0 oy
52 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (229 puan) tarafından

12. Haftaya yeni girdim. Midem hala bulanıyor. Ağzımın tadı ne yesem sonrasında zehir gibi oluyor. Migdemi bulandıran en önemli şey yağ pişmesi kızartması kokusu. Yani şu yağın ocaktaki kokusu beni mahfediyor. Ne yumurta kizarta biliyorum ne yemek yapabilirm. Günlerdir açım. Yemeye çalışıyorum ama bu sebole çok az ağzıma götürebiliyor um. Benim gibi yağdan tiksinen oldumu

3 Cevaplar

0 oy
(6,806 puan) tarafından

Ben sadece et kokusu beni çok rahatsız ediyordu bide balık cnm

(229 puan) tarafından

Genellikle hangi ayda bitiyor. 3 ay bitince degilmiydi. Yoksa dort aymi

(6,806 puan) tarafından

Benim sonlara doğru bitti cnm 

(229 puan) tarafından

Oyyy. Çok korkuyorum. İlk evladimda ya 3 te bitti ya 4 te hatırlamıyorum. Ama yinede ceviz ağzıma yine koymadım. Bazı peynir turlerinide. Ama çok büyük kısmı geçti gitti. Şimdi 3 ay olunca biter diye ümit ettim ama sanirm bitmeyecek

(6,806 puan) tarafından

İnşallah biter cnm benim hamilelik çok güzel geçti koku sikintim tek oldu oda beni fazla  yormadi

-Reklam-
0 oy
(8,222 puan) tarafından

cok heves ederim biseylerden tiksinip yiyemeyen ac kaliyorum diyenlere kilo verenlere hamilelikte. beni de bir gram

etkilemedi istah ayni istah . camis gibi bogaz ye ye ye . kendi irademle kendimi durdurmak icin insanustu caba harcadim . bir catal fazladan peynir yememek icin bile agladigimi bilirim kilo alicam korkuma. keske bende tiksineydim aylarca ac kalaydim kilo vereydimde hamile kaldigim kiloyla direk doguma gideydim valla su hayatta icimde ukte kalacak tek sey hamileyken biseyden tiksinipde yiyememek ve kusamamak hastayim agrim var falan diyememek. tas gibi sapasaglam saatlerce spor yaptim 😂😂

(11,180 puan) tarafından

Ay imredim yaa masaAllah.

Ben 8 aydır öldüm bittim kusma bulantı iştahsızlık 62 kilo hamile kaldım üstüne 6 kilo verdim. Şuan karnım 8 aylık ve verdiğim kiloları geri aldım üstüne 3 kilo daha aldım yani 62 ile hamile kalıp 65 olmuşum. 

Bende aşırı imrenirim midesi bulanmayana kusmayana ağrısı sızısı olmayana sorunsuz gebelik yaşayanlara buda benim içimde hep okte kalacak🥲🙂🙂

0 oy
(11,180 puan) tarafından

Ben 8 aydır o haldeyim eşim bile kilo verdi açlıktan bende özelikle yağ kokusu direk kusuyorum 1 aydır kusmam yok denecek kadar az ama bulantı bitmiyo. Midem sürekli sorunlu 

(229 puan) tarafından

Merhaba. Kaç aylık oldun. 

(11,180 puan) tarafından

8 aylık 33+5 haftalık 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 49 göst.
9 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lolicim (4,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
12 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 156 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,362 soru

23,932,335 cevap

324,107 kullanıcı

...