Aylardır ev arıyorum 20 den aşağı ev yok İstanbulu geçmiş 60 bine kiralık ev var merak edip diğer illere baktım burası kadar aç gözlü bi yer yok bu ne Allah aşkına memur memur kefil emlakçı parası nasıl taşınılacak bilmiyorum 6 ayda bir zam yapmak istiyorlar Allah gözlerini doyursun ama acayip kızgınım çok doluyum gerçekten..
Manisa da aynı en ucuz 10 bin
15 e bile razıyım ama 15 lik evleride bi gör kendileri girip oturmaz ben böyle bişey görmedim
Öyle canım küçük ve bakımsız
Ben 12 ye kalıyorum karşı komşum da öyle 8-15 arası çok ev var ancak sağı solunda ufak tefek sorunlar var çok iyi yer istersen çoğu ilde o fiyatlarda kiralar
Canım sen yeni mi taşındın ilçelerde bile kalmadı o fiyatlar. Senin dediğin evler çok eski ve birçok sorunu var kaç tane yer baktım hem taşınacaksın artı bi o kadarda tadilat masrafı çıkıyor insan gibi bi yerde oturmak istiyoruz doğal olarak
50 yıllık müstakil evde oturuyorum. 2-3 ay oldu tek sorunu odalar dışında diger yerler beton zemin kombi ve petekleri de biz doğalgazlı arıyoruz diye döşettirdi. Bahçesi de var ediyorum. Komşumun da öyle mutfak banyo petekler sıfır yenei yapıldı bahçeli ev oda 12 bin eve tek yaptığım tadilat banyo ve tuvalet arasında ısıklandırma yoktu kablo çektik onu yaptık o kadar. Çıktığım evde de 12 ye kalıyordum. Kaynanam rahatsızlanınca yakınına taşındık diye çıktık oradan da sıfır evdi orası da
Malatya deprem bölgesi burda da aynı şekilde iyice abarttilar hasarlı evlerine bile 17-20 istiyorlar Allah vicdan versin akillanmaz bu insanlar
bacim kiraci olarak hakli olabilirsin ama mulk sahibide hakli suan en az bi ev 4 ,5,6 milyon 4 milyona bulursan öpde basina koy bu miktarlarin kredi odemesi 60 binden assaga degil adam 5 milyona ev alip 10 bine kirayami versin sen olsan verirmisin
Devlet büyükleri çocuk yapın diyor ama ev kirası ev fiyatı almış başını gidiyor. Millet neye güvenip çocuk yapsın? Her şey pahalı yarına ne olacağımız belli değil. Allah yardımcımiz olsun
1,459,461 soru
23,933,807 cevap
324,193 kullanıcı