+1 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,639 puan) tarafından

İlaçlı tomografi çektirdim saat 18.00 gibi doktor 3.kere sütünü sağıp at dedi ama internettede çok farklı bilgiler var ne yapacağım bilemiyorum bebeğim 7 günlük ve küvezde o yüzden hem sütler çok önemli hemde radyasyon süte geçiyormuş ve emin olmak istiyorum kaç sağımda vücuttan atabilirim diye 

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,094 puan) tarafından

Geçmiş olsun öncelikle inş bebeğini alıp evine dönersin sağlıkla geldim diyede post acarsin.eger duş alma şansın varsa suya kayatuzu koyup kendini yıka babam yıllarca beyin tümörü yüzünden çok radyasyon aldı doktoru hep kayatuzlu suyla yıkayın derdi yoksada bugün mama versen daha sağlıklı olur bebek için rabbim şifa versin 

(2,639 puan) tarafından

Aaa hiç. Duymadım canım çok geçmiş olsun inşallah yapayım bende garanti olsun 

Allah razı olsun canım inşallah gelince post açacağım ☺️☺️❤️

(1,094 puan) tarafından
+1

😊

(542 puan) tarafından

Benim beynimde de tümör var çok sık ilaçlı mr çekiliyor maalesef bu kaya tuzunu hiç duymamıştım teşekkür ederim bilgi için 

(1,094 puan) tarafından

Geçmiş olsun rica ederim İst Medicana var Beylikdüzü'nde ordaki prof beyin doktoru bize söylemişti babamda son zamanlarında sürekli atak geçirdiği için bazen günde iki kere çekildiği bile oluyordu hatta aktarda işlenmemiş kaya tuzu bulursanız daha iyi 

(1,094 puan) tarafından

Sadaka veriermisin bol bol ne verdiğin değil niyetin önemli Allah şifa versin 

-Reklam-
+1 oy
(1,285 puan) tarafından

Bebeğin için doktorun dediğini yapsan iyi olur bence bi kaç kere sütü sağ at

(2,639 puan) tarafından

Tamam canım 2 kere sağdım yarına kadar sağıp atacağım allahtan buzlukta vardı birkaç paket sütüm yarın onları götürürüz hemde hemşiresine sararız daha emin olurum 

+1 oy
(8,221 puan) tarafından

bir kac sagim birak bence nasilsa kuvizde garanti olsun bugun sut yollama at bigun mama iciverain zaten orda mamada veriolardir cogaltsinlar bugun icin .

(2,639 puan) tarafından

Yarın hemşiresini arayıp soracağım canım teşekkür ederim 

+1 oy
(2,420 puan) tarafından

Bende geçen ay ilaçlı tomografi çekildim canım 1 kere sağ , sağdığını at sonra emzir demişti . Kızım o zaman 2 aylıktı 

(2,639 puan) tarafından

Benimde kızım 1 haftalık ve küvezde o yüzden çok etki eder mi bilmiyorum ya 

(2,420 puan) tarafından

Bilemedim bende şimdi canım 

(2,639 puan) tarafından

Yarın hemşiresini arayıp soracağım canım sabaha kadar sağdıklarımıda hep atacağım bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 88 göst.
+3 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,459,282 soru

23,931,151 cevap

324,049 kullanıcı

...