0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

9 aylık bebeğim var 2 gün önce tatile gittik ve ordayken geceleri emmemeye başladı gündüzleri emiyor fakat gece olunca göğsüme çevirdiğim an ağlamaya başlıyor kendini geri atıyor mama yapmak zorunda kalıyorum neden olabilir evime geldim hayla devam ediyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim oğlumda böyle böyle 10. Ayında emmeyi bırakmıştı acaba sütün mü az geliyor doymadığını hissedip mama istiyor olabilir ama benim sütüm çok azalmıştı 

(32 puan) tarafından

Gündüzleri emmesini anlamıyorum han bilerek ek gıda vermedim emiyor verdim gene emiyor ama gece olunca acıkınca alıyorum emzirmek için bı anda ağlamaya başlıyor geri uyuyamıyor açlıktan mama yapiyorum onunla sabahı buluyor bu gece hiç emmedi şimdi göğsüm dolmuş sağmak istedim emzirmeyi denedim emdi 

tarafından

Sağınca ne kadar çıkıyor sütün mesela 

(32 puan) tarafından

Hiç sağmıyorum sağacak kadar birikmiyor 

tarafından

Dediğim gibi belki de onun için yeterli gelmiyordur artık ondan olabilir 

-Reklam-
0 oy
(9,067 puan) tarafından

allahin sevdigi kulusin bence . zaten 6 aydan sonra kilosu iyi ise gece emzirmeyi brakmak gerekiyir. 12 aydan sonra tum bebekler gece beslenmemeli. uzmanlar hep bu sekilde diyor. ama sadece sansli anneler beceriyor gece emmesini kesmeyi. sen ekstra sanslisin ki bebis kendi birakmis masallh 🧿

(32 puan) tarafından

Emmiyor artık geceleri bende un su pekmez karışımı mama yapiyorum bazen hiç uyanmıyor uyanırsa da onu içiriyorum kendiliğinden bıraktı gerçekten bilmiyordum bırakması gerektiğini teşekkür ederim 😊

(9,067 puan) tarafından

gecemi? derdin ne ki uyuyan vocugun rahatini bozuyosun . kafani daglara taslara vuracaksin demedi demek. daha guzel gece yememesi aksam emdigiyle sabah kalksin. uyuyan vocugu rahatsiz edip zorla yemek yedirerek iyilikten cok kotuluk yapiosun vocuga doktoruna sor ve bence hemen bu yanlisi birak 😂yazik cocuga. zorla biri seni uyandirip gece gece yedirse hosuna gidermi😂😂😂

(32 puan) tarafından

Ben çocuğumu uyandırmıyorum kendisi acıkınca uyanıyor emdirmeye çalışınca emmiyor ama mama verince biberonu bitiriyor geri uyuyor neden çocuğun uykusunu böleyim ki ben oda uykusunu alsın bende alayım yanlış anlamışsınız

0 oy
(1,172 puan) tarafından

Ay kinayimda basima gelsin artik gece beslemenize Gerek yok istemiyor demekki bebek yatsin uyusun iste ne gusel allahim banada nasip etsin 

(32 puan) tarafından

Amin amin bazen direk emziği veriyorum onunla sabahı buluyor 

0 oy
(8,406 puan) tarafından

Anlattıklarına göre sütün yeterli değil. Sağım yapa yapa arttırabilirsin ama bence zaten gece emmesi de şart değil 9 aylıkmış. Gündüz meme gece mama olabilir. Ama emme sıklığı azalırsa sütün de azalacak ona göre sağım yap istersen. Gündüz emdiği de azalabilir.

(32 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim sağım yapacak kadar olmuyor sütüm doğumdan buyana kaç kez sagmayi denedim q yemek kaşığı kadar anca oluyor sonrası yok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
+1 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
5 cevap 250 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,868 soru