0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (367 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim 3 .5 aylık ve başında kabuklar var Konak deniliyormuş  sorum şu ki

Ben bu kabukları temizlesem sorun olur mu???

Eğer erkense ne zaman temizleyebilirim???

Ve nasıl temizlenir ?neyle temizlenir???

7 Cevaplar

+2 oy
(2,930 puan) tarafından

konak tarağı var al güzelce tara, çıkıyor zaten. ben banyodan sonra taramıştım hiçbir şey sürmeden 

-Reklam-
+1 oy
(6,519 puan) tarafından

Canım ben 1 2 saat önceden zeytinyağı sürdüm ara ara yumuşadı kuaför tarakları var İnce onunla güzelce geriye doğru kazidım temizledim sonra güzel bir duş aldırdım kuruladım ve bir daha da olmadı düzeldi tarağı atmak zorunda kaldım ona yapistilar ama goguldan bulup atayım sana 

(367 puan) tarafından

He olur at sana zahmet.peki kabuklar kalkınca saç da mı dökülüyor yoksa sonra gürleşiyor mu

(6,519 puan) tarafından

Tarak aldı bizim saça yapışmadi cnm 

Benim oğlumun gurlesti ama ben şimdi kazitacam 

Bak bu tarakla 

image

(1,466 puan) tarafından

Bir tarağı da olur eski taraklar var ya sarı olanlar :) 

(6,519 puan) tarafından

Kemik tarak diyorsun dimi cnm 

Benim ondan da var ama kemdime kullandığım için çocuğa kullanmak istemedim benim kafamda yaralar var geçer diye korktum 

Erkek cep tarağı da iş görür ince yeri

(1,466 puan) tarafından

image

bundan bahsediyorum canım. Benziyor zaten dişleri. 
+1 oy
(614 puan) tarafından

Banyo yapmadan 2 saat önce zeytinyağı sürdüm sonra ıslak mendille kafasını okşadım başını yıkarken de biraz taradım geçtiler ama çoksa 2 seferde biter 

+1 oy
(4,926 puan) tarafından

Bekledikçe sertleşiyor o yüzden erken müdahale iyidir

Zeytin yağı sürüp tarayıp bekletip yikamalisin

+1 oy
(4,043 puan) tarafından

Benim oglanda da cok oldu o ya neden oluyo bilmiyorum o aylarda ellemedim yikadikca dokulur dediler dokulmadi 7 8 aylikti bi kac kere temizledim cocuk elimi kolumu itiyo acitiyo heralde aman kendisi dokulsun kalanda dedim 3 yasina geldi daha dokulmedi tiras olunca fark ettim bayada var yine temizledim ben bitti sukur evinde ne yag varsa bende kullanmadigim bebek yagi vardi onunla yagladim masaj yaparak sac derisine yedirdim bolca ama kafasina tulbent dolabim 1 2 saat oyle durdu sonra ince tarakla yavas yavas taradim yag yumusatip atti 2 kez tekrarladim bitti sukur 

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Konak tarakları var onlardan al bebeğinin kafasına zarar vermez zeytin yağı sür kafasına 10 dk beklet tara yıkarkende bebeğini yine tarakla taramaya devam et yumuşuyor zaten hemen çıkar sert tarak ile tarama bıngıldağı zarar görmesin

0 oy
(18,248 puan) tarafından

Banyodan önce zeytinyağı ile yağla ince bir şapka tak yağ yumusatacak. Banyodan önce canını acitmadan tarakla tara banyo yap düşerler. İlk seferde hepsi temizlenmez ara ara yine tekrarlar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 490 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 186 göst.
28 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,636 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,612 soru