0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (1,405 puan) tarafından

Kızım sadece sağ tarafına yatıyor sola nasıl yatırırım kafasının kulağının şekilsiz olmasını istemiyorum bir tanıdığım öyle yatırmış diye çocuğunun kulağınin biri diğerine göre daha kepçe bandana ise yarar mı

2 Cevaplar

0 oy
(22,179 puan) tarafından

Şapka tak bacım. Neden dersen bandana kayar gözünü agzini.kapatir. ama sapkada öyle bı durum yok. 2 aya kadar kulak şekil alıyor. Sonra ne yapsan duzelmiyor. Kızıma şapka giydirmedim. Oğlum da bandanayi indirip duruyodu. Çocuk boğulur korkusuna takamadim pek. Sonra kulaklari hafif kepçik oldu kizimin. Sağlı sollu yatırma işini yaparsın daha. Basının diğer tarafını hafif yükselti koyarsın mendil gibi ceviremez. Daha çok küçük. 

(1,405 puan) tarafından

İstemiyor ağlıyor o tarafta şapka içinde çok sıcak klimanın önünde duruyor 

(22,179 puan) tarafından

Tamam klima açıksa bişey olmaz. Klimanın önünde de  tutma sakin çocuğu. Klima çarpar. Ve onun rahatsızlığı çok berbat olur. Allah korusun. Direkt klimanın serinliğinin geldiği yerde yatirmayin çocuğu. Benim bebeklerim de Haziran'da doğdu hep. Mecbur klimayla büyüttük. Zor oluyor ama direkt gelmesin soğuğu 

(378 puan) tarafından

Selma çok haklı kemiklerine kadar ağrı yapar klima çarpması ben de odanın diğer tarafında yatırıyorum direkt gelmediği alanda 

(22,179 puan) tarafından

Aman Allah korusun küçücük bebiş çok kötü olur 

-Reklam-
0 oy
(8,197 puan) tarafından

sapka takma da yanlara minik yastik gibi pazen battanineyi rulo yap koy destekle kafasini. ne tarafa yatiracaksan diger yana destek koy

(1,405 puan) tarafından

Bağırıp çağırıyor onu yapınca 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,951 soru

23,927,052 cevap

323,805 kullanıcı

...