Kızlar 6 aydan 6 aya kumbarada biriktirip cocugun adina hesap actiralim diyorum ama bu islerle hic alakam olmadı hangi banka iyi olur bu isler nasil oluyor her ay para yatirmak zorunda miyim birde eskiden kumbara veriyorlardi hala veriyorlar mi
Ben açtırdım ama kumbara için değil borsa için, hisse alıp para briktiriyoruz. Orada onun icin
Borsa isini bilmem canim anlamam
Altın hesabı actik
Onda nasil oluyor her ay almak zorunda miyim elime gectikce yatirsam olur mu nasil oluyor sistem
Biz şöyle yaptık eşimin maaşı yatınca ordan talimat verdik her ay bin lira kesiliyor .. kendinde yatirabiliyorsun altın yükseldikçe yükseliyor düşerse düşüyor . Para .
birikim hesabı açtık, elimize ne geçerse yatırıyoruz dolar olarak
Onda sistem nasil canım her ay mi atmamiz lazim
Tavsiyem TL olarak biriktirmeyin. Altın hesabı açtırın altın olarak değerlendirin biriken parayı. Ben çocuklarıma hem altın hesabı hem yatırım hesabı aldım. Bazen altın alıyorum bazen yatırım fonu alıyorum.
Onda sistem nasil canım her ay atmamiz mi lazim
Bizde kızıma kumbara yaptik 23 aylık bide hesap açtırmak istiyoru. Biraz bilgi verir misiniz
Her ay atmanıza gerek yok. Ne kadar isterseniz o kadar para yatırıp sonra bankanın mobil uygulamasından yatırım kısmına girip istediğiniz fondan alıyosunuz istediğiniz kadar. Ben kendi adıma banka hesabı açtım. Diğer hesaplarımdan ayrı tutuyorum o şekilde karışmıyor. Altın hesabı için 1 TL hesabı 1 altın hesabı lazım. Parayı TL hesabına atıp sonra mobil uygulamadan altın alıp altın hesabına aktarıyorsunuz. Annemin altınlarını da bu şekilde biriktiriyorum. Çocuklarıma gelen fiziksel altınlar evde duruyor ama para olarak gelenleri hep bu şekilde yaptık. Bayramda verilen harçlıkları da ya altın hesabında ya yatırım hesabında değerlendirdik.
1,493,177 soru
24,397,553 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın