Kızlar babam 60 yaşinda iki gün oldu yürüyemiyor hastaneye götürdük hiçbir şeyi yok dediler sizce neden olmuştur aranızda sağşıkçı varmı
babaninkini bilemem ama 6 yas civari bende bir on gun kadr yuruyememistim . normalde okutup uflenmeye inanmam yani dolandiricidir cogusu. bizim koyun hicasini istanbula cagirmislar cami hicasi. sagolsun gelmis burda oglunda kalmis. hergun bize gdit gel beni okumus. bide baska bi hoca bulmuslar . beni un elegi gbi bir elekten gecirmis ici bos yani cember gibi biseymis. ordan geciribasimdan sikup ayaklarimla cikmisim cemberin icinden kac defa bilmiyirum dua okumus falan . oyle iyilesmisim. vc ye ters otururmusum ben seytanlarin ekmek sofrasina basmis demis o elekten geciren hoca. artik hangisi sifa olduysa hamdolsunki iyilesmisim. ayaklarima igneler bayiodu uyusmus gibi bacaklari
ayaklarim ful batiodu igneler. yani oyle hissediodum yuruyemiodum
Araştırma üniversite hastanelerine götürdünüz mü normal hastaneler sallıyor normalde okutun olmadı bizde bebeklerde çocuklarda vs bir şey olunca okuturlar
Sağlıkçı değilim ama muhakkak nöroloji ve beyin cerraha goturmelisiniz.babamda beyin tümörü vardı ilk belirtileri yürüme gerilemesi ve kusmaydi Allah korusun 🥺
Karabaş otu çayı içirin kaslara direnç veriyor
1,488,986 soru
24,338,166 cevap
345,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın