+1 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Kızlar annem bildim bileli makinedeki çamaşırı 4 defa çalıştırıp serer sererkende ellerini yıkar yarım saat burda çamaşır attırdım daha bitmedi çamaşır pantolonunun özü geçti sinir oldum sürekli kendini harap ediyor çamaşır için bir defa giyip dışardan gelipte kirli diye atıyor asla normal degil ne yapabilirim kadına anlatıyorum genç yaşta kendini hirpalama diye 5 kere çamaşır mı atılır ya dün sabahtan beri çalışıyor aynı çamaşır daha da serecek yumusatici atacakmis 

17 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından

En İyi Cevap

4 kere çalıştırmasının manası ne yani onu anlayamadım bu titizlik değil hastalık resmen

(75 puan) tarafından

Kesinlikle normal değil titizlik değil ya titizlik bir defa yıkanır serilir güzelce 

(8,215 puan) tarafından

aynn titizlik degil yani bi tsort bir ay icinde eskir zaten dirt bes kere giyildimi cilki cikio tshirtun . yikandikca eskir normal deglki bu  psikljik bisey heralde. ay kimse nekadar camasirin temiz demezki yarin bigun nekadar cokmus yaslanmis derler demeseler bile 60 yasinda 90 yas kadar çökmus olur hayat bu tarz sacmaliklar icin cok kisa rahatca yadamak varken ne gerek var yani tedaviilmasi sart bence . kisacik omrumuz var onuda boyle heba ediyor annecin

(75 puan) tarafından

Zaten 40 yaşında yaşlandı iyiice görsen bir normal olmadığını çok doğru yere değindin kız kardeşlerime de ev işlerinde yapmayın diyormuş takıntım var diye onlar bile makineye istedikleri gibi atamıyor kıyafet kocaman kız oldular üniversite gidecekler daha makine çalıştırılmasını bilmezler banyo full çamaşır dolu sıra gelmiyor ki yıkanmaya 

(8,215 puan) tarafından

allah yardimciniz olsun e sonradan mi biyle oldu. halbusuki bi makina yikanip kururken diger makina atilsa katlansa konulsa banyoda duzgun olur kiyafet de birikmez islerde yorucu olmaz .

(75 puan) tarafından

Diyorum ya balkona çıkıp sermesi bile yarım saati geçiyor balkon silinirde o 10 defa elini falan yıkıyor video kayda alsam bir saat bulur video yıpratıyor kendini erken yaşlanir zaten bu kafayla 

-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından

Takıntı kesınlıkle vesvese oluyor yoksa ne dıye 4 kere çalıştırılır

0 oy
(2,459 puan) tarafından

Maalesef temizlik hastalığı bu büyük sıkıntı tedavi olmalı 

0 oy
(2,047 puan) tarafından

Pek normal değil tedavi olmalı bnce kendisine de yazık yıkanan kıyafete de güneş yüzü görmıycekler bu gidişle

(75 puan) tarafından

Nereye gitmesi lazım birde inkar ediyor normal olduğuna dair 

(2,047 puan) tarafından

Psikiyatrı

0 oy
(4,852 puan) tarafından

Aynı çamaşır için mi dört defa çalıştırıyor makineyi

(75 puan) tarafından

Evet evet 

0 oy
(541 puan) tarafından

Sadece çamaşırlar için mi böyle hassas evin diğer kısımları içinde böyle farklı şeyler yapıyor mu 

(75 puan) tarafından

Sadece çamaşır için cnm 

0 oy
(22,366 puan) tarafından

Bu kendi hayatı için çok yorucu ve yıpratıcı bir durum üstelik zamanla da ilerler böyle takıntılar bence profesyonel bir yardım alması çok mantıklı 

0 oy
(2,871 puan) tarafından

annenin durumu artık hastalık boyutuna geçmiş canım. normal değil 

0 oy
(6,651 puan) tarafından

Masumlar apartmanın safiye gibi olmus annen cok gecmis olsun psikologdan rendevu alin ilk ilac kullanmasi gerekiyorsa psikiyatri 

0 oy
(5,853 puan) tarafından

Psikolojik destek alması lazım bir zamanlar tv de dizi vardı masumlar apartmanı diye onlarda herşeyi dört kez yıkardı takıntı olmuş annende çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah

0 oy
tarafından

Bizim komsumuzun kızıda boyleydı bu hareketlerı yuzunden kocası terk etti başa cıkamadı titizlik degıl hastalık bu takıntılılık

0 oy
(3,547 puan) tarafından

Aynı çamaşırı mi 4 kere çalıştırıyor? Ben de 1kere giyerim hemen atarım kirlilere . Çamaşır astiktan sonra ellerimi yıkarım makineye attıktan sonra yıkarım ama benimki de titizliklten değil yani . Takıntı oluyor bunlar artık. 

0 oy
(754 puan) tarafından

Kendi sağlığı da bir yana böyle şeylerde çok acıyorum. Enerji su israfı ilerde bir yudum su bulamayacakken bu ne israf böyle. Yazık

0 oy
(6,497 puan) tarafından

Aynı sorunlar bende de var çöp atıp gelsem dahi üstümü değiştiririm 

Annenizle aramdaki tek fark  herhalde 4 kere makineyi çalıştırmamak 

0 oy
(15,188 puan) tarafından

Beyazları kaç sefer de yıkıyor merak ettim :)

0 oy
(4,483 puan) tarafından

2.5 saatten hesap etsek o çamaşır bitmez ki 

Tedavi olması gerekiyor yoksa kendine eziyet ve çamaşırında ömrü olmaz sürekli yıpranır 

Haberlerde görmüştüm kadın bulaşık Makinesine koymadan zaten bi yıkıyor makine yıkıyor sonra makineden çıkınca bidaha yıkıyormuş bulaşıkları emin olamıyormuş temiz olduklarından 

Benim yengemde atlerleri tek yıkar mesela önce leğene detarjanla basıyor bekletiyor sonra makineye atıp çalıştırıp yarısında durdurup bekletiyor saatlerce detarjanlı suda atlerler kar beyaz olacakmış illa 

0 oy
(1,600 puan) tarafından

Çok üzücü bir durum kimbikir neller yaşadı kadın, kafasindakileri temizliyor, bende binkere olsa giydigimi hemen yıkarım ikinciye asla giymem ve hergun bunu yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 140 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.

Kategoriler

1,459,159 soru

23,929,512 cevap

323,957 kullanıcı

...