Hanımlar bebeğim 3 .5 aylık ve başında kabuklar var Konak deniliyormuş sorum şu ki
Ben bu kabukları temizlesem sorun olur mu???
Eğer erkense ne zaman temizleyebilirim???
Ve nasıl temizlenir ?neyle temizlenir???
konak tarağı var al güzelce tara, çıkıyor zaten. ben banyodan sonra taramıştım hiçbir şey sürmeden
Canım ben 1 2 saat önceden zeytinyağı sürdüm ara ara yumuşadı kuaför tarakları var İnce onunla güzelce geriye doğru kazidım temizledim sonra güzel bir duş aldırdım kuruladım ve bir daha da olmadı düzeldi tarağı atmak zorunda kaldım ona yapistilar ama goguldan bulup atayım sana
He olur at sana zahmet.peki kabuklar kalkınca saç da mı dökülüyor yoksa sonra gürleşiyor mu
Tarak aldı bizim saça yapışmadi cnm
Benim oğlumun gurlesti ama ben şimdi kazitacam
Bak bu tarakla
Bir tarağı da olur eski taraklar var ya sarı olanlar :)
Kemik tarak diyorsun dimi cnm
Benim ondan da var ama kemdime kullandığım için çocuğa kullanmak istemedim benim kafamda yaralar var geçer diye korktum
Erkek cep tarağı da iş görür ince yeri
Banyo yapmadan 2 saat önce zeytinyağı sürdüm sonra ıslak mendille kafasını okşadım başını yıkarken de biraz taradım geçtiler ama çoksa 2 seferde biter
Bekledikçe sertleşiyor o yüzden erken müdahale iyidir
Zeytin yağı sürüp tarayıp bekletip yikamalisin
Benim oglanda da cok oldu o ya neden oluyo bilmiyorum o aylarda ellemedim yikadikca dokulur dediler dokulmadi 7 8 aylikti bi kac kere temizledim cocuk elimi kolumu itiyo acitiyo heralde aman kendisi dokulsun kalanda dedim 3 yasina geldi daha dokulmedi tiras olunca fark ettim bayada var yine temizledim ben bitti sukur evinde ne yag varsa bende kullanmadigim bebek yagi vardi onunla yagladim masaj yaparak sac derisine yedirdim bolca ama kafasina tulbent dolabim 1 2 saat oyle durdu sonra ince tarakla yavas yavas taradim yag yumusatip atti 2 kez tekrarladim bitti sukur
Konak tarakları var onlardan al bebeğinin kafasına zarar vermez zeytin yağı sür kafasına 10 dk beklet tara yıkarkende bebeğini yine tarakla taramaya devam et yumuşuyor zaten hemen çıkar sert tarak ile tarama bıngıldağı zarar görmesin
Banyodan önce zeytinyağı ile yağla ince bir şapka tak yağ yumusatacak. Banyodan önce canını acitmadan tarakla tara banyo yap düşerler. İlk seferde hepsi temizlenmez ara ara yine tekrarlar.
1,459,612 soru
23,935,889 cevap
324,408 kullanıcı