Ben iki üç günlük yemek yaptım bugün çalışkanligim üstümde biraz da ben yazayım şunu yaptım bunu yaptım diye biraz öveyim kendimi 🤣
Sarma sardim çoktandır sade sarma yapmak istiyordum hep karışık yapıyorum bu sefer böyle yaptım. Bide kuru fasulye pişirdim onu da yarına yaptım bir gün bekleyince güzel oluyor diye bugünden pişirdim.
Yazlığa geldik ailecek annem sarma yapmış bakla yapmış bizde eşimle marketten döner aldık öyle yendi
Bugün temizlik günü dışardan sipariş ettim
Elinin körü yaptım kendime yedim💁🏻♀️😅
Kızıma da burger söylettim yedi. Eşime de köfte var dünden gelince ısıtırım yer. Yarın evden çıkacağım ondan fazla yemek yapmadım. Şeninde ellerine sağlık canım
Allah cezanı vermesin kız güldürdün 😂
Ahahah kız yemeğin ismi o yanlış anlamayın 🙊😂😂
Asko öyle yemek var mı ilk defa duydum
Var evet kuzum bende ilk duyduğumda senin gibi oldum ama kayınvalidemden öğrendim 😂
Eline sağlık canım.
Kocam sağ olsun çok seçici hicbisey doğru düzgün yemez. Az önce karışık dolma yaptım pişiyor ocakta kabak patlıcan biber hepsinden var kabaklarin içi var kabak mücver yaparım onunlada
Kocaman bir hiç çocuklarımi koynuma aldım bir güzel uyudum şimdi kalktım
Dünden sulu köfte pilav var bugün eşim yok o yüzden yemek yapmayacağım işten çıkıp pazar yapıp eve geldim az dinlenip temizliğe girişeceğim
Musakka pilav cacık yaptim birazda fazla yaptım yarın oruçlu olucam yemekler uğraşmak istemedm
Gerçi yarın sabahta kaynanama baklava için yardıma gidicem
Sarma bende yarın sarcam şuan yemek yapmadm ama düşünürüm işim bitmek üzere namazımı kılıp evi süpürcem camları sildim çok yoruldum ay
Makarna ve mercimek çorbası valla çok yorgunum anca bu
Sarma dolma yaptım
Bende karışık dolma sarma yaptım ama yarın için 😁. Yarın telaşlı bir gün olacak benim için bir de üstüne yemek yapma telaşı eklenmesin diye bugünden doldurdum sardım yarın ocağa koyacağım..
Ohh afiyetle yiyin ellerine sağlık😻😹 ben de etli dolma yoğurt sadece 😋 onu da çok severiz hemen bitti Bir tencere😹😹
Ay niye oyle soyledin ya bende soyle yaptin boyle yaptim diye uzun yazarim kendimi ovmus mu oluyorum oyle hic o acidan düşünmemiştim sadece eksik yazarsan anlasilmayacagim gibi geliyo ondan 😔
Eline saglik afiyetle yiyin biz disardaydik bugun
Ne bilim ya bazıları yaziyor uzun uzun şunu yaptım bunu yaptım ben de kendimi çok tembel hissediyorum 😀dedim bugün de ben böyle post açıp hava atayım🤣
Ben yaziyorum uzerime alindim
Ay yok alınma :( senin övünmek gibi bir derdin yok yazdıklarından anlaşılıyor 🙂 kalbin temiz senin ❤
Yok estagfurullah canim orasini Allah bilir
Ben bugün tost vs yapmayı düşünüyorum temizliğe giriştim bi yandan bayramdan sonra taşınacağımız için evi topluyorum. hamile hamile hiç uğraşamıyor insan🥲
Semizotu yemeği yaptım sadece 🙂
Ben yapamıyorum bişey ya iki çocukla biri 4 aylık kızım kolik Bi de sadece tatlı yapıcam soğuk baklava zaten yemeğim vardı dünden
1,493,406 soru
24,400,614 cevap
350,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın