+2 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,547 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz 🤗 

Sabah için neler hazırladınız   istegramda watsapta görüyorum millet pastalar börekler sarmalar tatlılar çok güzel döktürmüş 

Temmel karı ben 🤣 hiç bir şey yapmadım 

Ben kendimi hazırlıyorum yeterli diye düşünüyorum 

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(856 puan) tarafından

Ben de bir şey hazırlamadım gelen giden olmaz yakında akraba arkadaş falan yok sadece evimi temizledim. Eşim nöbette sabah gelecek poğaça hamuru yoğurdum sabah güzel bir kahvaltı hazırlama planım var

-Reklam-
+1 oy
(1,471 puan) tarafından

Biz köye geldik klasık Konya sofrası bamya su böreği tavuk pilav sarma salata revani sütlaç bayram sabahı da kahvaltı yapılmaz burada direk yemek yenir ama biz çocuklara kahvaltı hazırlıyoruz tabi 😂

(4,527 puan) tarafından
+1

Aaa hangi Konya'nın köyü kız ora 

Bizim köylerde kahvaltı yapılır ama yanında et kavurma olur 

+1 oy
(7,538 puan) tarafından

Ben hiç bişey yapamadım eşim tatlı aldı sözde sütlaç yapacaktım oğlum hasta anca ev temizledim giyilecekleri ütüledim o kadar kaşlarım bile kaldı 😔 

+1 oy
(18,286 puan) tarafından

Günaydın canım. Ben annemler geliyor diye döktürdüm biraz. Ağlayan pasta, bisküvili pasta, elmalı rulo kek, tuzlu ve şekerli kurabiye yaptım. Bir de sütlaç yaptım.

+1 oy
(4,527 puan) tarafından

Bir şey yapmadım,  eşim bayram boyunca çalışıyor zaten kimsemiz de yok .. Yorgun gelir işten akşam.  Bir kaç çocuk şeker toplamaya gelir başka gelen giden olmaz . Bayram mı bayram işte...

+1 oy
(568 puan) tarafından

Hazirlik yapmadim annemlerde olacam.Kardesim nisanli kurbanlik gelecek ona bende oraya saldim bayrami🤣

+1 oy
(95 puan) tarafından

Biz eşim tarafındanda benim taraftanda en küçük olanız o yüzden bize gelen giden olmaz ama her bayram kaynanam 1 tencere sarma sarar bize bizde hazır olarak 1 tepsi börek yarım tepsi tatlı alırız onun dışında bayramın ilk günü bizde hep kayinvalidemgilde geçer o yüzden ben sadece kendimi hazırlamakla sorumluyum 😀 sabaha o hazırlamıştır zaten börek falan bende kalkar hazırlanır giderim hazır kahvaltıya 

+1 oy
(785 puan) tarafından

Aman ne yapacam ya kimse gelmez zatenn ki bugün etlerle ugrasmaktan zaten yorulcam gerek yok fazlasına 

0 oy
(22,512 puan) tarafından

Bir Kıbrıs tatlısı yaptım bir de sarma var onu pişireceğim çekirdek aileme kahvaltı hazırladım balkona onu da sağolsun oğlum bize yedirmedi 

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 259 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,684 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 541 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
9 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,619 soru

23,947,619 cevap

325,015 kullanıcı

...