Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 ❤️
Biz görümcem eşi ben ve eşim bebislerle dışarıya attık kendimizi bişeyler yedik şimdi sıra atomda sjsjsjsj 😁 ya siz neler yapıyorsunuz bahaalımmm canlar atın anlık hele 🙃😍
Kizcemi uyutmaya çalışıyorum 😅 çok sıcak baylcam şimdi
Ayyy burası da çok sıcak kız vallahi bunaltı beni bu ha🥵
Sorma bacım esiyor ama sıcak esiyor 😭
Bizde de 🥹 yanıyozzz adeta
Aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu
✨✨✨☺️☺️
Oh oh iyi bakalım canısı sizede iyi tatiller dilerim 🫶🏻☺️
@Sweety_97 sanayiden getirdiler buraya 😁
@zeyneb34 evet canım Sakarya Sapanca bungalov evleri
@MEHYASELERT teşekkürler canım
Çok guzel bende eşimi ikna etmeye çalisiyirum ama bir haber görmus kamera koyuyorlar asla gitmem diyor
Biz arkadaşımızın yerine geldik canım güvenilir
Rica ederim
Afiyet olsun, iyi eğlenceler. Ben de bu cipsi gömüyorum şuan 😌et
Afiyet olsun canısı ❤️ ama keşke boykot ürün olmasaydı 🫶🏻
Fransanın kendisi zaten İsraili destekliyor. Hangi ürün olursa olsun her şekilde onların kârına.
Sen Fransa dasin hee tamam
MMagnolia yapak dedik oglanlarla sagolsunlar daha başlamadan yediler bitirdiler 😂😂
Hmmmm müko görünüyor 😋 ellerinize sağlık ve afiyet olsun size canısı ❤️
Sağol canim bitti nile
Ve Aleyküm selam canım buda benden anlık olsun
Huzur verici 😌afiyet olsun canısı ✨
Tşk ederim canım hayırlı geceler 💕
Rica ederim canısı ve hayırlı sabahlar 😁❤️
Hahah hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canım benim ❤️
Hayırlı cumalar kardeşim ❤️ ☺️
Aleyküm selam canım bende oğlan uyuttum eşim ise gitti bende raf yaptırdım gardolabina onu düzenliyorum yakında gidecem gitmeden temiz olsun olsun
Kolay gelsin canısı bide şimdiden yolunuz açık olsun ❤️☺️
Sağol canım 14 gün sonra Allah nasip ederse konyaya gidecem bir dinlenip geleyim
İyi bakalım canısı 😘
😘😘
Aleykum selam bacisi noodle yiyon sandim 🤭
Anligim yok hayatim bugun esim evdeydi uyandi hadi bi gezelim dedi ciktik acikmadik mi yemek yiyelim dedi (evdeki yemegi begenmedigi icin her seferinde yaptigi sey kabak yemegi yaptim cunku 🤭) evdekini de yarin yeriz artik kurtulus yok 😂 cocuk uyuyo bizde bi cennet mahallesi izledik ortaligi toparladim duzenledim 3 5 bulasigimi elden gecirdim derken bu saat oldu yataga attim kendimi esimde gelir birazdan zibaririz bizde boyle
Ahahahah iyi iyi bakalım dolu dolu bir gün geçti desene canısı 😘 🫶🏻 şimdiden tatliş uykular dilerim size ❤️✨
Askim benim koca evde durmayi hic sevmiyo valla gezmeye sikildim lafa gelince hep bi gun de evde gecirmiyorum illaki bisey cikiyo diyo ama bi gun de bos gecsin aksam uzeri ben sikildim hadi cikalim diyo aman o da zor be
Ahahahah maşallah maşallah ne güzel benim koca yorgun ise uzandığı yerde uykuya dalıyor anca birilerinin ısrarı ile çıkıyoruz
1,486,347 soru
24,299,931 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın