+1 oy
533 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,135 puan) tarafından

Yarın 28'e girecez inşaallah.Şuana kadar 7 kilo aldım😁 .Sizler ne durumdasınız ? özellikle bu haftalarda olanlar var mı gelin süreci birlikte atlatalım özellikle diyet spor konusunda 😁

16 Cevaplar

+1 oy
(319 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına al inşallah canım ♥️ Ben 34+3 oldum nefes alamıyorum hem sıcaklar hem bebiş çok yoruldum . Bende 7 kilo almşm smdiye kadar 

(1,135 puan) tarafından
+1

sağol canım sende sağlıcakla al inşallah❤️ bende başlarda pek dikkat edemedim son 1 aydır diyet spor dikkat etmeye başladım 10 veya 11 kiloyala tamamlamak hedefim 😁 

(319 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım ♥️  Ben ilk 5 ay serumlarla beslendim zaten o yüzden kilo almadm yeni yeni iştahlı yemeye başlıyorum normalde de zayıf birisiyim o yüzden çok takmıyorum 😄 Sen bebişine odaklan onun gelişimi iyi olsun ona yarayacak şeyler ye gerisi kolay kilo verilir canm 

tarafından
+1

Tansiyonun varmı canım 

(319 puan) tarafından
+1

Bana mı soruyorsun canm . Benim yok çok şükür 

-Reklam-
+1 oy
(9,072 puan) tarafından

hamile olmamakla beraber bayamda kavurma tatli sarma kac gundur odem ödem ödem geberiyorum . bi rahat 36 haftalik kadar gozukuyorum ödemlerimi yarindan itibaren hizlicana atmam gerekiyor yaaa. bayram elbiseme ikinci gun sigamadim evdekilerden giydim dusun yani 😂😂😂😂

(1,135 puan) tarafından

kız canan senin hiç ortan yok bacım😁.diyet yaptın mı tam yapıyorsun bırakıncada tam salıyorsun  😁 şuan spor sağlıklı diyetle gidiyorum bakalım ne kadar şişececm😁😁😁

(9,072 puan) tarafından

aynen ortam yok:) bende yarin giriyorum gerci bugun azalttim baya bugun isinma turu yarin sıkı kamp:))

0 oy
(555 puan) tarafından

25+3 olduk 102 gün kaldı doğuma inşallah 

(555 puan) tarafından

Aa ne isabet 

(44 puan) tarafından

Evet vala siz bebek kıyafetlerini yıkadınzmi yani hazırlıklara başladızmi kararsızım acaba daha erken mi 

(555 puan) tarafından

Kız inan bir zıbını bile yok hiçbişe almadım temmuzda almayı düşünüyorum hepsini toplu alacaz eşimde çok rahat bu konuda bir ay kala alırız diyor 

(44 puan) tarafından

Ya ben tek tük aldım çünkü hepsini bi arada alamazdim bizimki bebek arabası kaldı ve yıkanacak utulenecek kıyafetler gün geçtikçe çok sıcak oluyor bizde ağır oluyorz ve iki buçuk yaşında oğlum var 

(555 puan) tarafından

Benim ki 4 yanında bide 13 yaşında var klima açık ben hiçbişe almadım hepsini birlikte alacaz 

0 oy
(2,134 puan) tarafından

12+3 iştahım olmadığı için çok birşey yiyemiyorum o yüzden kilo almaya da başlamadım 

(1,135 puan) tarafından

bende 13 e kadar almadım sonradn baya aldım 25 e kadar🥴

(2,134 puan) tarafından

Olsun kilo bir şekilde verilir ilk hamileliğimde de 10 kilo almıştım ama onda baya iştahım açıktı doydugumu anlamıyordum hayatta bir tüm ekmek yiyemeyen ben bir tüm ekmeği yesem de doymuyordum bu hamileliğim de şimdilik yok iştahım zaten doğumda birazı gidiyor ben de 5 kilosu gitmişti 

0 oy
(1,502 puan) tarafından

30+1 hatalık oldum kilomu sayamıyorum :(

(1,135 puan) tarafından

tartıl muhakak canım 

(1,502 puan) tarafından

Kilomu biliyorum kız çok aldım anlamında dedim 

0 oy
(286 puan) tarafından

37+2 oldum artık kıpırdayamıyorum bu zamana kadar 13 kilo aldım 

(1,135 puan) tarafından

kiloyu az fazla  almışsın ama yinede çok iyi🥰 neler yaptın spor diyet vs 

(286 puan) tarafından

İlk hamilelikte 20 kilo almıştım ya ;). Hiç birşey yapmadım bulduğumu yedim bacım  ondan az bile almışım dedim 

0 oy
(1,897 puan) tarafından

37+5im. 20 kilo aldım :) 

0 oy
(19 puan) tarafından

29+2 yim çok yakınız senle burda kiloları görünce bebeğimi yeteri kadar besleyemiyor muyum diye düşünüyorum hep iki türlüsü de sıkıntı anam az alsan suçluluk duyuyorsun çok alsan ayrı

(3,406 puan) tarafından

Kaç kilo aldın cnm senin kilo alıp almaman bebeği etkilemez ki o gerektiği kadar alır zaten 

(19 puan) tarafından

Başladığım kilodan 4 kilo fazlayım şuan ama kilo vermiştim ilk aylar onları da aldım sayarsak 6 kilo çok şükür bebek haftasıyla uyumlu gidiyor ama ben stres yapıyorum biraz yiyorum da dikkat etmiyorum aman kilo almayım diye ama bakalım artık 

(1,135 puan) tarafından

bence gayet iyi kilo alımın sen ne kadar yersen ye ne kadar kilo alırsan al bebek ihtiyacı kadarını alıyor 🥰

(19 puan) tarafından

Evet bende öyle düşünüyorum bebek ne kadar beslenmek isterse kandan onu alıyor zaten ama maalesef ki çevre faktörü strese sokuyor insanı 

(1,135 puan) tarafından

geçen doktorumla kilo konusunda bir konuşmada dediki ,Bizim insanımız hamilelikte kilo almayı marifet sanıyor .O yüzden çevrenin dedikleri kulak arkası et.

0 oy
(3,406 puan) tarafından

29+5 olduk  şimdiye kadar 3 buçuk kilo aldım  spor ve egzersiz yapmam yapmayıda düşünmüyorum cnm bebeğimin eşi aşadaydı yukarı çıkmış aynı şeyi yaşamak istemiyorum ayaklarımda çok yanma oluyor ya sizinde oluyor mu ki 

(1,135 puan) tarafından

çok iyi en az kilo alan sensin icimizde heralde😁

(3,406 puan) tarafından

Hamilelikte almıyorum cnm çok aşırı iştahlı biride değilim hamileliklerimde 

0 oy
(3,474 puan) tarafından

31 haftalık olduk. Şimdiye kadar 9 kilo almışım. Hedefim daha fazla şişmeden bebeğime kilo aldırmak. Doğumdan sonra birde kilo depresyonu istemiyorum 😂🤭 oğlumda rekorum 16 kiloydu. Kızımda 10 kilo almıştım

0 oy
(30 puan) tarafından

İlkinde 24 kilo almıştım şuan 12 haftalık olduk 2 kilo almışım inşallah almam bulantı yeni başladı iştahsızım sizce iyi mi kilo alımım 

0 oy
(3,539 puan) tarafından

19+5 im bulantida verdiğim kiloyu aldım onun dışında gebe kaldığım kilodayim almadim henuz

0 oy
(527 puan) tarafından

29+4 ve +6 kilo ile yolumuza devam ediyoruz 😅

0 oy
(5,323 puan) tarafından

37 + 6 yım tomlamda 6 kilo almışım ama doğurmak istiyorum sıcaklar maf etti beni ya 

0 oy
(121 puan) tarafından

16+3 um 2kilo aldım. Yemeği çok seviyorum kendimi dizginleyemiyorum. Şeker tansiyon da var mecburi diyet yapıyorum sma kacsmaklarom çok oluyor

0 oy
(34,822 puan) tarafından

21+4 henuz almadım ben bu haftalardan sonra almaya başlıyorum

(1,135 puan) tarafından

senin cinsiyet belli oldumu canım :)

(34,822 puan) tarafından

13 te erkeğe benziyor dediler net değil sonra da göstermedi hiç kızımda da böyle olmuştu 22 den sonra gördüler renkli ultrason da bile erkek dediler sen düşün 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,249 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 775 göst.

Kategoriler

1,493,154 soru

24,397,003 cevap

349,803 kullanıcı

...