden denk gelirse almak mantikli oluyo. Bu yazda indirim olursa 1 tane daha alacagim. En azindan kurudumu sorunu olmaz.
inşallah denk getirirsem düşüneyim de bakalım.. teşekkür ederim
İnsallah canim ,rica ederim :)
https://ty.gl/au00er55zuej0
Biz bundan aldık bi kaç sene giyebiliyor. Pazen kumaş çok rahat eviniz çok soğuk değilse uygun
Soğuk değil doğalgazli. Teşekkürler
Linke baktım şimdi de çok ince gözüküyor o tulum
Dediğim gibi soğuk değilse güzel ısıtıyor çift kat pazen battaniye kumaşı. Ben elyaf sevmiyorum en doğal da bunu buldum
Teşekkür ediyorum
Benim oglan giyiyor evim dogalgazli ama hayatta ustunu orturmez en azindan geceleri aklim kalmıyor
ben kullandım, seneye kışa da kullanacağım
Ben dogdugundan beri kullaniyorum. 3.5 yasinda hala uzerini acar.
Aldım 1 kez giymedi benim kızım rahatına düşkün çok döner uyku tulumu ile dönemiyor rahat edemeyıp ağlıyor
Aaa öyle mi
Yok canim normal tulum seklinde ve pijama takimi seklinde olanlar var. Yani normal kiyafetten farki yok. Rahatlikla donuyo benim ki. Cok kalin pofuduk olanlar rahatsiz eder belki.
Bu benim deneyımım yani içi kapitone 1.8 tog aldık bu şekılde kullanamadım
Evet canim onlar kalin oluyo. Ben 0.5 ve 1 tog kullandim. Bambu veya pamuk tercih ettik cok rahatlardi yumusaciklardi zaten.
Kullanışlı bir şey ben yaklaşık 3 yaşına kadar kullandım tuvalet eğitimi sırasında zor oldu bıraktım. Ama küçük yaşlarda kesinlikle olması gereken bir şey. Evin sıcaksa 1 yada 1.5 tog değerinde olanlar yeterli olur.
Ben kızıma ilk kış pazen tulum almıştım çünkü kollarını dışarda tutuyordu ve buz gibi oluyordu kolları. Ama bu kış gerek duymadım çünkü üstünü çok açan bir bebek değil
Tmm cnm
1,457,349 soru
23,907,965 cevap
322,837 kullanıcı