Gunduz kac saatte bir uyutuyorsunuz Benim kizim normalde uyumayan bir bebekti bu aralar 2 saatte 2 bucuk saatte uyumak istiyor neden acaba hastami anlamadim üzuluyorum
2.5-3 saatte bir uyuturdum Luan 1 yaşına girecek yıne aynı
O zanan sabah gec kalkiyor aksam kacta yatiyor
Bizim bu sekilde yatinca 3 uyku olucak gibi
Belırlı aydan sonra 2 uykuya geçiliyor galıba 8 aylıkken yanliş olmasın ama sabah 9 da kalkıyor 12 de uyuyor 1 de kalkıyor 4 de tekrar uyuyor 5 de kalkıyor en son akşam 9-9.5 arası gece uykusuna geçiyor 2 uyku yapıyor
Benim 6 Veya 7 de kalkiyor
Bna çok erken geliyor o saat tabi her bebek farklı 2 uykuya düşmeye çalışın belki düzelir süreleri
2 uyku zaten normalde 2 gundur Boyle yapti duzen bozuldu
Kısa aralıklarda uyumak istemesi normal değil bence. Günde 2, hadi 3 uyku yapsın (yarım saat, 1 saat şeklinde) diyelim, her 2 buçuk saatte yatmak istemesi tuhaf. Benim iki çocuğum da 9-10 aydan sonra tek uykuya düştüler. Öğlen 1 buçuk - 2 buçuk saat arasında değişiyor uyuma süreleri.
2 gindur cok gec yatiyor bir gun hastanede idik 11 de yatti dunde misafir vardi 11 de yatti galiba ondan sabahta erken kalkiyor 6 da uyaniyor 7 ye kadar uyaliyom emzirerek hasta degil anlamadim yarim saat uyuyor gunduz zaten
O zaman düzeni şaştığı içindir. Gündüz biraz daha geç yatırıp, uyku süresini uzatabilirsiniz.
Canım yorumlarda gördüm 2 gün gece 11de yatmış geç yattığı için gece uykusunu tam alamamıştır o yüzden sabah uyanınca erkenden uykusu gelmiştir normalde 8 aylik bebek gündüz 2 uyku yapar toplam uykusu 2-3 saattir birde 2.5 - 4 saat dayanabilir. Mesela sabah 7de uyandı 9.30 da uykusu gelir 1.5 saat uyusa 11de uyanır 2 de 2.uykuya geçer 3.30da uyanır aksam 7.30da gece uykusu olur
Ay cok iyi canim gece 7.30 dami gece uykusuna geciyor benimki hic 30 dakikadan fazla uyumuyor insallah bizimde duzene girer
Benim oğlum sabah 8 de uyanıyor o yüzden aksam 8.30da gece uykusuna geçiyor ama aksam 7den sonrası gece uykusu sayılirmis bebekler için. Birde desteksiz uyutmaya çalış yatağında kendi kendine uyuması önemli 8.ay atak dönemi benimki de şu sıralar çok uyanıyor geceleri tekrar dalamiyor sürekli beni istiyor atağı dibine kadar yaşatıyor bakalım ne zaman düzelir 7.ay güzeldi çünkü 8.aya girince değişti huyu suyu :)
Desteksiz nasil uyutuyorsun peki benimki uyumuyir benim kiz Sabah 6 da uyaniyor bir saat memede oyaliyom emzirip 7 en gec uyanma saati
9 bucuk oldu hala uyumadi 1 saattir uyutmaya calisiyorum 3 bucuk saat oldu uyanali
Besigine koyacaksın canım sen de besiginin yanında dur ben piş pis sesi açıyorum birde öyle uyuyor. Belki de seninkinin biyolojik saati öyledir bazı insanlar sabah insanıdır ya erken kalkmayı severler 6-8 arası bebekler için güne başlama saatidir 6da uyansa en geç sabah 9da uyur aslında
Canım hazır uyumak istiyorken uyut hiç uyumadığı için bünyesi yorulmuş olabilir. Hastalık belirtisi yoksa korkma.
Yok canim ne uyumasi kac gundur acile gittik falan yorulmus dunde misafir vardi simdi eski haline döndu bide ailecek **** olduk yiprandik
U.yuz
Yaa çok geçmiş olsun çok zor o hastalık. Bana da ilk doğumdan sonra u.yuz dediler her şeyi yıka pakla kış günü kurumaz. Birde kimseye duyurmayalim dedik kaynanam tutturdu bebek mevlüdü diye birde o halde mevlüt yaptık. Çok yorucu bir süreç olmuştu. Uykusu düzene girmedi kan değerlerine baktırdın mı bugün bir doktor gördüm demir eksikliği huysuzluk ve uykusuzluk yapabilir diyordu. Gerçi burada 9 aylık bakıyorlar kan değerlerine orada nasıl oluyor. Ben 9 ay dolunca baktıracağım
1,513,757 soru
24,687,084 cevap
368,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın