Şimdiden hayırlı bayramlar kızlar 🐑
Eşi uzman çavuş olup, mesleği bırakıp başka bı memuriyete geçiş yapan var mı? Bu süreç nasıl ilerliyor?
Beni aydınlatın kızlar yoksa sonum köy olacak diye korkuyorum.
Kac senelik uzman cavuş,en az 10 yıllık olması lazım. Belki daha fazladır.
Hayır 7 yıllık. Bildigimce 7 yıldan sonra geçiş yapılıyormuş.
Başka mesleğe geçiş yok canım. 40 yaşından sonra artık arazı görevine göndermezler diye biliyorum. Eşiniz kpssye girip düz bir memurıyet tercihi verecek. Gelirse önceki işinden istifa edecek ancak öyle.
Önce mesleği bırakması lazımmış. Ondan sonra kurumlara dilekçe vs gonderecekmis alım için. Ama çok sağlam bı torpil gerekiyormuş. Maalesef bizimde böyle bı lüksümüz yok. Eşim 35 yaşında daha.
7 yıl mesleğini yapması lazım sonrası nasıl oluyor bilmiyorum eşim de öyle yapacaktı ama süreyi tamamlamadan mesleği bıraktı
Esim bu aralık süreyi tamamlıyor ondan sonra sözleşme yenilemeyecekmiş. Diğer memurluklara geçiş yapıcam diyor ama duyan zor diyor çünkü torpil lazımmış. Mesleği bıraktıktan sonraki zamanda ne yapıcaz onu da bilmiyorum. Beni köye goturmesinden korkuyorum
Eşime sordum da oda zor diyor bekçiliğe ya da hastaneye geçiş yapabilir ama torpil ister dedi bı arkadaşı da denemiş geçiş vermemişler benim eşimin işi vardı zaten o yüzden sorun yaşamadık bıraktıktan sonra kendi işini kurdu sözlesmeyi bitirmeden bıraktı memurluğa geçiş için yaşa da bakıyorlar ama çok zor diyor
Hastanede hangi pozisyonda çalışabilir?
Güvenlik ama zor diyor yani torpil olmasi lazımmış uzmanlık da çok zor eşinden çocuğundan ayrı kalıyorsun eşimin bırakmasını en çok ben istedim oda düşünüyordu ama 7 yıla tamamlamadan bıraktı
1,460,208 soru
23,943,061 cevap
324,819 kullanıcı