0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Bebeğim haftaya 4 aylık olacak. İstanbul'da yaşiyoruz. Havalar bayağı ısındı ben şort atletle bile duramıyorum. Doktor bebeğinizi kendiniz kadar veya bir parça fazla giydirin demişti ama ben ya üşürse diye tereddüt ediyorum. 

Gündüz ara ara kısa kol giydiriyorum. Gece yine uzun pijama takımı ve çorapla yatırıyorum. Örtmüyorum

Tecrübeli anneler nasıl giydirmem gerekiyor sizce? 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,613 puan) tarafından

Dışarda kısa kol tişört altına uzun eşofman giydirebilirsin canım bence şort giyme zamanı tam gelmedi 

Evin içinde ben hala pijama giydiriyorum uzun kollu evler tam olarak ısınmadı daha 

Dışarı çıktığında tişört ve uzun eşofman giydirirsen yanına uzun kollu kapşon ya da sweet al muhakkak havalara güven olmuyor 

Gece yatarken çorap giydirme artık kan dolaşımı yavaşlar ilerisi için hafıza problemleri olabilir diye okumuştum 

(56 puan) tarafından

Evin içi için sordum canım. Uzun pijama takımı giydirip çorabı da çıkardım. Örtmüyorum da inşallah üşümez

(1,613 puan) tarafından

Ha yeni farkettim canım

Ben evde hala uzun kol pijama giydiriyorum kısa için erken bence geceleri biraz serin oluyor evimiz orta katlarda olmasına rağmen gece yatarken uzun kollu pijama yeterli ;)

(56 puan) tarafından

Çorabı da çıkardım bu gece. İnşallah üşümez :) 

(1,613 puan) tarafından

Çorap giydirmeyi yenidoğan döneminde bile önermiyor doktorlar ben ayaktan soğuk alır daha küçük diye yenidoğan döneminde giydirmiştim 2 aylıkken Ocak ayındaydık çıkarttım çorabını öyle uyuyor çorapsız daha kaliteli uyku oluyormuş 

(56 puan) tarafından

Hahahah malesef bebeğimin 20 gün öncesine kadar çorapla yatan bir annesi var :) 

-Reklam-
0 oy
(3,234 puan) tarafından

Çotap giydirme gece canım hem kan dolaşımını yavaşlatıyor hemde rahat eder çocuk kış ayında değiliz benim oğlum bugün sıcaktan çok huzursuz oldu dışarı çıkmıştık 7 aylık daha hava 30 dereceydi sonra eve geldik benim ev bodrum kat olduğu için serin oluyor eve gelince uzun pijama üst kısa kol  çorap gşiydirmedim mesela 

(56 puan) tarafından

Şöyle ki ben mayıs ayına kadar çorapla yatan biriyim:( şort altına çorap giyiniyorum hem de :) bu yüzden çocuğa çorap giydirmediğimde hep üşüyomuş gibi geliyor. İlk defa bu gece çorapsız uyuttum ama içim rahat değil. Üşümez mi sizce

(3,234 puan) tarafından

Üşümez canım merak etme benim haylazz deli gibi yatıyor ben örtüyorum o açıyor yanıyor çocuk 😁😁

(56 puan) tarafından

Saldım bakalım bu gece çorapsız yatsın :) örtmüyorum da o yüzden tedirginim

0 oy
(1,776 puan) tarafından

Disarilar sıcak ama evin için soğuk canım ben daha esortman ve uzun kollu giydiryorum corapta zatn ben giydirsemde çıkarıyor gecede çorap hiç giydirmedim yaz kış ayakları ferah yatsın diye 

(56 puan) tarafından

Çorapsız üşümez mi ama yaaa 😕 

Tek parça mı giydiriyosunuz? Ben atletsiz uzun zıbın giydiriyorum genellikle 

0 oy
(3,026 puan) tarafından

çorapla yatılmaz. kan dolaşımı için iyi değil. yaz kış yatılmaz. 

adanada yaşıyorum şu an pencere kapalı oda 26 derece. kızım çıtçıtlı body üzerine ince penye tişört ve uzun altla yatıyor. üstü açık 

0 oy
(3,589 puan) tarafından

Ben ince uzun kıyafet giydiriyordum hep o dönemde. Çünkü kucağına almak isteyen oluyor bebeğin teni çok hassas karşıdaki insan terlemiş oluyor vücutları tuzlu tuzlu bebeğe degip tahriş oluyor. Klimalı ortama girince teni buz gibi oluyor kısa giydirince . 

0 oy
(8,829 puan) tarafından

Çorap giydirme bence biz nasıl yatamiyorsak oda rahatsız olur. Ben 6 yaş oğlumu bile uzun kolluyla yatirdim hem banyo yaptı hemde evim havaya göre serin biraz

0 oy
(6,533 puan) tarafından

Bugün özellikle çok sıcaktı oğlum sıcaktan kustu düşün kısa kollu ve şort giydiriyorum 

Şuan yatıyor üstte zıbın ve kısa kollu var altta bezi var bacaklar açık 

0 oy
(2,407 puan) tarafından

Ben de öyle  daha kısa kolu geçmedim çok sıcakta gündüz kısa kol yaptim ana gece yine uzun giydirdim 4.5 aylik benimkide bayramda güzel olursa selopet aldim kısa bacak kol 😂 artık üşürsen bakcaz yavaş yavaş kisaya gecicez

0 oy
(5,941 puan) tarafından

Büyümüş artık havalarda sıcak kalın giydirme kısa kollu şort yada ince pijama giysin gece yatarken uzun kollu ince takım giysin üstünü açarşa üşümez 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
9 cevap 192 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 48 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Derya8sercan (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,135 soru

23,941,727 cevap

324,769 kullanıcı

...