Yarın 28'e girecez inşaallah.Şuana kadar 7 kilo aldım😁 .Sizler ne durumdasınız ? özellikle bu haftalarda olanlar var mı gelin süreci birlikte atlatalım özellikle diyet spor konusunda 😁
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım ♥️ Ben 34+3 oldum nefes alamıyorum hem sıcaklar hem bebiş çok yoruldum . Bende 7 kilo almşm smdiye kadar
sağol canım sende sağlıcakla al inşallah❤️ bende başlarda pek dikkat edemedim son 1 aydır diyet spor dikkat etmeye başladım 10 veya 11 kiloyala tamamlamak hedefim 😁
Amin inşallah canım ♥️ Ben ilk 5 ay serumlarla beslendim zaten o yüzden kilo almadm yeni yeni iştahlı yemeye başlıyorum normalde de zayıf birisiyim o yüzden çok takmıyorum 😄 Sen bebişine odaklan onun gelişimi iyi olsun ona yarayacak şeyler ye gerisi kolay kilo verilir canm
Tansiyonun varmı canım
Bana mı soruyorsun canm . Benim yok çok şükür
hamile olmamakla beraber bayamda kavurma tatli sarma kac gundur odem ödem ödem geberiyorum . bi rahat 36 haftalik kadar gozukuyorum ödemlerimi yarindan itibaren hizlicana atmam gerekiyor yaaa. bayram elbiseme ikinci gun sigamadim evdekilerden giydim dusun yani 😂😂😂😂
kız canan senin hiç ortan yok bacım😁.diyet yaptın mı tam yapıyorsun bırakıncada tam salıyorsun 😁 şuan spor sağlıklı diyetle gidiyorum bakalım ne kadar şişececm😁😁😁
aynen ortam yok:) bende yarin giriyorum gerci bugun azalttim baya bugun isinma turu yarin sıkı kamp:))
25+3 olduk 102 gün kaldı doğuma inşallah
Aa ne isabet
Evet vala siz bebek kıyafetlerini yıkadınzmi yani hazırlıklara başladızmi kararsızım acaba daha erken mi
Kız inan bir zıbını bile yok hiçbişe almadım temmuzda almayı düşünüyorum hepsini toplu alacaz eşimde çok rahat bu konuda bir ay kala alırız diyor
Ya ben tek tük aldım çünkü hepsini bi arada alamazdim bizimki bebek arabası kaldı ve yıkanacak utulenecek kıyafetler gün geçtikçe çok sıcak oluyor bizde ağır oluyorz ve iki buçuk yaşında oğlum var
Benim ki 4 yanında bide 13 yaşında var klima açık ben hiçbişe almadım hepsini birlikte alacaz
12+3 iştahım olmadığı için çok birşey yiyemiyorum o yüzden kilo almaya da başlamadım
bende 13 e kadar almadım sonradn baya aldım 25 e kadar🥴
Olsun kilo bir şekilde verilir ilk hamileliğimde de 10 kilo almıştım ama onda baya iştahım açıktı doydugumu anlamıyordum hayatta bir tüm ekmek yiyemeyen ben bir tüm ekmeği yesem de doymuyordum bu hamileliğim de şimdilik yok iştahım zaten doğumda birazı gidiyor ben de 5 kilosu gitmişti
30+1 hatalık oldum kilomu sayamıyorum :(
tartıl muhakak canım
Kilomu biliyorum kız çok aldım anlamında dedim
37+2 oldum artık kıpırdayamıyorum bu zamana kadar 13 kilo aldım
kiloyu az fazla almışsın ama yinede çok iyi🥰 neler yaptın spor diyet vs
İlk hamilelikte 20 kilo almıştım ya ;). Hiç birşey yapmadım bulduğumu yedim bacım ondan az bile almışım dedim
37+5im. 20 kilo aldım :)
29+2 yim çok yakınız senle burda kiloları görünce bebeğimi yeteri kadar besleyemiyor muyum diye düşünüyorum hep iki türlüsü de sıkıntı anam az alsan suçluluk duyuyorsun çok alsan ayrı
Kaç kilo aldın cnm senin kilo alıp almaman bebeği etkilemez ki o gerektiği kadar alır zaten
Başladığım kilodan 4 kilo fazlayım şuan ama kilo vermiştim ilk aylar onları da aldım sayarsak 6 kilo çok şükür bebek haftasıyla uyumlu gidiyor ama ben stres yapıyorum biraz yiyorum da dikkat etmiyorum aman kilo almayım diye ama bakalım artık
bence gayet iyi kilo alımın sen ne kadar yersen ye ne kadar kilo alırsan al bebek ihtiyacı kadarını alıyor 🥰
Evet bende öyle düşünüyorum bebek ne kadar beslenmek isterse kandan onu alıyor zaten ama maalesef ki çevre faktörü strese sokuyor insanı
geçen doktorumla kilo konusunda bir konuşmada dediki ,Bizim insanımız hamilelikte kilo almayı marifet sanıyor .O yüzden çevrenin dedikleri kulak arkası et.
29+5 olduk şimdiye kadar 3 buçuk kilo aldım spor ve egzersiz yapmam yapmayıda düşünmüyorum cnm bebeğimin eşi aşadaydı yukarı çıkmış aynı şeyi yaşamak istemiyorum ayaklarımda çok yanma oluyor ya sizinde oluyor mu ki
çok iyi en az kilo alan sensin icimizde heralde😁
Hamilelikte almıyorum cnm çok aşırı iştahlı biride değilim hamileliklerimde
31 haftalık olduk. Şimdiye kadar 9 kilo almışım. Hedefim daha fazla şişmeden bebeğime kilo aldırmak. Doğumdan sonra birde kilo depresyonu istemiyorum 😂🤭 oğlumda rekorum 16 kiloydu. Kızımda 10 kilo almıştım
İlkinde 24 kilo almıştım şuan 12 haftalık olduk 2 kilo almışım inşallah almam bulantı yeni başladı iştahsızım sizce iyi mi kilo alımım
19+5 im bulantida verdiğim kiloyu aldım onun dışında gebe kaldığım kilodayim almadim henuz
29+4 ve +6 kilo ile yolumuza devam ediyoruz 😅
37 + 6 yım tomlamda 6 kilo almışım ama doğurmak istiyorum sıcaklar maf etti beni ya
16+3 um 2kilo aldım. Yemeği çok seviyorum kendimi dizginleyemiyorum. Şeker tansiyon da var mecburi diyet yapıyorum sma kacsmaklarom çok oluyor
21+4 henuz almadım ben bu haftalardan sonra almaya başlıyorum
senin cinsiyet belli oldumu canım :)
13 te erkeğe benziyor dediler net değil sonra da göstermedi hiç kızımda da böyle olmuştu 22 den sonra gördüler renkli ultrason da bile erkek dediler sen düşün 🤣🤣
1,493,164 soru
24,397,261 cevap
349,827 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın