0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (1,488 puan) tarafından

Yaklaşık 9 senedirli yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir arkadaşım var. Bende 4 küsür senedirli evliyim gurbetteyim neyse kızlar bu 4 senedirli ağlamamız gülmemiz hani uzakta olsak bile herşeyimiz ortaktı normalde de her gelişimde çok kalmaz ama mutLaka bir gün ayırırdık ve ben her kötü gününde arkadaştan çok kardeş gözüyle gördüğüm için yanındaydım neyse işte 6 ay önce eşimi yurt dışına verdiler iş nedeniyle diğer ayda gelicek hayırlısıyla bende 3 ay evimde durdum o zamana kadar herşeyimiz iyi bana gel mutlaka memlekete şöyle yaparız şuraya gideriz senide yeğenimide çok özledim dedi bende zaten ailemin yanına gidicektim geldim işte 2.5 ay oldu nerdeyse memleketimdeyim kızlar daha yola çıkar çıkmaz bana onları diyen arkadaşim hiçmi sormaz geldin mı naptın diye neyse geldim kısa kısa yazmaya başladı ve bana şuraya gideriz dedi 1 ay geçmişti baktım tık yok soğuk soğuk konuşmalar sevgilisi var bana her şeyini döken kız hiçbirşey anlatmıyor bir tane daha ortak arkadaşımız var ona diyormuş herşeyi ama onla pek samimi değilim bende kızdım benim ilk defa uzun kalışım bir ay oldu o kadar merak ediyordun özledim diyordun ne oldu dedim neyse kızdım ettim bu ortak arkadaşımla beraber buluştuk ama bi soğukluk hissettim yani eski samimiyeti yoktu neyse halada mesajlaşmada bile samimi değiliz geldiğim gün benim doğum günümdü ve gittiğimde kızıma boyama kitabı hariç hiçbirşey göremedim bende ona doğum gününde düşünüp hani yakınım diye çeyizine eşya aldım ve kutladım bana ne dedi biliyor musunuz sen gitmeden birgün gelde ortak arkadaşımızın ben doğum gününü kutlamadım herşeyini ben alıcam sen sadece yanımızda bulun hediye falanda almıştım ona dedi bende canım sağol siz kendi aranızda kutlayın işim var gelemem dedim ve sonrada görüldü attım yazmadım dünde bana yazmış insann bi yazar merakta bırakmaz falan diye bende daha birşey yazmadım annem ara söyle diyor ama arasamda söylesem derki arkadaşımızı kıskandı diye belki düşünüe diyorum ya da gülerim falan ne bileyim napsam bilemedim ya arasam mı, sesle ya da normal mesaj mı atsam size dediklerimi diyip sizce napmalıyım kızlar? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Bence arayıp yazma soğumak isteyen bri şekilde soğuyor arayı açmak istemiş belli ki ya da birileri bir şey söylediyse hakkında kırılmış olabilir hakkında yanlış düşünmüş olabilir ya da sen farkında olmadan bir şey yapmış olavilir misin kimse durduk yere tavjr almaz

(1,488 puan) tarafından

Hiçbirşey yoktu yani ortak arkadaşımızlada diyorum ya çok samimi değilim birşey yoktu ve ben seni çok özledim ne istersin gelirken dedim yani inan saydığım birisi her geldiğimde o da bende görmeden gitmezdik ve o zaman işe başlamamıştı ne olduysa işe başladıktan sonra çok değişti yani hatta gördüğimde telefon markam şöyle işte paramı kazanıyorum falan diyordu hani bilemedim öyle bir kız da değildi değişecek birş değildi yani

(1,488 puan) tarafından

Bide mesela ben burdayken çalıştığı arkadaşıyla 50 defa story attılar mesela ya da bilerek artık uzaklaşmak istedi ama napsam bilmiyorum

(1,431 puan) tarafından

Sende uzak dur seni istemeyeni sende isteme onun arkadaşlığına kalmadın ya boşver 

-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Hiçbir yakın arkadaşın arası durduk yere bozulmaz. Ya birileri araya girmeye başlamıştır ya da sizinki gerçek bir arkadaşlık değil bahaneyle bitmiştir . Soruna gelecek olursak da bence ara ne demek istersen söyle. 

(1,488 puan) tarafından

Birbirleri sadece işe başladı işe başlamadan önce hatta sonra bile çok iyiydi şuan biraz çevresi oldu açıldı diyeyim ama çevresi yokken de her durumunda vardım ben gelmeyene kadar evden dışarı çıkmazdı çok asosyaldi benim çevrem hala olmasına rağmen en başta hep onu tutardım yani değiştiyse de kendi değişti kimse ona birşey demedi bende yani 

(1,449 puan) tarafından

O zaman boşver canım . Bahane aramış işte kendince .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
16 cevap 949 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler